Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En To Træ Nu har netop beskåret vores kæmpe asketræ. Det er blevet virkelig flot - bedre end forventet. Sikkerheden var i top og der var ryddet pænt op bagefter. Per er top professionel både i fo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde et stort bøgetræ som vi var i tvivl om vi ville have fældet eller om det skulle beskæres. Det stod lige op ad vores drivhus. På baggrund af Pers tydelige og professionelle rådgivning var vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skal du have fældet eller beskåret dine træer, kan jeg virkelig anbefale En To Træ Nu. Per har netop fældet vores æbletræ og birketræ🌳🌳 Han er kompetent og ordentlig, og sikkerhed og udstyr er i t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de poda
  2. Arboreto
  3. Arborista
  4. Serviço florestal
  5. Empresa de exploração madeireira

Escrito pela empresa

Træservice med fokus på fældning og beskæring af træer og hæk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Vi kan varmt anbefale En To Træ NU

På Elleslettegård i Vedbæk fik vi fældet flere store træer, som både stod tæt op ad bygninger og havde grene hængende ud over befærdet vej. Opgaven blev løst med stor omhu og høj faglighed.

Per overholdt alle aftaler og tog ansvar for hele processen, herunder det indledende arbejde med nødvendige godkendelser. Som institution lægger vi stor vægt på, at eksterne leverandører udviser forståelse og tålmodighed over for vores beboere og borgere og her udviste Per en særlig hensynsfuld og respektfuld tilgang.

Vi vil uden tøven benytte En To Træ NU igen og giver vores bedste anbefaling.

27 de outubro de 2025

Vi fik fjernet 5 store fyrtræer

Vi fik fjernet 5 store fyrtræer. Per og makker var både dygtige, hurtige og flinke. De ryddede pænt op efter sig og så en sjælden ting - de var også billige. Meget tilfreds. Har to store fyrtræer mere, som de helt sikkert også skal få lov til at fjerne, når den tid kommer...De bedste anbefalinger....

4 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

vi valgte En To Træ Nu til at beskære…

vi valgte En To Træ Nu til at beskære ret høje træer og buske. Opgaven blev udført i henhold til aftale, til aftalt tid, uden problemer og effektivt. Stedet blev ryddet op og grenene blev fjernet. Vi er meget glade for samarbejdet med Per, og vi kan på det varmeste anbefale hans virksomhed. I fremtiden ved vi allerede, hvem vi vil henvende os til, hvis vi har brug for hjælp.

18 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service og efterfølgende kundeservice.
Han er fuldstændig ligeglad om kunden er tilfredse eller ej med en enkelt opgave som beskæring af træer. Vi bruger ham aldrig igen.

6 de janeiro de 2025

Beskæring af høje træer

Meget professionelt og veludført arbejde med beskæring af to høje lærketræer. Effektiv oprydning efterfølgende.
Kan varmt anbefales, og vi vil selv gøre brug af deres hjælp fremover.

7 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig responstid samt nem og…

Super hurtig responstid samt nem og venlig kommunikation. Per er super rar og dygtig og meldte ærligt ud om hvad han ville anbefale. Klart en jeg vil bruge en anden gang, jeg skal have fældet træer.

3 de maio de 2024

Aldelse fremragende oplevelse

Aldelse fremragende oplevelse, fra første møde til udført opgave. Beskæring og soignering af stort bøgetræ, som involverede en kompliceret klatring og det var en fornøjelse at følge det professionelle arbejde og fuldt ud tilfreds med resultatet.

25 de abril de 2024

En To Træ Nu har beskåret et nøddehegn

En To Træ Nu har beskåret et nøddehegn, en vandgran og en guldregn i vores have. Det er blevet rigtig flot. Sikkerheden var i top og der blev ryddet pænt op bagefter.
Per er meget professionel og dygtig både i forhold til service og udførelse.
Vi havde et møde inden beskæringen og Per var god til at lytte og samtidig komme med sin professionelle vurdering. Han var virkelig en stor hjælp og meget hjælpsom.
Aftaler overholdes og han kommer til den aftalte tid. Prisen var også rimelig.
Vil til enhver tid bruge dem igen og kan på det varmeste anbefale En To Træ Nu,

7 de setembro de 2023

Simpelthen perfekt

Simpelthen perfekt. God snak, flinke folk, perfekt resultat og hurtigt og effektivt. Det burde give 6 stjerner.. men der er kun plads til 5. Vil helt sikkert kontakte dem igen når det er tid til at kigge på træer igen.

7 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

En træmand du kan stole på!

Jeg kan blot læne mig op ad de mange flotte anmeldelser, der er at læse om Per: han er simpelthen voldsomt anbefalelsesværdig! Ikke alene er han afsindig dygtig til sit arbejde, men så er han også en fagmand, du tør stole på og ikke mindst læne dig op ad. Han er utrolig grundig i sit forarbejde og tager sig tid til at forklare de ting, han finder nødvendige i sin opgaveløsning. Samtidig er han meget lydhør for dine egne tanker og ønsker og lader på den måde dine egne ideer samspille med hans professionelle tilgang.
Så lad al tvivl komme til skamme: vælg til enhver tid En To Træ Nu, hvis du vil være sikker på et vel udført arbejde af en særdeles venlig træmand!

18 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais