Ook ik ben er helaas ingetuind en ga aangifte doen bij de politie. Ik woon in de buurt van het eerder vermelde woonplaats. Ik ken daar veel mensen en zal er eens een bezoekje gaan brengen omdat ze ni... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
EORI portaal is een oplichter ! Met handelsnaam Mijn Afspraken BV en holding eigenaar ; Cloud Nine Holding BV De eigenaar is: Wouter Blokhuis geboortedatum 9 juni 1997 Omgeving Woudenberg met... Ver mais
OPLICHTERS!
OPLICHTERS! Je betaalt voor niks en daarna zijn ze niet meer te bereiken.
Frode. Fraud. Fraude. Betrug.
Sito truffa. Non forniscono alcun servizio.
Scam site. They do not provide any service.
Sitio fraudulento. No prestan ningún servicio.
Site d'arnaque. Ils ne fournissent aucun service.
Betrugsseite. Sie bieten keine Dienstleistungen an.
Oplichtingssite. Zij verlenen geen diensten.
Scammers
Scammers, you can request the EORI number for free via the Belastingdienst do not fall for this.
requested last week didn't get nothing, nor a email let alone my eori nummer, 98euros for nothing.
let op mensen
let op mensen: via de belastingdienst kunt u het eori nummer aanvragen. dit website is een scam. meerdere mensen werden opgelicht. via de belastingdienst is het eori nummer gratis aan te vragen voor uw b.v, n.v., v.o.f, eenmanszaak, zzp'er enz.
Warning: this is a scam do not request an EORI nummer here. You can request for a new EORI number at the Tax Authorities(Belastingdienst), it is free. I hope this information was helpfull.
Je wordt gewoonweg opgelicht!!
Je wordt gewoonweg opgelicht!!! EORI nummer aangevraagd, en betaald. Toen mijn klant aan de grens stond was mijn EORI nummer niet goed. Toen ben ik erachter gekomen dat ik mijn geld voor niets heb over gemaakt aan EORI portaal. De douane gebeld en zei hebben mij geholpen met het verkrijgen van mij EORI nummer... DIT KOSTE HELEMAAL NIETS!!! GRATIS!!!
Ik heb Eori portaal een mail gestuurd voor cashback maar deze oplichters reageren helemaal niet..
MAAK GEEN GELD OVER NAAR DEZE OPLICHTERS!!!
nooit een eori nummer gekregen
nooit een eori nummer gekregen. graag zsm mijn geld terug. je kunt eori
Gratis aanvragen bij de belastingdienst!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hier niet je eori nummer aanvragen
Hier niet je eori nummer aanvragen. Oplichting, geven aan intermediair te zijn. Maar na geen gehoor meerdere keren via verschillende kanalen contact proberen te zoeken. Zonder succes. Nog steeds niets ontvang order geannuleerd.
Onbetrouwbaar en onprofessioneel
Onbetrouwbaar en onprofessioneel. Je betaalt 78€ voor het aanvragen van een Eori-nummer. Het is gratis aan te vragen via de belastingdienst. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en staan ingeschreven op een adres van een compostbedrijf in Den Dolder.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.