Informações sobre a empresa
- Empresa de advocacia
- Advogado de direito de família e menores
- Advogado de direito do trabalho
- Advogado de direito de família
- Advogado
- Personal Injury Attorney
Informação fornecida por diversas fontes externas
LENSCHOW ERSTATNINGSRETTEN er en moderne advokatforretning med fokus på erstatningsret. Her er det kunden, juraen og vores erfaring, der vægtes højest.
Informações de contacto
Professionel og empatisk juridisk hjælp, der gjorde en kæmpe forskel.
En uvurderlig støtte gennem en svær tid.
Vi har følt os trygge ved at samarbejde med Berit Møller Lenschow og hendes sekretær Anina Damgaard i en svær erstatningssag efter en alvorlig ulykke. De har hele vejen igennem været både kompetente og medmenneskelige, og vi kan på det varmeste anbefale dem.
Vi har haft Berit Møller Lenschow som advokat i forbindelse med en erstatningssag efter en alvorlig ulykke, som Henrik var ude for for 4 år siden. Gennem hele forløbet – i mere end 3½ år – har både Berit og hendes sekretær Anina været en uvurderlig støtte og hjælp for os begge.
Fra starten har Berit udvist en sjælden kombination af høj faglighed og stor menneskelighed. Hun har troet på sagen og på os hele vejen igennem, og uden hendes engagerede indsats havde vi aldrig opnået den erstatning, vi fik.
Berit har været fantastisk til at forklare tingene på en måde, vi kunne forstå, og vi har altid følt os trygge og godt informeret. Vi har aldrig været i tvivl om, hvor vi stod i sagen – Berit har løbende holdt os opdateret, svaret hurtigt og været tilgængelig, når vi havde brug for hende.
Samtidig har Anina, som vi har haft mest kontakt med, været fantastisk til at holde os løbende opdateret, svare hurtigt og støtte os i processen.
Både Berit og Anina har udvist stor forståelse, tålmodighed og empati, hvilket har betydet rigtig meget for os.
Kommunikationen med både Berit og Anina har været utrolig god. De har mødt os med forståelse, empati og medmenneskelighed, og har udvist stor faglig dygtighed.
Vi er dybt taknemmelige for den støtte og hjælp, vi har fået – både juridisk og menneskeligt – og kan på det varmeste anbefale Berit og Anina til alle, der står i en svær situation og har brug for kompetent og omsorgsfuld juridisk bistand.
Varmeste anbefaling
Nogen gange, er man så heldig, at møde et fagligt kompetent menneske, der formår at gribe og favne én, i en meget sårbar situation.
Berit Lenschow greb mig, efter et langt og svært sygdomsforløb, hvor kræfterne til at kæmpe for egen ret, ikke var tilstede. Berit havde gjort et grundigt forarbejde, ved at sætte sig godt ind i min sag, og mødte mig, med en menneskelig varme og forståelse, der rækker langt ud over paragraffer og lovgivning.
Da vi stod over for den overvældende…
Da vi stod over for den overvældende opgave at navigere i en arbejdsskadesag på egen hånd, valgte vi istedet at søge hjælp hos Lenschow Erstatningsretten.
Denne beslutning er vi virkelig glade for at have taget, fordi den support og støtte, vi har modtaget gennem hele processen, har været uvurderlig.
Vi vil uden tøven anbefale Lenschow Erstatningsretten til andre, der befinder sig i en lignende situation og har brug for kyndige eksperter, der virkelig forstår at håndtere sådanne sager.
Dybt professionelle og samtidigt rigtig…
Dybt professionelle og samtidigt rigtig Rare og forstående ...det er lige hvad jeg havde brug for efter et større trafik uheld.
Kan absolut anbefales
Flere dage om og svare
Flere dage om og svare. Og blir afvist uden begrundelse. For mange penge i kassen.
Efter min kæreste gennem snart 16 år…
Efter min kæreste gennem snart 16 år blev ramt af en blødning i hjernestammen pga hvad vi mener var en fejlbehandling/vurdering fra hendes tidligere læges praksis, tog vi, hendes mor og jeg, sagen op og henvendte os til Lenschow Erstatningsretten v. Berit Møller Lenschow. Min kærestes mor og jeg har følt os godt behandlet, hørt og informeret vedrørende vores kørende sag. Vi kan ikke andet end at varmt anbefale Lenschow Erstarningsretten 🙏
De bedste hilsner fra,
Eugenio Castillo
Efter en ulykke har jeg fået hjælp af…
Efter en ulykke har jeg fået hjælp af Advokat Berit Møller Lenschow til at køre erstatningssagen. Kan varmt anbefale Berit og hende kollegaer. Top professionelt, troværdigt og effektiv håndteret.
Utroligt kompetente og serviceminded
Utroligt kompetente og serviceminded mennesker som kan deres kram, kan kun anbefale at gøre brug af deres advokatbistand.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.