Das Sytem ist unfassbar unübersichtlich, nicht intuiitiv und sehr teuer. Zudem auf Apple Produkten nicht kompatibel
Leia as opiniões dos outros
Fredag den 15. maj spurgte jeg Eovendo, hvorfor jeg ingen udbetaling havde fået. (jeg har valgt udbetaling hver fredag). Fik dette automatsvar den 19. maj: "Vi besvarer din henvendelse alle hve... Ver mais
A empresa respondeu
Idéen om en cashback side er god, og Eovendo har gode tilbud og et stort udvalg. Desværre er siden enormt dårligt sat op, og deres service er nærmest ikke-eksisterende. Der er hele tiden tekniske prob... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fint, desværre sker der rigtig ofte at man ikke får cashback fra undersøgelser, trods den er godkendt. Ofte bliver man også smidt af laaaangt ind i en undersøgelse, fordi så er man pludselig ik... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Eovendo
Escrito pela empresa
Du har samtidig muligheden for at blive holdt opdateret på tilbud fra dine yndlingsbutikker via nyhedsbrev, SMS og iOS/Android mobilapp.
Eovendo tilbyder også analyser på vegne af analyseinstitutter, der belønner dig økonomisk!
Med over 500 webshops, der inkluderer rejser, forsikringer, mode, skønheds- og sundhedsprodukter og meget mere, er der noget til enhver onlineshoppers smag.
Sådan virker det:
- Du går ind på en webshop via Eovendo.com.
- Du køber produkter eller services som du plejer.
- Eovendo deler derefter pengene, kaldet cashback, med dig – helt gratis.
- Din optjente cashback kan udbetales direkte til din bankkonto, PayPal-konto eller bruges på gavekort.
Informações de contacto
Kalevankatu 30, 00100, Helsinki, Finlândia
- info@eovendo.com
- eovendo.com
Não respondeu a opiniões negativas
Tilfreds👩🎨
Jeg har været bruger i flere år. Var mest glad for at være med i starten. Der var dér altid analyser og flere skrabelod. Eller andre måder at tjene et par øre. Føler nok at de gamle brugere ikke får de samme tilbud og muligheder, som helt nye brugere. Hvilket Eovendo selvfølgelig vil benægte🤔. Cashback virker ikke på min iPhone eller iPads, så skal jeg hente noget der, må jeg hente min gamle laptop og det bøvl gider man jo ikke. Men for dem der handler meget på nettet og hvor cashback virker, er jeg helt sikker på at der er penge at hente. Og jeg vil da helt sikkert anbefale at bruge Eovendo hvis jeg bliver spurgt. Det er nemt at få sine penge, så ingen problemer der.

Det er super nemt
Det er super nemt, at anvende samt de er til, at stole på.
Jeg bliver træt af det her sted...
Jeg bliver træt af det her sted. Forestil jer humørsvingninger, som en et barn, som lige er blevet teenager...
Hver gang er der problemer med deres såkaldte "link", som vi skal bruge for at få cashback på de forskellige sider. Problemet er så bare at de link kun virker 1 ud af 10 gange. Jeg samler flere køb sammen og venter de dage der står + ekstra, hvorefter jeg tager kontakt til supporten, også bliver man mødt af et uprofessionelt svar, og ingen hjælp at hente. Den ene gang fik jeg dog udbetalt hele min cashback.
Selvom det er gratis, og at jeg har fået cashback i ny og næ, så er det ikke det værd længere.

Virker ikke
Deres rabatsystem virker ikke optimalt.
I 90 % af tilfældene bliver rabatten ikke registreret og jeg skal selv holde styr på det.
Jeg har tidligere og nu, 18.07.2020, igen været nødsaget til at rettet henvendelse ang. denne problematik.
Jeg afventer stadigvæk svar.

Nice elsker det
Jeg syntes at det er for dårligt at i…
Jeg syntes at det er for dårligt at i lavet det om til paypal

Resposta da Eovendo
Godt sted at få cashback på fra online køb.
Lidt hurtigt optjente penge for hver måned, kan man ikke sige nej til. 😉 Glad for at man i de mange år, da firmaet startede, er kommet mere til, altså vokset en del med mange gode tilbud/rabatter, man kan spare ved. Men har nu passeret snart passeret 2 år, hvor jeg ikke har kunne udføre de daglige analyser. Fik at vider der vil komme en der passer til ens profil. Hvornår???
Super nemt og hurtigt 😊
Problematisk
Man får ikke altid den aftalte cashback - heller ikke selv om man kan dokumentere, at der er begået fejl hos Eovendo
Svar på Eovendos besvarelse:
Det viser jo præcist det, jeg mener: Fejlagtigt registrerer Eovendos system ikke købet foretaget via linket hos Eovendo. Det er jo lige det, der er kernen af problemet! Det er netop dér, Eovendo fejler: Systemet registrerer ikke købet!
At partneren Adidas ikke skulle have registreret mit køb er jo decideret usandt: Jeg har dokumentation for købet hos Adidas – dokumentation, jeg i øvrigt har sat Eovendo i besiddelse af. Kvittering for købet er fremsendt til Eovendo.
Eovendos argumentation fremstår usammenhængende og dubiøs. Jeg vil kunne respektere Eovendo, når Eovendo agerer professionelt og får styr på sine systemer.
Opdatering efter Eovendos update:
Det virker meget belejligt for Eovendo at påstå, at der findes en ikke identificerbar partner. Men pyt med det.
Blot kan det konstateres, at det forekommer bizart, at Eovendo ikke strammer op, så Eovendo lever op til sit ansvar og får styr på systemer og eventuelle partnere.
Det er faktisk ærgerligt. For Eovendos koncept er egentlig godt, hvis bare Eovendo formår at leve op til sin del af indgåede købsaftaler, så der sørges for, at køb via sitet registreres korrekt. Det vil vække begejstring.

Resposta da Eovendo
Er skuffet over at der over tid er…
Er skuffet over at der over tid er skåret så meget ned på små opgaver og skrabelod, samt at udbetalings muligheder (gavekort og beløb) også er skåret ind til benet. Nu er det mere en side, som handler om at forbrugeren skal købe varer.
Mvh
Da jeg startede fik vi 25 øre
Da jeg startede fik vi 25 øre, for hver reklame man så, men så skulle man også bedømme dem. I dag, hvis man er heldig, får man 10 øre, det er jeg faktisk ked af.
For mit vedkommende går det ikke så godt med at købe gennem deres cashcack app, så og sige hver gang skal jeg skrive til dem og ca. halvdelen af gangene, får jeg af vide at jeg ikke har købt det gennem siden, selv om det er hvad jeg har gjort. Sidst men ikke mindst, så har de taget de forskellige valgmuligheder væk, for hvad man gerne ville have sit opsparede udbetalt i. Hvilket jeg også er ked af.
Så alt i alt, så synes jeg den er blevet lidt ringere end da jeg startede med at bruge eovendo
Godt sted at finde gode tilbud
Godt sted at finde gode tilbud, og så giver det rabat oveni. Smart funktion der sørger for at du får din rabat fra alle tilmeldte butikker.
Er det altid trygt at deltage i konkurrencer?
Blev utryg ved at forsøge at deltage i Telmores konkurrence der udlover 2xsupergavekort fordi den ledte videre til en spilleside hvor man kunne vinde en Verisure alarm til over 23.000 kr. - undlod at deltage. Tænker Eovendo skal være opmærksom her!
Synes generelt Eovendo er en spændende opfindelse med mange muligheder for at optjene rabatter; jeg glemmer sommetider muligheden fordi jeg ikke altid bruger Chrome/Safari - vil foreslå cashback knappen på flere browsere.

Resposta da Eovendo
Godt sted at tjene lidt ex penge
Godt sted at tjene lidt ex penge. Undersøgelsen og skrab og en masse andre ting 😊
Altid en rigtig god oplevelse hos jer…
Altid en rigtig god oplevelse hos jer på Eovendo.
lidt ekstra penge
der er ikke meget med skrab men lidt har også ret
Fungere super fint man får meget ud af…
Fungere super fint man får meget ud af at være medlem her super pernel side med godt indhold og gode tilbud
Er okay tilfreds med Eovendo
Er okay tilfreds med Eovendo, dog har der været lidt problemer med at få svar på mine henvendelser.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.