Informações sobre a empresa

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

18 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Inga konstigheter, bara härligheter!

Snabb leverans och över mina förväntningar när det kommer till kvaliteten på produkten.
De verkar ha ett ganska brett utbud av armband till apple watch så jag kommer tillbaka när det är dags för nytt igen!
Tack 🙏

4 de maio de 2026

Resposta da enoz

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! ⭐
“Inga konstigheter, bara härligheter!” gillar vi verkligen att höra 😄
Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt utbud, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det är dags för nästa armband.
Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Kvalitet något bättre än mina förväntningar på klockarmbandet

22 de março de 2026

Resposta da enoz

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.
Vad roligt att höra att både leveransen och kvaliteten överträffade dina förväntningar!
Vi hoppas att du får stor glädje av ditt klockarmband – och du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och jag är jättenöjd med…

Snabb leverans och jag är jättenöjd med mitt klockarmband.

5 de fevereiro de 2026

Resposta da enoz

Tack snälla för ditt fina betyg! 🌟
Det är verkligen uppskattat att du tog dig tid att skriva – det betyder mycket för oss som litet svenskt företag.
Vad roligt att höra att både leveransen och klockarmbandet levde upp till dina förväntningar.
Vi hoppas att du får mycket glädje av det – och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Klart nöjd!

Bra kvalité för detta priset! Klart inte som Apples egna, men för bråkdelen av priset så är jag väldigt nöjd!
Mycket snabb leverans, kan rekommenderas!

2 de novembro de 2025

Resposta da enoz

Tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme.
Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse och att du är nöjd med både kvaliteten och leveransen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Högt frakt avgift

Högt frakt avgift

6 de outubro de 2025

Tack för din feedback!
Tråkigt att du upplevde fraktavgiften som hög.
Vi erbjuder frakt från 29 kr och vi försöker hålla priset så lågt och rimligt som möjligt trots ökade fraktkostnader i Sverige.
Hoppas vi får chansen att ta hand om dig igen.

Jättenöjd

Inga konstigheter. Personlig leverans i kuvert. Beställde "bara" ett Apple watch-armband.

27 de setembro de 2025

Tack för din feedback!
Det glädjer oss att du är nöjd med din beställning.
Välkommen åter! / enoz.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra kvalitet i…

Snabb leverans och bra kvalitet i förhållande till priset

30 de maio de 2025

Resposta da enoz

Tack för din feedback! Det glädjer oss att du uppskattar det. Välkommen åter! / enoz.se

30 de março de 2025

Tack för din feedback!
Kort hanteringstid och snabba leveranser är en viktig del i vårt arbete och det glädjer oss att du uppskattar det.
Välkommen åter!

Classificada 1 em 5 estrelas

Dålig kvalité

6 de março de 2025

Resposta da enoz

Tack så mycket för din feedback!
Vi beklagar verkligen att vår produkt inte lyckats uppfylla dina förväntningar.
Vi har kontaktat dig via e-post och hoppas att vi tillsammans kan hitta en lösning.

Bra produkt

Ni levererade på snabb tid och va väldigt duckitiga med packning. Bra produkt.

13 de novembro de 2024

Resposta da enoz

Tack för ditt omdöme, välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har testat flera olika leverantörer…

Jag har testat flera olika leverantörer av armband till Apple Watch (äger över 10 armband) men detta armband är helt klart det bästa. Det känns välgjort, inget glapp i fästena, välsytt och lagom elastiskt. Helt enkelt väldigt nära orginalet. Armbandet är iaf dubbelt så dyrt som vissa andra jag testat, men anser att det är värt det. Det är ju trots allt till en rätt dyr klocka. 😊
Sen kan jag även säga att leveransen var supersnabb vilket alltid är trevligt.

21 de agosto de 2024

Resposta da enoz

Tack för ditt omdöme, välkommen åter!
/ enoz.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.