Envy Equestrian Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice, lækre produkter og hurtig levering. Jeg oplever det enormt nemt at komme i kontakt med Envy, hvis jeg har en forespørgsel til et af produkterne eller andet. Jeg bliver altid mø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Højere kvalitet jeg har forventer, perfekt pasform, jeg er bare så glade for de ny tøj, du får kvalitet ikke mindre end som fra KL og andre dyre mærker men til venlige priser Størrelsen svarer almi... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Envy Equestrian har været så søde at sponsorere vores hold til "Hold DM" med lækre kvalitets strømper, og så har de også det sødeste team som altid svare med en sød besked og skøn energi!🤩 Vi modt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Der blev et hul ved syning (tænker en fejl i stoffet) efter 2. Ridetur. (Ikke sket med de bukser vi havde efter 2 år, bare blevet for små) Skrev til firma og fik tilbud om... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para equitação

Escrito pela empresa

EnvyEquestrian er en danskejet onlineshop i eget ridetøjsdesign, stiftet af Diana i 2021 og overtaget af Julia i foråret 2025. Envy Equestrian blev skabt med visionen om at designe ridetøj der var behageligt at ridetræne i; fleksible bukser uden lynlås og knapper, uden skind på lår og numse. Vi har udviklet komfortabelt, fleksibelt og stilrent ridetøj, så du får den bedste oplevelse under din ridetræning. //Julia, Envy Equestrian

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Forkert ordre

Har desværre ikke modtaget det jeg havde bestilt som var 2 par ridetights, men har i stedet for fået tilsendt en bluse, et bælte og et par handsker. Har skrevet mails men har intet hørt og derudover haft telefonisk kontakt med en medejer som var på barsel. Håber snart at høre fra firmaet.

11 de setembro de 2024

Hej Debbie,

Vi har beklaget vores fejl 🙏🏻 En ny pakke er allerede på vej til dig 🥰 Vi håber, du har lyst til at genoverveje din bedømmelse af os 😍 Jeg er sikker på, du bliver glad, når du modtager dine nye, skønne ridetights 🐴

Ha' en dejlig dag ❤️☀️

Verdensklassebukser!

Verdensklassebukser!
Ridebukser med grib og pasform i særklasse

18 de agosto de 2024

Hej Lene 😍

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.
Der blev et hul ved syning (tænker en fejl i stoffet) efter 2. Ridetur. (Ikke sket med de bukser vi havde efter 2 år, bare blevet for små) Skrev til firma og fik tilbud om anden buks eller et par nye og blev hurtig sendt. Kan kun anbefale dette firma og deres ridetøj.

8 de agosto de 2024

Hej Heidi 😍

Classificada 2 em 5 estrelas

Manglende kvittering

Jeg har ikke fået kvittering og returseddel, og når jeg har bedt om det pr. mail, er der ikke noget svar
Jeg har efterfølgende fået kontakt og venlig og kompetent service.

10 de agosto de 2024

Hej Brithe 😍

Kan se du har været i kontakt med kundeservice, som har lyst din sag 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering+et par gratis…

Super hurtig levering+et par gratis strømper for at kompensere for fragten.
Det er bare god service
Top karakter herfra

16 de julho de 2024

Hej Helle 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god service og søde til at hjælpe.

Mega god service og søde til at hjælpe.

Jeg er så glad for at Envy Equestrian ville sponsorere mit dm hold. De var rigtig søde til at skrive hvad de tilbød at sponsorere.

De bælter vi bestilte er i top kvalitet og det er vi rigtig glade for.

Jeg ville helt klart købe mere her fra.😍

1 de julho de 2024

Hej Alberte 😍

Mega lækkert produkter 😍

Mega lækkert produkter 😍
Kan klart anbefales

6 de junho de 2024

Hej 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Højere kvalitet jeg har forventer

Størrelsen svarer almindelige dansk tøj str og mine lange bene endelig har ridebukser der passer i længden
Og jeg fik søde skrunchy med som en gave ❤️
Tusind tak Envy Equestrian, helt sikkert 110% tilfreds med handel og vil købe igen 🥳💪

11 de junho de 2024

Hej Diana 😍

Classificada 3 em 5 estrelas

En skuffende oplevelse at handle her !

