Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het stalspeelgoed van EquiValor is echt een aanrader. Stevig materiaal, goed doordacht en perfect om verveling tegen te gaan. Mijn Luna was er direct mee bezig. Bestelling werd bovendien snel verzon... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jas en rijbroek besteld, beide zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit, alles in orde. Bestelling was heel snel bezorgd

Classificada 4 em 5 estrelas

Top! Ik was al langere tijd opzoek naar een bepaalde broek in de kleur Navy en EquiValor had hem nog, en zelf met korting. De broek was ook snel verzonden. Dankjewel!

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento para cavalos
  2. Loja de acessórios para equitação

EquiValor – Professionele ruitersportartikelen en advies op maat EquiValor is een betrouwbare ruitersportwebshop vanaf de Veluwe, gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor ruiter en paard. Met jarenlange ervaring in de paardenwereld combineren wij kennis van training, welzijn en verzorging met een zorgvuldig samengesteld assortiment. Ons doel is om elke ruiter – recreatief of professioneel – te helpen het beste uit zichzelf én het paard te halen. Wij bieden een breed assortiment met o.a. veiligheidsstijgbeugels, zadeldekjes, hoofdstellen, halsters, paardendekens, ruitersportkleding van o.a. Mrs Ros, en supplementen voor optimale gezondheid en conditie. Door samen te werken met betrouwbare partners zoals HB Ruitersport en Hofman Animal Care, garanderen wij kwaliteit, deskundig advies en eerlijke prijzen. Bij EquiValor staat persoonlijk contact centraal. We leveren snel vanuit eigen voorraad en denken mee bij elke vraag of bestelling. Mocht iets niet naar wens zijn, dan zoeken we altijd een passende oplossing. De naam EquiValor staat voor wat wij belangrijk vinden: Equi (paard) voor vertrouwen en balans, en Valor voor moed, kracht en doorzettingsvermogen. Zo streven wij naar groei, verbinding en kwaliteit – in de sport, met je paard en in onze service. Ontdek het zelf op www.equivalor.nl

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

25 opiniões

Snelle levering.

Snelle levering. En ze zijn superfijn in gebruik. Heel blij mee!

4 de março de 2026

Bedankt!

Had strips besteld

Had strips besteld, maar niet gekregen (met de post wat fout gegaan)
Mailtje gestuurd en kreeg een heel
vriendelijke mail terug gekregen. Twee dagen later had ik ze bij de post. Super geregeld

1 de janeiro de 2026

Tevreden

Goede prijs. Snelle verzending. Heel attent een handgeschreven kaartje erbij.

16 de janeiro de 2026

Bedankt voor je review Monique

Jas en rijbroek

15 de outubro de 2025

Resposta da EquiValor

Bedankt voor je review Tom, heel veel plezier met je nieuwe producten!

Goed spul, aanrader

Bestelling werd bovendien snel verzonden en netjes verpakt, fijn als je iets meteen nodig hebt.
Zeker een product dat ik opnieuw zou bestellen!

22 de dezembro de 2025

Resposta da EquiValor

Bedankt! Ik hoop dat je paard Luna er lekker van geniet!

Classificada 4 em 5 estrelas

Super!

21 de dezembro de 2025

Superfijne webshop

Superfijne webshop. Mooie spullen voor een goede prijs. Alles snel geleverd. Heel tevreden met mijn aankopen en met de geleverde service!

29 de outubro de 2025

Bedankt Suzanne!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede adviezen en er wordt ook echt uitgezocht wat het beste is voor je paard. Bijvoorbeeld aan supplementen.

Ik zocht bepaalde supplementen voor mijn wat oudere merrie. Goed geadviseerd en ook gezocht naar wat er in de supplementen zit en of dat geschikt was voor mijn merrie. Heel fijn. Alles verliep vlekkeloos tm de betaling aan toe. Ik blij bij haar bestellen.

13 de novembro de 2025

Resposta da EquiValor

Bedankt voor je lieve feedback Yvon! Hopelijk blijft Baloe het goed doen op de No-stress mix, mochten er veranderingen zijn, laat het dan gerust weten. Dan puzzelen we samen weer verder!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.