Banner for Energreen

Energreen Opiniões 517

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf dag 1 tot installatiedag vlotte samenwerking met projektleider Samet en monteerder Ruben. De afspraken werden goed nageleefd. Plaatsing en verbinding tussen toestellen gebeurde vlg. de regels... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Reeds geruime tijd was onze Robin off-line. De dongle wou zich maar niet aanmelden op het internet en zodoende, geen contact met de Robin. Na herhaaldelijk bellen bleef dit steeds zonder resultaat. E... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met Energreen voor de installatie van onze thuisbatterij. De installatie verliep vlot en professioneel. Installateur Adrian was bijzonder vriendelijk e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Equipamentos e soluções de energia

Sobre Energreen

Wij zijn Energreen. Jouw partner op weg naar energieonafhankelijkheid.

Duurzaam en slim energiegebruik is de toekomst. Bij Energreen zien we de oplossing in het samenbrengen van mensen & energie. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige zonnepanelen, batterijsystemen, laadpalen, airco, warmtepompen en omvormers.

We helpen je verder, ongeacht de locatie. Energreen is actief in België en Nederland, we realiseerden ondertussen +25.000 installaties.

Locaties Nederland:

517 opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte service en communicatie

Sinds februari 2026 ben ik al bezig met Energreen om de ShinePhone app verbinding te laten maken met de omvormer. De afdeling service kan alleen maar YouTube filmpjes sturen over hoe je het probleem kan oplossen. Ik heb aangegeven dat dit niet werkt en of ik gebeld kan worden door een medewerker zodat we het probleem samen kunnen bekijken. Helaas hoe vaak je ook belt of mailt, je wordt niet terug gebeld en je krijgt geen antwoord op je mail. Nu 3 maanden later is het probleem nog steeds niet opgelost. Conclusie; ga niet met dit bedrijf in zee, zeer slechte service en communicatie. TK11167

3 de abril de 2026

Eigenlijk is het vandaag 5 sterren

Eigenlijk is het vandaag 5 sterren, maar omdat we al 8 maanden een niet-werkende opslagbatterij in huis hebben kom ik uit op 3 sterren. Vandaag heeft het hoofdkantoor van Energreen een technicus uit België gestuurd Sebastian met hulp Cliff, die in 1 1/2 uur constateerde dat de batterij niet werkte, eeen nieuwe geplaatst heeft. Wonder boven wonder: de batterij slaat energie op. Nou afwachten hoe lang het duurt voor de batterij vol is.

17 de abril de 2026

Dag Carmen,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en uw feedback.

We begrijpen uw teleurstelling over de periode waarin uw opslagbatterij niet correct functioneerde en dit niet de service die u van ons mag verwachten, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We zijn wel tevreden te horen dat Sebastian en Cliff het probleem hebben kunnen identificeren en dat de nieuwe batterij nu naar behoren werkt en energie opslaat. We hopen uiteraard dat alles vanaf nu stabiel en probleemloos blijft functioneren.

Mocht u in de komende periode toch nog vragen hebben of merken dat de werking niet optimaal is, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. We helpen u graag verder.

Energreen Team

Plaatsing 2 x 6kVA thuisbatterij

Plaatsing en verbinding tussen toestellen gebeurde vlg. de regels van de kunst: chapeau! Heb zelf nog wat kunnen opsteken.
Besluit: zeer goeie ervaring - en nu maar de resultaten opvolgen.

Toppie

Tevreden over de plaatsing van onze thuisbatterij!
Projectleider Samet heeft alles met veel geduld en in duidelijke, begrijpbare taal uitgelegd. Ook installateur Samuel leverde topwerk: hij overlegde eerst alles met ons en zorgde ervoor dat de installatie volledig naar onze wensen werd uitgevoerd.
Een vlotte en professionele service van begin tot einde. Zeker een aanrader!

Connectie van de Robin

Eindelijk kreeg ik gehoor en bezoek van Samet die dan ook een 2de keer met de nodige ijver een oplossing heeft proberen te verwezelijken. Dank zij zijn tussenkomst kwam Adrian als technieker langs en loste het probleem op. Dankzij deze 2 personen kreeg ik een oplossing en jullie een 4 sterren. Anders?

Classificada 1 em 5 estrelas

Tot 3 keer toe een afspraak voor advies…

Tot 3 keer toe een afspraak voor advies gesprek wat niet nagekomen wordt.
ook geen bericht krijgen van verhindering.

Resposta da Energreen

Beste, Bedankt voor je eerlijke feedback. We vinden het jammer dat je dit zo hebt ervaren en nemen dit serieus. We zouden graag meer details ontvangen, zodat we dit kunnen met u kunnen opnemen je kan ons contacteren via info @energreen.com

Energreen : topservice !

Mijn oprechte dank voor de snelle realisatie van mijn thuisbatterijsysteem. Op een week tijd, vanaf het bezoek van energie-expert Nicola, de opvolging van het dossier door projectleider Samet en de installatie door techhieker Ruben was alles operationeel.

Goede ervaring met Energreen Tongeren

Heel erg tevreden over mijn ervaring met Energreen Tongeren! De plaatsing werd gedaan door Team David, heel deskundig en achteraf alles mooi opgeruimd achtergelaten, topwerk door twee vriendelijke mensen! Ook uitstekend advies en opvolging door projectleider Samet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte en professionele installatie met uitstekende service

De installatie verliep vlot en professioneel. Installateur Adrian was bijzonder vriendelijk en correct in de omgang. Hij werkte alles netjes af en liet de werkplaats proper achter, zelfs tot en met het stofzuigen — iets wat we zeker appreciëren.

Ook Samet, de projectleider, nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hij heeft samen met ons stap voor stap de werking van de app en het klantenportaal overlopen, wat zorgde voor een vlotte opstart en vertrouwen in het systeem.

Een correcte en klantgerichte aanpak van begin tot einde. Aanrader!

Classificada 1 em 5 estrelas

geen klant ook geen interesse

geen klant ook geen interesse, want de reclame irriteert me mateloos. Wat bedoelen ze in godsnaam met ' Mijn factuur is te duur' ?
'Mijn factuuur bedrag is te hoog' begrijp ik, of 'het is duur' kan ook . Maar mijn factuur is te duur! Niet de energie kosten maar het stukje papier waar de rekening op geprint is kost blijkbaar te veel. Dat is wat ze zeggen. Het ingehuurde reclameburo was duidelijk ook te duur

9 de abril de 2026

Beste Jeroen,

Bedankt voor je review en je scherpe blik.

Met “mijn factuur is te duur” bedoelen we uiteraard de energiekosten van de klant en niet het papier zelf 😉

We begrijpen dat de formulering anders kan overkomen en nemen je feedback mee om onze communicatie verder te verfijnen.
Als groen bedrijf proberen wij ons papierverbruik dan ook bewust zo laag mogelijk te houden😉

Duidelijk dat onze boodschap is opgevallen, al mikken we volgende keer liever op een glimlach.

Met vriendelijke groeten

Classificada 3 em 5 estrelas

Klantenservice is niet aan de maat en…

Klantenservice is niet aan de maat en pretendeert dat zei (schijnt dus een vrouw te zijn) bepaald hoe de klant zich dient te uiten qua taal. Zou toch klantvriendelijker moeten zijn zonder de klant te moeten corrigeren. Kost jullie helaas klanten want ik ga jullie niet aanbevelen als je zo behandeld wordt!

Resposta da Energreen

Dank u wel voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u het contact met onze klantenservice als onprettig en niet klantvriendelijk heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en niet de standaard die wij nastreven.

Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken met de betreffende medewerker(s) om onze communicatie en klantbenadering te verbeteren.

Wij begrijpen dat deze ervaring voor u teleurstellend is geweest en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Mocht u alsnog bereid zijn, dan denken wij graag met u mee om uw vraag of situatie alsnog naar tevredenheid op te lossen. Neemt u dan contact op via info@energreen.com.

ThuisBatterij aangekocht via SamenOverstappen

ThuisBatterij aangekocht via SamenOverstappen .Vooraf uitstekende uitleg gekregen .De installatie verliep vlot. De ploegleider (Samet) regelde alles om op het juiste tijdstip te kunnen plaatsen.
De arbeiders (Mr. Ivaniuc en collega) die de werken hebben uitgevoerd deden dat met kennis van zaken. Alles werd keurig geplaatst en nadien proper opgekuist.

Nadien kregen we nog eens uitleg om het programma voor opvolging (klantenportaal) te gebruiken .

Als het gebruik van de batterijen even vlot verloopt als hun service , krijgen ze van ons 10/10 .

Alvast bedankt tot nu .

Correct en net werk

Beste opstelling van geheel van toestellen
Goeie communicatie voor uitvoering
Zeer beperkte tijd zonder elektriciteit geweest, had dit langer verwacht.

Classificada 3 em 5 estrelas

Goede ervaring met Samet en Costel!

Samet de projectleider heeft alles goed begeleid. Hij informeerde ons goed en legde de applicatie goed uit. Toen Costel aan 't installeren was heeft hij nog aan Samet wat vragen gesteld en dat ging vlot.
Costel praat vooral Frans en begrijpt Nederlands en praat het een beetje. Dat maakte de communicatie een beetje lastiger, maar hij deed prima zijn werk en we geraakten er uit. Het zou wel fijn dat er bij Vlaamse klanten ook installateurs gaan die goed Nederlands kunnen (naast Frans,...) zodat alles goed kan bevraagd worden EN ook uitgelegd.

Ik geef 3 sterren omdat Costel de tweede installateur is die langskwam en dat goed deed, maar de eerste keer kon het niet doorgaan omdat er nog een communicatiekabel getrokken moest worden. Dat was ons niet gezegd, daarom nog wat extra werk en dan een nieuwe afspraak voor installatie. Samet heeft dat goed opgepikt nadat onze eerst projectleider Elias er niet meer was.

7 de abril de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en voor het delen van uw ervaring.

We zijn blij te horen dat Samet u goed heeft kunnen begeleiden en dat de communicatie en uitleg van de applicatie duidelijk waren. Ook geven we uw positieve woorden over de inzet en het werk van Costel zeker door aan het team.

Tegelijk nemen we uw opmerkingen over de communicatie en de taalvaardigheid bij Vlaamse klanten ernstig. We begrijpen dat dit de samenwerking soms moeilijker kan maken en nemen dit mee om onze planning en inzet van installateurs verder te verbeteren.

Onze excuses ook voor de onduidelijkheid rond de communicatiekabel bij de eerste afspraak en de daardoor ontstane vertraging en extra planning. We begrijpen dat dit vervelend was en werken eraan om dit in de toekomst beter vooraf te communiceren.

Dank u wel voor uw eerlijke beoordeling en het vertrouwen. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Na 3 maanden nog niet opgelost 😭

Wij wachten helaas nog steeds op het oplossen/afhandelen van onze service aanvraag 1e week januari!😭😡
Jl 23 maart servicemonteur langs geweest, gaf aan dat we binnen enkele dagen gebeld zouden worden om defect onderdeel te vervangen. Tot op heden (nog) niets vernomen.
Zie mijn eerdere review 13.02.

7 de abril de 2026

Beste,

Onze excuses voor de lange wachttijd en het uitblijven van een vervolg na het bezoek van onze servicemonteur.

We willen u verzekeren dat we dit intern meteen opnemen. Onze collega’s van de betrokken vestiging zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om dit dossier verder op te volgen en het nodige onderdeel te vervangen.

Dank u om dit opnieuw onder onze aandacht te brengen en voor uw geduld. We doen ons best om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

TEAM RUBEN &ONISIM

TEAM RUBEN &ONISIM: Zeer correcte en professionele service en afterservice. Zeer duidelijke afspraken, uitleg en opvolging-TOP SERVICE-DOE ZO VOORT!!!

31 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.