Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Ankiet takich co wchodzą jest coraz mniej... Ale to by nie było nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyślił sobie, że wypełnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródł... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Epanel jest portal innowacyjny, pomysłowy, na czasie, nowoczesny oraz łatwy w nawigacji. Ankiety dostępne na stronie internetowej firmy Epanel są zawsze bardzo interesujące. Można tu miło spędzić czas... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Podoba mi się że jesteście, od dawna współpracuję i wypełniam bez wychodzenia z domu ankiety, ale nie zawsze wszystko jest perfect. Zwracałam uwagę na zbyt skomplikowany system wypełniania formularza... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo ciekawy i przede wszystkim w pełni wypłacalny panel z ankietami. Ankiet jest całkiem sporo, na różne i ciekawe tematy. Plusem jest to, że są praktycznie codziennie. Jestem już jakiś czas na tym... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

3,0

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Możliwość dorobienia sobie, wypłaty zawsze są realizowane, ankiety są dobrze skonstruowane, nawet za niezakwalifikownie się otrzymuje się nagrodę pocieszenia

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam jeśli ktoś chce dorobic sobie troche kasy. Działam na tej platformie od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Wypłaty zawsze docierają więc nie jest to scam. Ankiety rowniez pojawiaja się dość często a nie tak jak na innych platformach jedna na tydzień.

Classificada 4 em 5 estrelas

Dość wysokie wynagrodzenie

Dość wysokie wynagrodzenie, sporo ankiet. Nie do wszystkich się kwalifikuję ale często mimo to dostaję jakiś procent punktu,więc to też jest fajne.

Classificada 4 em 5 estrelas

Epanel.pl

Epanel.pl : Całkiem dobre wynagrodzenia, sprawny support jak i wypłata zgromadzonych środków, średnia częstotliwość ankiet, ale cały serwis na plus. Pozdrawiam.

Pozytw

Ja jestem zadowolony.W miarę szybko można uzbierać punkty do wypłaty

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie :) fajne ciekawe ankiety, zbierasz punkty, które wymieniasz na nagrody.

Classificada 5 em 5 estrelas

Współpracuję z tym panelem już kilka…

Współpracuję z tym panelem już kilka lat i zdecydowanie mogę polecić. Ankiety na różne ciekawe tematy, brak problemów z wypłatą oprócz długiego czekania na przelew. W przypadku problemów można się skontaktować i jeszcze się nie zdarzyło żeby sprawa nie została rozwiązana. Ja jestem zadowolony.

23 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie dostałem przelewu

Nie dostałem przelewu
wysyłam wiadomość od epanelu którą mi napisali

Data: 2024-01-18 15:51:12
Imię, Nazwisko: Zespół pomocy ePanelpl
Drukuj
Wiadomość:

Dzień dobry,

formularz wypłat został wypełniony w dn. 5.01.2024.

Wypłaty, zgodnie z regulaminem, są realizowane w terminie do 45 dni od daty poprawnie zleconej wypłaty (zatwierdzenie wypłaty w profilu ePanel – kliknięcie przycisku UZUPEŁNIJ oraz wypełnienie formularza wypłat na stronie epanel.plwyplata. W praktyce zazwyczaj realizujemy przelewy w ciągu 14 dni.

Pozdrawiam,
Zespół pomocy ePanelpl
www.epanelpl

Dziś jest 45 dzień od otrzymania tej wiadomości i przelewu nie ma na koncie
OSZUSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocham E-Panel

W e-panel jestem już od kilku lat, jestem bardzo zadowolona z tego panelu oraz aplikacji, która jest przejrzysta. Cieszę się, że mam wpływ na rynek. Zawsze mam taki fajny uśmiech, gdy widzę reklamę nowego produktu o którym ja wypełniałam ankietę wcześniej i miałam wpływ na wygląd opakowania, warianty smakowe. Rzetelna firma ankietowa, którą polecam każdemu.

Epanel na 5+

Jestem członkiem Epanel od wielu lat i bardzo sobie chwalę naszą współpracę. Ciekawe ankiety, uczciwa punktacja, szybkie przelewy... dodatkowo korzystam z możliwości uczestniczenia w fajnych projektów - na przykład tajemniczego klienta :)

16 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais