ErkendMatras® Opiniões 1231

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super ervaring gehad bij ErkendMatras! Wij slapen nu al 4 weken op ons nieuwe matras en ben hiervoor nooit zo uitgerust wakker geworden. Ook nog ontzettend aardig personeel dus simpelweg top!

Informações sobre a empresa

1. Loja de colchões
  2. Loja de camas
  3. Loja de roupas de cama
  4. Loja de móveis
  5. Loja de artigos para cama, mesa e banho

ErkendMatras® heeft voor u het perfecte matras en de perfecte boxspring betaalbaar gemaakt. Door uw lichaamsgewicht, lengte, geslacht en andere relevante vragen op onze website in te vullen, kunnen wij voor u een matras en/of boxspring maken, welke volledig is aangepast aan de contouren, gewichten en eventuele klachten van uw unieke persoonlijke postuur. Dit met de beste en meest duurzaamste materialen. ErkendMatras® biedt u dit gepersonaliseerde slaapcomfort aan met een proefslaapgarantie van 120 nachten. Het beste getest, en toch zeer laag geprijsd door een groot aantal belangrijke kosten besparingen

120 nachten gratis proefslapen

Betaalbaar gepersonaliseerd slaapcomfort
Wij creëren uw unieke ErkendMatras® op basis van uw lichaamsgegevens, met aangepaste stevigheid, foamtypen en micropocketveren. Ook zeer geschikt voor mensen met: Rugklachten Nekklachten Spierpijnen Circulatiestoornissen Maar natuurlijk ook voor diegene zonder lichamelijke klachten waarvoor alleen de absolute top op het gebied van slaapcomfort goed genoeg is.
Sinds 1995
Onze organisatie is sinds 1995 actief op het gebied van specialistisch slaapcomfort. Ons 25 cm dikke ErkendMatras® is het absolute hoogtepunt van onze verregaande ontwikkeling tot nu toe. Door gebruik te maken van de best geteste materialen kunnen wij met recht zeggen dat wij het beste matras leveren wat er op dit moment in Europa leverbaar is.
Het perfecte matras
Het perfecte matras Op maat van uw persoonlijke en unieke lichaamsbouw Als u een goed matras wenst dan is het lastig kiezen. De goede ondersteuning van pocketvering, de drukverlagende eigenschappen van traagschuim of juist koudschuim met weer een betere ventilatie? Wellicht een combinatie van beide misschien? Gelukkig hoeft u bij ons niet langer te kiezen, want ErkendMatras® is het beste van alle matrassoorten in één matras gecombineerd. ErkendMatras® heeft voor u het perfecte matras betaalbaar gemaakt. Een gepersonaliseerd matras wat volledig is aangepast aan uw gewicht, lengte, lichaamsbouw en zelfs eventuele klachten van uw persoonlijke en unieke lichaam. ErkendMatras® ontwikkeld uw matras met de best geteste en meest duurzaamste materialen. Het ErkendMatras® is qua foamsoorten samengesteld uit hoogwaardig getest traagschuim, Ergo-MED® 90 Memoryfoam, koudschuim HR en VL Carat® 70 Hybridfoam in combinatie met UFDP pocketveren. Deze combinatie van uiterst hoogwaardige materialen en technieken worden qua hardheid, souplesse, puntelasticiteit en veerkracht volledig op uw gewicht, lengte, contouren en klachten van uw lichaam aangepast. Voer nu eenvoudig en gemakkelijk uw lengte, gewicht, slaaphouding en enkele andere relevante vragen in via onderstaande knop en wij gaan aan de slag met uw gepersonaliseerde matras.
Lichaamsbouw
Voor hem en haar Uit jarenlang uitgebreid onderzoek blijkt dat vrouwen een ander slaapcomfort wensen dan mannen. Het vrouwelijk lichaam heeft over het algemeen bredere heupen en een smaller bovenlichaam dan het mannelijk lichaam. Hierdoor kunnen verschillende slaaphoudingen anders aanvoelen op standaard matrassen. Vrouwen krijgen bijvoorbeeld op standaard matrassen sneller last van nek- en rugpijn doordat de heupen vaak gekanteld zijn tijdens de slaaphouding. Bij mannen is het circadiaan ritme bijvoorbeeld weer anders dan bij vrouwen. Door het matras op de juiste plekken zachter te maken en meer steun te bieden op andere plekken kan dit probleem opgelost worden. Het is belangrijk dat uw matras goed bij uw lichaam past, want een gemiddeld mens slaapt maar liefst een derde van zijn of haar leven. Wij produceren uw gepersonaliseerde ErkendMatras®️ op maat van uw lichaamsbouw en houden tijdens dit productieproces onder andere rekening met uw aangegeven geslacht.

15 jaar garantie

120 nachten op proef

120 nachten op proef
Het voor u op maat van uw gewicht geproduceerde ErkendMatras® is dusdanig van kwaliteit dat we met een gerust hart 5 jaar volledige geven op onze topper, 15 jaar op het ErkendMatras® zelf, en zelfs 25 jaar op de ErkendMatras® boxspring geven! Omdat wij meer dan overtuigd zijn van het slaapcomfort van ErkendMatras®, wat natuurlijk geheel op uw persoonlijke lichaamsbouw is afgestemd en daarom onmogelijk beter kan zijn op een ander matras, verlenen wij u een proefslaapgarantie van 120 nachten. Als u niet voor honderd procent tevreden bent, laat ons dit dan binnen deze 120 nachten weten, waarna u het matras vervolgens terug kunt sturen en het volledige aankoopbedrag retour krijgt. Wel vragen we u het op maat van uw lichaamsbouw geproduceerde ErkendMatras® een eerlijke kans te geven door het matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Afhankelijk van het matras wat u hiervoor gewend bent heeft uw lichaam de tijd nodig om aan een nieuw matras te wennen.

Informações de contacto

1 mil opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Hartelijk dank voor uw review!

Mooi dat u de voorlichting als duidelijk heeft ervaren en dat u zich goed geholpen voelde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bed bevalt heel goed en ook het…

Het bed bevalt heel goed en ook het personeel maakte een vriendelijke indruk. Daardoor voelde de hele aankoop ontspannen en prettig aan. Het is fijn als het contact goed is én het product uiteindelijk ook echt bevalt. Dan klopt het totaalplaatje.

8 de abril de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Mooi dat zowel het bed als het contact met ons team zo goed is bevallen. Een prettige en ontspannen ervaring tijdens de aankoop vinden wij net zo belangrijk als het eindresultaat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijn matras met goede…

Heel fijn matras met goede ondersteuning. Het slaapt comfortable, de levering was snel en de service was goed. Absoluut een aanrader.

5 de abril de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Mooi dat het matras de juiste ondersteuning biedt en dat u er zo comfortabel op slaapt.

Wat ik erg prettig vond

Wat ik erg prettig vond, is dat er nog even werd nagebeld. Zo'n klein stukje persoonlijk contact maakt de ervaring metten een stuk beter. Het laat zein dat soort aandacht waardeer ik echt.

4 de abril de 2026

Hartelijk dank voor uw review!

Mooi dat juist dat persoonlijke contact zo is opgevallen. Even nabellen lijkt klein, maar maakt vaak het verschil.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een matras besteld en betaald

Ik had een matras besteld en betaald, maar daarna hoorde ik een tijd niets meer. Telefonisch was het lastig om iemand te bereiken en ook via WhatsApp kreeg ik weinig reactie. Dat zorgde vooral voor frustratie en onduidelijkheid.

Resposta da ErkendMatras®

Hartelijk dank voor het delen van uw review!

Wij begrijpen goed dat het uitblijven van communicatie na uw bestelling voor frustratie en onduidelijkheid heeft gezorgd, dat is niet de ervaring die u van ons mag verwachten. Wij nemen dit serieus en willen dit graag voor u oplossen. Kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens delen, zodat wij dit direct voor u kunnen oppakken?

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn rugklachten zijn minder geworden…

Mijn rugklachten zijn minder geworden sinds ik op dit matras slaap. Dat is voor mij het belangrijkste resultaat, want daar was ik echt naar op zoek. Het matras geeft goede steun zonder te hard aan te voelen, en daardoor slaap ik rustiger. Ik merk dat verschil elke dag opnieuw.

Hartelijk dank voor uw review!

Geweldig dat uw rugklachten zijn verminderd en dat u nu rustiger slaapt. Dat is precies het resultaat waar het om draait. Mooi dat het matras de juiste balans biedt tussen ondersteuning en comfort.

Classificada 4 em 5 estrelas

Supertevreden over de aankoop

Supertevreden over de aankoop. Een fijn matras voor een eerlijke prijs, met daarnaast heldere communicatie en een snelle levering. Dat zijn precies de punten waarop je hoopt als klant. Hier klopte dat totaalplaatje gewoon.

30 de março de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Mooi dat voor u het totaalplaatje klopt: een goed matras, een eerlijke prijs en duidelijke communicatie met een snelle levering. Dat zijn precies de punten waar wij ons elke dag op richten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Supermooie kwaliteit an precies zoals…

Supermooie kwaliteit an precies zoals gehoopt. Het slaapt heerlijk en mijn nachtrust is echt verbeterd. Ik ben erg blij met deze aankoop.

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn dat de kwaliteit precies aansluit op uw verwachtingen en dat u duidelijk beter slaapt. Dat maakt het verschil.

Super ervaring gehad bij ErkendMatras

7 de abril de 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Geweldig dat u na vier weken al zo’n duidelijk verschil ervaart en uitgerust wakker wordt. Dat is precies waar het om draait.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en prettig contact…

Snelle levering en prettig contact gedurende het hele proces. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het maakt in de praktijk echt veel uit. Zeker bij een grotere aankoop wil je gewoon weten waar je aan toe bent. Dat was hier goed geregeld.

1 de abril de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Mooi dat u het contact en de duidelijke communicatie tijdens het hele proces zo heeft ervaren. Juist bij een grotere aankoop is dat essentieel.

Erkendmatras, Topper

We werden vriendelijk verwelkomd. Er werd uitgebreid te tijd genomen om de producten te testen. Door de deskundige uitleg en advies weten we ook zeker dat het product passend is. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Een echte aanrader!!

Resposta da ErkendMatras®

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Mooi dat u zich welkom voelde en dat er de tijd is genomen om de producten uitgebreid te testen.

Bedankt voor uw review!

Mooi dat u de uitleg als duidelijk heeft ervaren en dat u alle ruimte kreeg om zelf de juiste keuze te maken.

Classificada 4 em 5 estrelas

Was ok.

Was ok. Maar net geen 5 sterren. Rede het duurde te lang op reacties op mijn mail.

29 de março de 2026

Resposta da ErkendMatras®

Hartelijk dank voor uw review en feedback!

Een snelle reactie op e-mails is belangrijk en daar blijven wij ons in verbeteren. Fijn dat uw ervaring verder in orde was.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele goede uitleg kwa matras en bed en…

Hele goede uitleg kwa matras en bed en hele vriendelijke jongens. Echt een Aanrader.

5 de abril de 2026

Hartelijk dank voor uw review!

Mooi dat u de uitleg als duidelijk heeft ervaren en dat u zich prettig geholpen voelde. Daar draait het om.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zocht specifiek naar een boxspring…

Ik zocht specifiek naar een boxspring met een comfortable hotelgevoel, maar wel voor een redelijk prijs. Dat bleek lastiger dan gedacht, omdat veel modellen ofwel te duur waren of niet prettig lagen. Uiteindelijk ben ik hier uitgekomen en dat is goed bevallen. De boxspring ligt comfortable, ziet er mooi uit en voelt als een duidelijke verbetering ten opzichte van wat eerst had.

Resposta da ErkendMatras®

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn dat u uiteindelijk een boxspring heeft gevonden die dat echte hotelgevoel geeft, zonder dat u hoeft in te leveren op prijs.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat voor mij vooral positief opviel

Wat voor mij vooral positief opviel, was de combinatie van kwaliteit en service. Het product voelt degelijk aan, ligt comfortabel en de communicatie verliep ook prettig en duidelijk. Daardoor kijk ik met een heel goed gevoel terug op deze aankoop.

Hartelijk dank voor uw review!

Mooi dat juist de combinatie van kwaliteit en service zo positief is opgevallen. Dat is precies waar wij ons op onderscheiden. Fijn dat zowel het comfort als de communicatie voor u goed heeft uitgepakt en dat u met een goed gevoel terugkijkt op uw aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg klantvriendelijke benadering, meedenkend, topmarrassen

Erg klantvriendelijke benadering. Jeannette heeft ons fantastisch geholpen bij het kiezen van de matrassen en later de toppers. In de mooie winkel in Breda proefgelegen. Dit is een momentopname. Thuis bleek dat de behoefte betreft het matras anders lag. Mijn matras werd op proef doorgeschoven naar mijn partner en ik kreeg zonder discussie de meest zachte toegestuurd. Mijn hernia klachten in de nacht spelen geen rol meer. Ik lig niet meer te woelen. Onlangs de toppers gekregen. Het ligt zo lekker dat ik geen zin meer heb uit bed te komen 🙈😅
Ik sta uitgerust en zonder klachten op.

Bovenop alles een prachtige deal gekregen

Resposta da ErkendMatras®

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review!

Mooi dat u zo goed bent geholpen door Jeanette en dat er echt met u is meegedacht, ook na uw aankoop. Juist dat stukje nazorg maakt het verschil. Geweldig om te horen dat uw klachten zijn verminderd en dat u weer uitgerust en zonder pijn wakker wordt. Dat is precies waar wij het voor doen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over ErkendMatras

Ik ben zeer tevreden over ErkendMatras. We hadden een probleem met een eerder geleverd matras, maar dat is zonder discussie en kosteloos opgelost. Dat noem ik echte service, en daarom ben ik ook erg erg positief over mijn ervaring.

Resposta da ErkendMatras®

Bedankt voor uw mooie en waardevolle review!

Juist wanneer er iets misgaat, vinden wij het belangrijk om dit snel en correct op te lossen. Fijn dat u dit zo heeft ervaren. Uw vertrouwen en positieve ervaring betekenen veel voor ons.

Classificada 5 em 5 estrelas

Na enige tijd zoeken ben ik…

Na enige tijd zoeken ben ik uiteindelijk hier uitgekomen en daar ben ik erg blij mee. Het matras biedt precies de ondersteuning waar ik naar op zoek was en voelt tegelijkertijd ook comfortabel aan. Dat merk ik vooral aan hoe ik slaap en hoe ik ’s ochtends opsta.

Hartelijk dank voor uw review!

Mooi dat u na uw zoektocht precies heeft gevonden wat u nodig had. De juiste balans tussen ondersteuning en comfort maakt echt het verschil.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit…

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de boxspring. Ik was al langere tijd op zoek naar een boxspring van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, en dat bleek nog niet zo makkelijk te vinden. Via een familielid dat erg tevreden was over erkendMatras ben ik bij jullie terechtgekomen, en daar heb ik zeker geen spijt van.

23 de março de 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat goed dat u na een lange zoektocht precies heeft gevonden wat u zocht. Mooi dat de combinatie van kwaliteit en prijs voor u klopt en dat de aanbeveling van uw familielid zo goed heeft uitgepakt.

Wij wensen u veel comfort en heerlijke nachten toe.

Slaapcomfort op maat van uw lichaamsbouw

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.