Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Knestøtte-Pro er et billig produkt fra Kina. Selges av dette firmaet til blodpris Og stanser faktisk blodtilførselen hvis det strammes sånn det reklameres for. Har klaget i 9 mnd nå,er lovt 40% refusj... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har kjøpt knebesytterene i Large og fått xxxl, har utvekslet 7 - 8 mailer og dei skal ordne opp. Sendte produkter i retur for å få riktig. Dette vart 400 kroner i frakt og sporing. I dag kom dei s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som kontorarbeider er jeg ved kontorbordet hele dagen lang. Da klokken ble 15:00, hadde jeg ekstreme nakkesmerter allerede. Jeg kunne nesten ikke bevege nakken min, og stivheten vær såpass uutholdelig... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Startet som en enkel reklamasjon i august. Jeg returnerte varen til den norske adressen som stod oppført på nettsiden deres, men saken endte likevel i måneder med trenering og svar som åpenbart... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Footpro hadde en ujevn «behandling» på…

Footpro hadde en ujevn «behandling» på høyre og venstre ben - flere har testet denne opplevelsen, ikke bare min oppfatning
Jeg synes varen var av tvilsom kvalitet

Har vært i kontakt med equiliva flere ganger uten å få retur info
Opplever uvillighet til å ta i mot en retur
Reklamerer for full refusjon ved retur - det stemmer ikke!

11 de fevereiro de 2025

Useriøs behandling

Jeg bestilte et masasjeapperat som skulle bedre nevropatien i bena. Når jeg mottok varen så jeg i bruksanvisningen at de som brukte pacemaker måtte sjekke nærmere. Jeg valgte da for sikkerhets skyld å returnere varen. Jeg sendte flere e poster hvor jeg spurte hvilken adresse det skulle sendes. det har jeg ikke fått. Det fulgte ikke med angrerettskjema slik det skal etter loven. Det siste jeg har fått beskjed om er at jeg må prøve varen før de refunderer. Nå er jeg i tvil om jeg i det hele tatt får pengene refundert.

18 de fevereiro de 2025

Bruker de hver dag

Bruker de hver dag! Både på jobb, og etter en lang arbeidsdag hjelper de meg med å sove uten fotsmerter gjennom hele kvelden.

9 de fevereiro de 2025

Hei på deg Edvard!

Takk for at du deler dine erfaringer med oss, og vi er så glade for å høre at du elsker våre produkter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gjorde en stor forskjell for hendene mine

Leddgikten min gjør hverdagslige oppgaver smertefulle, men dette massasjeapparatet er en game-changer. Den hjelper meg med å løsne opp i fingrene slik at jeg kan bruke dem mer komfortabelt. Jeg bruker den daglig, og den har vært verdt hver eneste krone.

8 de setembro de 2024

Hei på deg Kristian!

Dette er kun svindel!

Dette er kun svindel. Dette er et selskap som driver med drop-shipping av tullevarer fra Kina. De har lagt ned mye arbeid i nettsiden, det skal han ha, men alt er fake. Ingen av personene finnes og alt er KI generert av svar. Bare styr langt unna. Mange er gått i fella og de omsetter godt. Det er trist at mange blir lurt. Ikke regnskap, ikke ansatte. Alt er fiktivt, totalt useriøse. Ingen retur som funker og ingen penger tilbake. Følger ikke Forbrukerkjøpsloven. Kunne informert om mye mer, men bare styr unna!

30 de janeiro de 2025

STYR UNNA dette firmaet

STYR UNNA dette firmaet. De sender varer fra Kina, og det er dit du også må sende returer for egen regning. De krever 799 kr for å kansellere en ordre, og påstår det er fordi Posten har mottatt pakken. Det stemmer ikke, da trackingen viser at den fortsatt er i Kina. Kundeservice svarer bare med høflighetsfraser, og aldri på spørsmål. De påstår at de er åpne 24/7, men det tar ofte dager mellom svar. De har blokkert meg på Facebook fordi jeg forteller kunder at de må lese NØYE på nettsiden deres

28 de janeiro de 2025

Jeg bestilte Fot-Pro fra Equiliva

Jeg bestilte Fot-Pro fra Equiliva. Den virket ikke. Svarene var kun for å "roe" meg som kunde. Såkalt ny skulle sendes, ikke sporingsnr da, ikke etter purring, selv om de lovte det.
Fikk Klarna til å holde igjen betalingen, så jeg slapp utgiften. Garantibeløp på 199,- fikk jeg aldri tilbake, selv om det ble lovt. Tror ingen penger hadde blitt returnert om alt var betalt. Styr unna!