Jeg havde store forventninger til mærket og webshoppen efter at have besøgt deres hjemmeside, men synes ikke bluserne levede op til det beskrevne. Med ‘usynlige’ syninger osv, synes jeg det sad ubehageligt og syningerne var tykke.
Da jeg sender retur skal jeg betale 75kr for det. Det i sig selv synes jeg er virkelig dyrt, og desværre finder jeg ud af at de bukser jeg har valgt at beholde er syet skævt. Så det ene bukseben trækker sig opad.
Jeg sender en mail med problemet beskrevet, men får slet ikke noget svar på det.
Jeg har på ingen måder lyst til at betale endnu 75kr for en returforsendelse pga bukser der er klippet skævt i stoffet.
Alt i alt en ærgerlig oplevelse.
Jeg har ikke lyst til at handle der igen, og håber bare jeg får pengene retur for det jeg har sendt tilbage.

Redigeret d.18.maj
Vi har nu haft mail korrespondance på den mail der var sendt fra mig i første omgang. Og jeg blev tilbudt en ekstra rabat på de bukser jeg ikke var tilfreds med kvaliteten af.
Så de får en ekstra stjerne fra 2-3 nu og det er helt fint med mig.

D.23 maj
Jeg har modtaget dette svar fra jer, så ja;
Hej Line,
Beklager vores sene svar 🙏🏽
De tights du har sendt billeder af, er en udgået varer, deraf er prisen nedsat med over 50% - vi vil gerne give dig yderligere halv pris på dem med fejlen i, så kan vi refundere det resterende beløb til dig, ellers sender vi også gerne en retur label til dig 🥰

Diana
/EnvyEquestrian

Den mail har jeg også besvaret.

12 de maio de 2024

Hej Line-Maria,

Nyt svar: Det kan jeg godt se 🙏🏻 Jeg skriver til Diana, så i kan få den lukket over mailen 🥰 Håber I finder en løsning, så vi kan få dig op på 5 stjerner 💚 Beklager forvirringen fra min side.🙏🏻

Nyt svar: Vi har slet ikke hørt fra dig? Er du sikker på det er den rigtige virksomhed du skriver med ❤️ Besvar gerne den mail jeg sendte igår fra info@envy-equestrian.com 🙏🏻
Eller send en mail dertil.

Vi er mega kede af din oplevelse 🥰
Vi har dog ingen mail modtaget fra dig & vi har selv forsøgt at sende dig en mail igår men intet hørt ❤️

Ser frem til at høre fra dig 🐴
Envy Equestrian 🙏🏻

Kundeservice er i top!

Først en lille øv oplevelse. MEN !!
Efter en go snak over Mail fandt vi så hurtigt en go løsning på problemet !

Jeg er super tilfreds med deres Kundeservice!!
Det er bare i toppen ! ✔️👍

4 de maio de 2024

Hej Malene 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter til en passende pris

Lækre produkter til en passende pris. Der var noget forsinkelse på levering pga stort stævne. Det kom der mail om og fik et par ekstra ridetights med som kompensation. Virkelig god service. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

13 de março de 2024

Hej Lone 😍

Tusind tak for din anmeldelse & de søde ord 💚🐴

Rigtig god aften 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

Altid hurtig levering. Hjælper altid med spørgsmål. Søde mennesker

8 de dezembro de 2023

Hej 😍

Tusind tak for din anmeldelse 💚🐴

Rigtig god aften 😍

Mit yndlings ridetøj

Mit yndlings ridetøj! Super god kvalitet, virkelig god service og hurtig levering!

1 de janeiro de 2024

Hej Maria 😍

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Det er vi utrolig glade for at høre 🐴

Rigtig god dag 😍

Envy Equestrian 🐴🌸

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais