Enervio Opiniões

2. Auditor oficial
  3. Empresa de aquecedores
  4. Inspector imobiliário

Escrito pela empresa

Enervio ApS udfører energimærker på villaer, boligforeninger og erhvervsbygninger. Enervio rådgiver om energibesparelser og energimærker. Energimærketjek, find energikonsulent, energikonsulent, god pris på energimærker, uforpligtende tilbud.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Prodessionel og grundig energimærkning.

Prodessionel og grundig energimærkning.
Vi (A/B Blegdammen) fik lavet energimærkning af vores 2 ejendomme via Enervio ApS og processen forløb virkelig godt fra start til slut. Frederik var fagligt kompetent og kom hurtigt ud til besigtigelse. Kommunikationen var nem og professionel hele vejen. Rapporterne var klar til tiden, og viste tydeligt hvilke forbedringer der ville have størst effekt. Kan klart anbefales til andre, der skal have lavet energimærkninger - god service, seriøst arbejde og fair pris.
Formand for A/B Blegdammen

18 de agosto de 2026

Resposta da Enervio

Mange tak for den fine anmeldelse og de pæne ord. Det sætter jeg stor pris på.

Held og lykke med jeres kommende altanprojekt og de nye terrassedøre. I er meget velkomne til at skrive, når projektet er afsluttet, så kan jeg beregne, hvilken effekt det har på energimærket.

Mvh.
Frederik
Enervio ApS

Grundig og saglig

Vi fik et tilbud fra Enervio på at få et nyt energimærke for at kunne søge renoveringspuljen. Frederik skrev som den eneste leverandør, at han bemærkede at huset tidligere havde et B og puljen krævede et D. Vi ringede til ham og han brugte tid på at slå huset op og gennemgå det tidligere energimærke og skønt huset er fra 1953 og renoveret i 2007, så vil et nyt energimærke ikke være relevant, fordi det knap nok kunne blive et C. Tak for utrolig god rådgivning, Frederik!

3 de junho de 2026

Hej Sidse,
Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Jeg er glad for, at rådgivningen var en hjælp. Det er de sjove dage på kontoret, når man kan gøre en reel forskel for boligejere.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Vh
Frederik
Enervio ApS

Professionel kundebetjening

Professionel håndtering af opgaven fra start til slut. Lydhør, fleksibel og bidragende til opnåelse af en bedre opgaveløsning.

13 de maio de 2026

Resposta da Enervio

Mange tak for anmeldelsen Jørgen. Jeg er glad for I var tilfredse med oplevelsen.

Kompetent

Kompetent, grundig og fleksibel.
Stor anbefaling - grundig udførsel af energimærkerapport med gode forslag til forbedringer. Udført med kort varsel og til yderst konkurrencedygtig pris

19 de abril de 2026

Resposta da Enervio

Tak for den flotte anmeldelse Michael.
Det glæder mig, at I var tilfredse med forløbet.

Classificada 5 em 5 estrelas

En meget tryg og effektiv proces fra start til slut

En meget professionel, erfaret og behagelig gennemgang i forbindelse med energimærkning. Frederik var hurtig til både kontakt og levering af et klart og meget konkurrencedygtigt tilbud og kunne aftale besigtigelse med meget kort varsel. Gennemgangen var grundig og let at forstå, og prisen var samtidig den bedste blandt de tilbud, vi indhentede. Kan varmt anbefales.

8 de fevereiro de 2026

Resposta da Enervio

Mange tak for jeres fine anmeldelse. Jeg er glad for, at I var tilfredse med hele forløbet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en rigtig god oplevelse med…

Havde en rigtig god oplevelse med Frederik som gennemgik vores ejendom med meget stor grundighed.
Rapporten udarbejdet og afleveret med gode forslag til forbedring af ejendommen.
Min bedste anbefaling

21 de janeiro de 2026

Resposta da Enervio

Mange tak for den fine anmeldelse.

Husk at I altid er velkomne til at kontakte mig, hvis I ønsker sparring vedr. energiforbedringer på jeres ejendom.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais