Het stalspeelgoed van EquiValor is echt een aanrader. Stevig materiaal, goed doordacht en perfect om verveling tegen te gaan. Mijn Luna was er direct mee bezig. Bestelling werd bovendien snel verzon... Ver mais
Jas en rijbroek besteld, beide zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit, alles in orde. Bestelling was heel snel bezorgd
Top! Ik was al langere tijd opzoek naar een bepaalde broek in de kleur Navy en EquiValor had hem nog, en zelf met korting. De broek was ook snel verzonden. Dankjewel!
EquiValor – Professionele ruitersportartikelen en advies op maat EquiValor is een betrouwbare ruitersportwebshop vanaf de Veluwe, gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor ruiter en paard. Met jarenlange ervaring in de paardenwereld combineren wij kennis van training, welzijn en verzorging met een zorgvuldig samengesteld assortiment. Ons doel is om elke ruiter – recreatief of professioneel – te helpen het beste uit zichzelf én het paard te halen. Wij bieden een breed assortiment met o.a. veiligheidsstijgbeugels, zadeldekjes, hoofdstellen, halsters, paardendekens, ruitersportkleding van o.a. Mrs Ros, en supplementen voor optimale gezondheid en conditie. Door samen te werken met betrouwbare partners zoals HB Ruitersport en Hofman Animal Care, garanderen wij kwaliteit, deskundig advies en eerlijke prijzen. Bij EquiValor staat persoonlijk contact centraal. We leveren snel vanuit eigen voorraad en denken mee bij elke vraag of bestelling. Mocht iets niet naar wens zijn, dan zoeken we altijd een passende oplossing. De naam EquiValor staat voor wat wij belangrijk vinden: Equi (paard) voor vertrouwen en balans, en Valor voor moed, kracht en doorzettingsvermogen. Zo streven wij naar groei, verbinding en kwaliteit – in de sport, met je paard en in onze service. Ontdek het zelf op www.equivalor.nl
Wyandottelaan 2, 3772WT, Barneveld, Holanda

Resposta da EquiValor
Snelle levering en fijne prijs-kwaliteit verhouding!
Super snelle service en een hele leuke persoonlijke boodschap op hun folder . En hele mooie stijgbeugels
Had strips besteld, maar niet gekregen (met de post wat fout gegaan)
Mailtje gestuurd en kreeg een heel
vriendelijke mail terug gekregen. Twee dagen later had ik ze bij de post. Super geregeld
Snelle en goede service
Met een leuk persoonlijk bedankt kaartje bij de bestelling! Echt leuk om te mogen ontvangen!

Resposta da EquiValor
Goede prijs. Snelle verzending. Heel attent een handgeschreven kaartje erbij.

Resposta da EquiValor
Bestelling werd bovendien snel verzonden en netjes verpakt, fijn als je iets meteen nodig hebt.
Zeker een product dat ik opnieuw zou bestellen!

Resposta da EquiValor
Mooie veiligheidsbeugels voor een prima prijs. Vriendelijk geholpen voor het retourneren van iets anders.
Supersnel en tegen een goede prijs geleverd. Aanrader. Echt een betrouwbaar bedrijf!

Resposta da EquiValor
snelle afwerking en goede info over levering

Resposta da EquiValor
Snelle levering van heel fijne veiligheidsbeugels!

Resposta da EquiValor
Superfijne webshop. Mooie spullen voor een goede prijs. Alles snel geleverd. Heel tevreden met mijn aankopen en met de geleverde service!

Resposta da EquiValor
Ik zocht bepaalde supplementen voor mijn wat oudere merrie. Goed geadviseerd en ook gezocht naar wat er in de supplementen zit en of dat geschikt was voor mijn merrie. Heel fijn. Alles verliep vlekkeloos tm de betaling aan toe. Ik blij bij haar bestellen.

Resposta da EquiValor
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.