10 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Både mannen min og jeg brukte Fot-Pro…

Både mannen min og jeg brukte Fot-Pro og fulgte de foreskrevne prosedyrene og øvelsene. I mange år hadde jeg stive og hovne ankler hver morgen når jeg våknet, og det ble verre utover dagen. Selv om jeg av og til har litt ubehag på slutten av en travel dag, lever jeg ikke lenger med konstante smerter, og de fleste morgener og dager er helt smertefrie. Resultatet er fantastisk. Detta fotmassasjeapparatet er ikke magisk, men jeg fulgte programmet og har fått virkelig lindring!

19 de dezembro de 2024

Hei på deg Ingrid!

Takk for at du deler dine erfaringer med oss, og vi er så glade for å høre at du elsker vår Fot-Pro!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke stol på at retur vil føre til refusjon

Her kommer en liten oppdatering av opplevelsen. Etter mye diskusjon frem og tilbake vedr retur, returnerte jeg produktet til den oppgitte adressen i Kina. Jeg visste at pengene ikke kom til å bli refundert, men jeg hadde da dokumentasjon på at jeg hadde sendt retur da jeg gikk via kortreklamasjon for å få pengene tilbake.
I dag, ca 3 måneder etter at jeg sendte produktet tilbake til Kina, kommer det i retur til oss. Mottaker har ikke fortollet det ut. Da jeg sendte returen skrev jeg selvsagt den summen jeg hadde betalt, 1600 kr, som verdi. Jeg antar at med utgangspunkt i den summen har det ikke lønnet seg for mottaker å fortolle returen. Samme produkt kan kjøpes, på feks Temu, for 20 kr. Jeg antar at produktets faktiske verdi var betydelig lavere enn 1600 kr og at det ville ha vært dyrere for mottaker å løse ut returen enn å bare ignorere den. Dette betyr to ting: det nytter ikke å håpe på å få pengene refundert når mottaker ikke en gang henter ut returen, og det beløpet kundene betaler for varen er ikke i samsvar med produktets faktiske verdi.
Igjen vil jeg si, styr unna! Returordningen deres fungerer IKKE!!

21 de novembro de 2024

styr unna dette selskapet

styr unna dette selskapet. kjøpte hoftestøtte pro. Skulle ha 4 stykk men de fikk oppgradert til 7. Sendte mail rett etter at jeg hadde bestilt. Fikk besked i dag ,etter at jeg hadde fått sporing på pakka, At den var nå sendt så de kunne ikke gjøre noe. Men det kunne de gjort siden de fikk besked med en gang. skulle også være norsk kvalitet som var laget i Norge. Men da stusser jeg på hvorfor pakka er sendt fra kina. Regner med denne blir slettet da jeg har funnet ut at andre som har publisert negative omtaler har blidt slettet. Og at de posetive er mest sansynelig fake. så styr unna.

19 de novembro de 2024

Retur til Kina

Her reklameres det med full returrett innen 90 dager. MEN varene må returneres til et hotellrom i Kina. Returfrakt og tollavg. koster mer enn varene. Dessuten er du ansvarlig for at varen kommer hel fram til denne adressen, ellers ingen refusjon. Dette virker svært useriøst, så styr unna!!

9 de outubro de 2024

Ikke la deg lure!

Dette er svindel. De fremstiller seg som norsk nettbutikk og lover 90 dagers åpent kjøp. Dette gjorde meg trygg nok til å kjøpe flere varer. Jeg skjønte at jeg hadde gjort noe dumt da jeg mottok varer China. Jeg ønsket å returnere varene og fikk en returadresse til China. Men det viste seg at man kan ikke returnere varene trygt fordi de ikke kan sendes med sporing til China. Disse folkene har funnet en smart måte å lure mennesker med smerter og plager. Jeg synes det er trist at Klarna har noe med disse folkene å gjøre. Det gjorde meg ekstra trygg at jeg kunne betale med Klarna. Jeg trodde de var mer seriøs og ikke handlet med bedragere.

14 de outubro de 2024

Svindel og bedrag

Reklamerer med 1710 kundeanmeldelser og 5 stjerner hos Trustpilot. Sannheten er som man kan se en helt annen. Dette må være svindel hvor noen som deltar i svindelen har gitt positive tilbakemeldinger. Bare å holde seg unna!

10 de outubro de 2024

Lite seriøst firma

Lite seriøst firma. De reklamerer med 90 dager retur og full refusjon. Dette er en vits. Når vi ønsker å returnere tilbyr de 30% refusjon og at man beholder varen, og de gir seg ikke når man tydelig ber om å benytte seg av returretten. Ved retur skal varen returneres til Kina, der den opprinnelige pakken faktisk og kom fra. Og dette reklameres med som et norsk produkt! Ingen norske bruksanvisninger eller noen form for innholdsfortegnelse. Måtte ty til kortreklamasjon for å få pengene tilbake. Styr unna. Dette er svindel.

5 de agosto de 2024

Svindel

Svindel. Det er en med ett annet navn enn doktoren som sto oppført som nettopp har startet dette firmaet. Skal jeg betale retur til Kina koster det mer enn varen !! Dobbel pris av andre leverandører med likt produkt ! Avbestilte mitt produkt en time etter bestillingen. Det kom allikevel!! Når jeg avbestilte kom det en mail at de skulle ordne opp i det. Ingen avbestillingsnummer. Betaling via Klarna men må ha avbestillingsnummer. Styr unna denne svindleren !!!!!!!

12 de setembro de 2024

Heisann Tone Eitland!

Takk for at du deler dine erfaringer med oss, og jeg beklager å høre at produktene, samt retur-prosessen ikke møtte dine forventninger.

Dessverre klarte jeg ikke å finne fram til en bestilling under ditt navn som du har oppgitt her på TrustPilot.

For å hjelpe deg videre, vennligst kontakt vår døgnåpen kundestøtte direkte, ved å sende oss en e-post på support@equiliva.com.

Vi vil da kunne hjelpe deg med å løse eventuelle problemer og adressere dine bekymringer, slik at du får returnert din vare, innen vårt 90-dagers åpent kjøp, og slik at du kan få med deg en full refusjon.

Vi setter pris på din tilbakemelding og er forpliktet til å forbedre våre produkter og tjenester.

Marianne Karlsen

Ren svindel !!

Ren svindel ! Fremstår som et norsk firma , med 90 dagers åpen retur. Ved retur får man beskjed om at det må sendes som sporbar pakke til Kina. Produktene er billig plastikk søppel som min mor klarte å bestille på nett. Hun skulla ha 1 ting - fikk 4 like og ble belastet over 6000 kr. Umulig å få noe fornuftig svar fra EQUILIVA. Har rapportert det til Klarna som det ble betalt med. Svindel! Svindel! Svindel!

2 de agosto de 2024

Heisann Sverre Nordbo!

Takk for at du deler dine erfaringer med oss, og jeg beklager å høre at produktene din mor handlet, samt retur-prosessen ikke møtte dine forventninger.

Vi har også prøvd å kontakte deg via din e-post: sverrenordbo.net , men har ikke mottatt noe svar tilbake, dessverre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Retur av varer fungere ikke

Retur av varer fungere ikke. Ikke bruk denne siden.

11 de julho de 2024

Heisann TH!

Takk for at du deler dine erfaringer med oss, og jeg beklager å høre at produktet ikke møtte dine forventninger!

Marianne Karlsen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais