Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ringe kvalitet, men da varerne var på tilbud grundet de ville lukke deres shop gjorde jeg ikke yderligere. Men havde samme kvalitet som tøj fra Temu. Nu 5 uger efter ser jeg de stadig sælger deres v... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg ville så gerne give 5 stjerner, da jeg synes kundeservicen er god. Men kvaliteten af de fleece strømpebukser trækker gevaldigt ned 👎 Jeg har brugt det ene par i 4 x 8 timer i alm vinterstøvl... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle hos Ericka, har både handlet online og ved lagersalg samt på markeder. Altid en god service, ved bestilling online har man altid sine vare hurtigt Tøj og sko er altid... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fandt tre fine kjoler, og havde kommet til at tage den ene i plus-size. Jeg modtager sms fra Mette, som gør mig obs på størrelserne og vejleder mig til den rigtige størrelse. Resultat er at alle tr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

skønt tøj til piger og kvinder i mange størrelser. Vi har ikke tøj over 4-500 kr.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Ringe kvalitet

Nu 5 uger efter ser jeg de stadig sælger deres vare

21 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fine kjoler og god kundeservice

Fandt tre fine kjoler, og havde kommet til at tage den ene i plus-size.
Resultat er at alle tre kjoler sidder perfekt 🤩

23 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet og forfærdelig kundeservice

Jeg købte en kjole inde hos Ericka til min søster i fødselsdagsgave. Den er i super dårlig kvalitet, da hun vasker den første gang sprækker stoffer ved syningen. Jeg sender fakturaen til min søster og spørger om hun selv kan kontakte dem hvilken hun gør. Her mener de at den er vasker forkert, at det er selvforskyldt osv. Ericka.dk siger at hun kan sende den retur, men selv betale for fragten. Hvilket ikke giver mening når det er kvaliteten der er dårlig, dette står også ved Forbrugerklagenævnet.
Mette fra Ericka.dk ligger bagefter ud på Facebook at den kun må vaskes i hånden (vaskemærket siger 30 grader og under står der at den kun må vasket i hånden).
Her bliver hun ved med at diskutere, i stedet for at yde en god og professionel kundeservice. Får endda familie til at sidde og hjælpe og holde med Mette.
På mail vælger hun også bare at lade være med at svare indtil man igen skriver til hende.

Det er den værste kundeservice jeg nogensinde har mødt. Kan ikke anbefale at handle på denne side.
Ville ønske jeg havde læst de dårlige anmeldelser inden jeg købt en gave, som er til at smide i skraldespanden.

27 de maio de 2025

Tak for handlen

Har handlet to gange på siden.
Har modtaget to fine kjoler begge gange, endda til en fin pris end man kan finde på andre webshops. Meget tilfreds og god service og hurtig levering. Tak for handlen💜🌸

6 de junho de 2025

Super lækkert tøj

De gange jeg har handlet på Ericka.dk har jeg været mere end tilfreds, jeg fik først et par lækre bukser, senere en fin kjole et par støvler leggings, og så var jeg så mega heldig at vinde en af de fine kjoler fra Italien…. Og jeg har lidt til både gården og gaden så at sige, men på trods af det, da jeg havde fået taget mine mål og så skyndte mig at finde det jeg ikke kunne undvære, viste det sig da jeg modtog min noget så fine pakke, noget lækkert tøj som jeg ikke vil være foruden den dag i dag, jeg var meget mere end tilfreds med både tøj, mål, passtørrelse, samt pakkens indhold da jeg åbnede den det var lige som juleaften 🙏🏻🌸
Så jeg vil bare sige tak.
Tak til Ericka.dk for deres hurtige service og fantastiske produkter, jeg er evigt taknemmelig og jeg er ikke nem mht tøj 😉😂🌸

10 de agosto de 2025

Hurtig levering, skønt tøj

Jeg modtog min pakke to dage efter bestilling. Det er vildt, at man kan modtage sin pakke så hurtigt!
Jeg fik de lækreste jeans, de hedder jannair, som passer perfekt i størrelsen. Jeg har aldrig haft så behagelige jeans før.

8 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Rigtig dårlig kundeservice og dårlig kvalitet

Fik en fin kjole i gave herinde fra. Men efter første vask, kommer der et stort hul under den ene arm. Jeg skriver til butikken, og hun skriver jeg er velkommen til at sende den derned, så vil hun kigge på det, men svare så ikke på et fragtmærke..
efter næsten en måned uden at høre noget skriver jeg igen. Her spørger hun hvordan jeg har vasket den og det her jeg på 30 grader i vaskemaskinen som der er i symbolet i kjolen. Men hun siger at symbolet ikke betyder noget men at men skal læse det der står.
Så hun vil ikke gøre noget ved kjolen fordi den er vasket i vaskemaskinen.
Selvom man tydelig kan se det er en dårlig syning fra start..

10 de agosto de 2025

Kære Nina

Du har skrevet at der er kommet hul i ærmet under vask. Problemet er 1. at uanset symbolet, står der på vaskeanvisningen kjolen skal hånd vaskes.
Når det er sagt har du medsendt en billede, der viser et hul under ærmet.
Og skriver det er en dårlig syning.
Jeg kan ikke dele billeder her, men det er ikke syningen den er gal med. Det er stoffet der er trukket i stykker ved siden af syningen.
Dette sker ved brug. F. eks ved af og på tagning eller et ryk i ærnet.
Det kan ikke lade sig gøre i vask. Hverken i maskine eller håndvask.
Stropperne der bindes bagved kan f. eks godt hænge i ved vask evt. men ikke rigtigt under ærmet.

Købte 7/6 et Sæt tøj

Købte 7/6 et Sæt tøj, som skulle komme uge 24/25. Hørte aldrig fra hende. Har sendt Hende mail og ringet flere gange forgæves. Hun vender heller ikke tilbage på beskeder …, kan på ingen måde anbefale denne side😨

7 de junho de 2025

Kære Helle
Det var en forudbestilling der blev forsinket fra producenten. Vi synes også det var mega irreterende. Men vi kan desværre ikke trylle.
Men opdateringer laver vi altid.
Både under produktet i webshoppen, på instagram samt Facebook.
Bukserne er desværre ikke kommet, men blusen modtog vi.
Vi har refunderet pengene d. 10/7, da vi fandt ud af at bukserne ikke kom grundet en masse bøvl. Det beklager vi meget og vi er lige så irreteret.
Du har fået mail omkring returneringen og pengene retur.

Jeg har bestilt en bluse den 12/6

Jeg har bestilt en bluse den 18/6. Pengene blev hurtig trukket, men blusen stadig ikke kommet. 😏 Jeg har prøvet at maile til dem, men der kommer heller intet svar 🤷🏼‍♀️

Hvorfor?

12 de junho de 2025

Kære Lonnie
Du havde bestilt en preorder, som var markeret som forudbestilling.
Vi opdaterede i webshoppen, på Instagram og Facebook om forsinkelser.
Vi har også annumeret din ordre og refunderet pengene d. 29/6 i vores system. Dette har du også fået en mail omkring.

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte 6 langærmede bluser inde på webshoppen d. 20.11.24. Jeg fik hurtig en SMS om, at en af dem ikke var på lager og en anden var ikke den samme størrelse, som angivet på hjemmesiden. Jeg fik så muligheden for at få nogle andre i kompensation eller pengene retur for de to bluser. Jeg valgte sidstnævnte.
Jeg havde så en af bluserne på 1 gang og flere sømme er gået op. Jeg skrev en mail til kundeservice d. 13.12.24 og jeg har endnu ikke fået svar.
Jeg håber dette kan få deres opmærksomhed.

Opdateret d. 7 januar 2025
Tak for den hurtige respons på denne anmeldelse. Jeg har fået refunderet pengene for den bluse.

13 de dezembro de 2024

Kære Terese ☺️

Jeg har nu været hele vores mailbakke igennem og af uforklarlige årsager, har vi ikke modtaget en mail fra dig.
Jeg svarer altid med det samme, men hvis den ikke er kommet igennem til os.
Jeg har fundet din ordre via toppene i systemet.

Jeg beklager hvis der har været en top med fejl. Og der refunderer vi selvfølgeligt de 54 kr.
( oprindelig pris 90 kr, købt med 40 % rabat i forbindelse med Black Friday)
hvordan med de resterende ?

Jeg har en sms korrespondance i forbindelse med dit køb ang. dem vi ikke kunne levere.
I så fald vi ikke svarer på mail, er det altid muligt at kontakte os via SMS, telefonisk eller via de sociale mediers Facebook og Instagramside beskedtjenester.

De bedste hilsner
Mette / Ericka.dk

Super fin hjemmeside

Fin og hurtig bestilling. Elsker de autentiske videoer og masser af mål på varerne.
Og så kommer varerne i den fineste indpakning, denne gang med flere quality street chokolader.

11 de dezembro de 2024

altid en fornøjelse

Altid en god service, ved bestilling online har man altid sine vare hurtigt
Tøj og sko er altid i god kvalitet.
kan kun anbefale at handle hos Ericka

19 de junho de 2024

Tøjet er fint

Tøjet er fint
Til gode priser, er man ikke tilfreds kan det returneres
Sød og venlig forhandler der viser tøjet frem selv
Har handlet ved mette siden Erickas start

19 de junho de 2024

Jeg ville så gerne give 5 stjerner

Jeg har brugt det ene par i 4 x 8 timer i alm vinterstøvler, og nu er der hul i hælen 😭
Jeg har købt i plus size (da jeg er en normal 46 ), de er desværre alt for lange (indehaveren lavede dog en test for mig omkring tørretumbler, hvor de krympede, så det skal jeg prøve næste gang jeg kommer forbi sådan en).

Så alt i alt, ejer og kundeservice i top 5 stjerner, men fleece strømpebukser 1 stjerner

18 de dezembro de 2023

Hej Louise 😊
Tak for de pæne ord om mig og servicen ❤️
Mht strømpebukserne er du velkommen til at sende en besked.
De skal normalt gerne holde længere i foden/hælen.
Der kan være flere årsager:
Evt fejl i strømpen, at det netop er for lange til dig og rutcher evt. eller også at din støvle/sko (hvis du har haft den samme på alle gange) ødelægger dem i hælen.
Mine egne har jeg brugt sidste vinter og de holder endnu 😊

Men send en besked og så bytter vi dem selvfølgeligt

God jul 🎄

De bedste hilsner
Mette / Ericka.dk ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig ekspedition

Dejligt med fin pinpong og service på facebook hvor jeg faldt over en annonce, der var også hurtig ekspedition og så fandt jeg endelig strømpebukser med fleece foring i plussize

8 de dezembro de 2023

Tusind tak ❤️🙏🏻
Mette / Ericka.dk

Fin lille webshop

Fin lille webshop
Bestilte en vare som var udsolgt, men fik noget andet i stedet som var ligeså fint ☺️
Det er dog et par år siden jeg bestilte, men derfor fortjener hun stadig en god karakter

16 de outubro de 2022

Tusind tak ❤️😍
Mette

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais