Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Ver mais
A empresa respondeu
Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Ver mais
A empresa respondeu
Det er nu anden gang jeg bestiller hos jer, første gang 3 sæt, og nu 4 sæt, de kan et eller andet jeres skoindlæg. Jeg startede med at købe de første pga. af hælespore, og de forbedrede problemet re... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Sålerne virker for så vidt helt som de skal. Mine nye løbesko drillede og startede med at give mig en del smerter på ydersiden af foden. Derfor valgte jeg at købe et par indlægssåler. Det kompenserede for de smerter det gav. Så gik skoen helt i smadder og en af kulfiberstavene knækkede, så skoene kom retur. Sålerne beholder jeg imidlertid og det giver så mange flere muligheder fremadrettet i f.t. hvilke sko jeg kan løbe i, da sålerne tager det meste af de stød og belastninger, der går op i benene. Så alt i alt et superkøb, selv om skoene måtte give op undervejs 😊

Resposta da Enertor Danmark
Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre hvis man kunne vælge det forskelligt fra fod til fod. Fx ekstra højde på svangen på højre, og standard på venstre.
Jeg har fået lavet spécial-såler og det er virkelig tæt på at de her såler kan erstatte 2.000 kroner såler.

Resposta da Enertor Danmark
Jeg købte disse såler for at hjælp til de små skavanker jeg har ved løb. De har desværre givet mig en skade/overbelastning hen over højre vrist. Jeg har nu prøvet dem i flere af mine sko og samme overbelastning kommer hver gang. Så jeg synes bestemt ikke de pengene værd.

Resposta da Enertor Danmark
God hurtig kundeservice og godt produkt.
Efter lidt tid er de gået til og hjælper med at reducere stødende når jeg spiller padel.

Resposta da Enertor Danmark
Mine knæ er meget glade for de nye såler. Har skiftet sålerne fra Nike ud med Enertor og kan mærke en betydelig forskel. Elsker dem!
Overvejer at købe nogle til arbejdssko også. (Sikkerhedssko)

Kanongodt produkt
De kom fejlagtigt til at sende en forkert størrelse ud af de tre bestilte par, men sendte straks et nyt par i korrekt størrelse. Og nem og gratis retur via DAO.
Har nu 4 par. Glimrende produkt👏💪

Resposta da Enertor Danmark
Hurtig betjening, meget tilfreds, virker som et godt produkt

Resposta da Enertor Danmark
God, behagelig og virkningsfuld sål, der hjælper på ømme hoftebøjere og ankler.

1.) Super hurtig forsendelse
2.) Kæmpe lettelse. Har ikke mærket smerter efter anvendelse af såler. Skal dog have den fod behandlet.
Men for nu så er inflamation aflastet pga støtte af fod.
TAK !!

Resposta da Enertor Danmark
God service, jeg glæder mig til at bruge sålerne, indtil nu lever de op til mine forventninger, jeg har brugt dem til padel 4 gange

Resposta da Enertor Danmark
Super gode produkter - spiller meget padel og de gør en stor forskel i forhold belastning af fodled og knæ - jeg er fan - og hurtig levering :-)

Resposta da Enertor Danmark
De er bare super gode at ha i skoene
Hjælper på knæsmerter og ømme led

Resposta da Enertor Danmark
Det var en hurtig levering af den korrekte vare

Resposta da Enertor Danmark
Indlæg kom kort tid efter bestilling, og efter et par dages tilvending, så kan jeg mærke de gør en stor forskel på mit løb, mindre smerter i mine skinneben 🙏

Resposta da Enertor Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.