I dag havde jeg fornøjelsen af at…
I dag havde jeg fornøjelsen af at besøge Epicurus sammen med nogle veninder. Atmosfæren er smuk, behagelig og indbydende, hvilket skaber høje forventninger til den gastronomiske oplevelse.
Desværre levede oplevelsen på ingen måde op til den pris, der blev opkrævet. Forretterne var overraskende små, især når man tager prisen i betragtning. Da vi bestilte kød, blev vi ikke spurgt om den ønskede stegegrad, og der blev endda serveret en anden mængde end den, vi havde bestilt.
Det største problem var dog maden. Retterne manglede karakter, smag, krydderi og den omhu, man forventer af en restaurant i denne prisklasse. Desserten skuffede også; da vi spurgte til dens indhold, kunne personalet ikke forklare, hvad der blev serveret.
Betjeningen var et andet stort minus. Personalet virkede utilstrækkeligt uddannet, manglede viden om menuen og havde ikke fokus på detaljerne. Derudover manglede der både venlighed og gæstfrihed – noget som burde være en selvfølge på enhver restaurant, især på et sted med så høje priser. Flere gange fik vi indtryk af, at servicen blev udført uden interesse for at give gæsterne en god oplevelse.
Det er sjældent, at jeg skriver en så negativ anmeldelse, men ærligt talt var dette en af de mest skuffende restaurantoplevelser, jeg nogensinde har haft. Priserne var ekstremt høje, mens kvaliteten og oplevelsen lå langt under forventningerne.
Det er en skam, for stedet er virkelig smukt og har potentiale til at tilbyde meget mere.