Esofter.hu Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Mostanáig nem sikerült letöltenem a megadott módon a PPD Complete verziót. Kérem sürgős segítséágüket. Megkaptam a kódot, de nem érem el a letölthető szoftvert csak akkor, ha megvásároölom a Panda cég... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Az operációs rendszerhez aktiváló kulcsot vásároltam. A fizetési kiegyenlítés után, másnap viszonylag hamar megkaptam az aktiváló kulcs. Amit nagy örömömre a windows rendszer elfogadott. Bízom benne,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

A laptopon Eset Home Essentials van,nagyon meg vagyok vele elégedve, már 15 éve. Az okostelefonon van Eset Android Security. Mindenkinek ezeket ajánlom.

Informações sobre a empresa

1. Loja de software

Escrito pela empresa

Az Esofter.hu csapata időt és energiát nem sajnálva egy díjnyertes biztonsági és ellátási megoldást kínál Önnek. Elektronikus kézbesítésre specializálódtunk, így azonnal elkezdheti a használatot. Vásárlás után nem kell várnia – töltse le, telepítse és aktiválja prémium szoftverét azonnal. Vásárolhat például antivírust, kártevőirtót, rendszerkarbantartó szoftvert, mobil antivírust, kisvállalati antivírust, üzleti antivírust, VPN-t és még sok mást.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Todas as opiniões

(29)

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Mostanáig nem sikerült letöltenem a…

Mostanáig nem sikerült letöltenem a megadott módon a PPD Complete verziót. Kérem sürgős segítséágüket. Megkaptam a kódot, de nem érem el a letölthető szoftvert csak akkor, ha megvásároölom a Panda cégtől.

3 de outubro de 2026

Resposta da Esofter.hu

Jó napot kívánunk! E-mailben felvettük Önnel a kapcsolatot, és segítünk a termék aktiválásában.

Classificada 5 em 5 estrelas

A laptopon Eset Home Essentials…

10 de setembro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Nagyon elégedett vagyok az Esofter.hu…

Nagyon elégedett vagyok az Esofter.hu szolgáltatásaival. Gyors, megbízható és professzionális megoldásokat kínálnak, a kommunikáció pedig mindig segítőkész és gördülékeny volt. Külön értékelem az egyszerű használatot, a minőségi szolgáltatást és a korrekt hozzáállást.

Olyan szolgáltató, akire hosszú távon is szívesen támaszkodik az ember. Bátran ajánlom mindenkinek, aki megbízható és modern digitális megoldásokat keres.

8 de julho de 2026

Kifizette a Kasperky árát

Kifizette a Kasperky árát, engedte kifizetni majd kaptam egy levelet hogy törölve lett mert mert elfogyott és ha kérem 3 nap után visszakapom. Miért emgedte kifizetni ha elfogyott, Forgatják apénzemet három napigN

3 de março de 2026

Tisztelt Ügyfelünk,

Milyen három napról beszél? Ezt most komolyan gondolja?

Kolléganőm már elmagyarázta Önnek, hogy a rendelését nem tudjuk elküldeni, mert a terméknél hibás ár szerepelt. A helyes ár 70 € / darab, azonban tévedésből 5 € / darab jelent meg az oldalon. Nyilvánvaló, hogy ha egy termék normál ára 70 €, akkor azt nem lehet 5 €-ért megvásárolni, ráadásul 2 darabos mennyiségben.

Ezért a rendelését azonnal töröltük, és kolléganőm egyben arról is tájékoztatta, hogy a fizetés azonnal visszautalásra került. Az, hogy a fizetési szolgáltató a visszatérítést 3 munkanapon belül dolgozza fel, már nem a mi hatáskörünk. A fizetés egyébként nem érkezett meg a bankszámlánkra, így a pénzzel nem is rendelkeztünk.

Ha a rendelésen a beszerzési ár például 2 × 5 € lett volna, a rendelést akár nyereség nélkül is elküldtük volna. Ebben az esetben azonban a beszerzési ár 40 € / darab, azaz összesen 80 €, ezért nyilvánvaló, hogy senki nem fog terméket eladni közel 70 € veszteséggel.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az Ön IP-címe minden webáruházunkban blokkolásra került, mivel a rendelést a rendszer a termék árának nyilvánvaló hibájának kihasználására irányuló próbálkozásként értékelte.

Üdvözlettel

xy-ok

xy-ok-xy-ok-xy

15 de janeiro de 2026

Jó tapasztalat

Amit vártam, azt kaptam,nem időhúzás, hanem azonnali precíz kiszolgálás.

14 de dezembro de 2025

Jojo

Rendben volt minden

4 de dezembro de 2025

great

great, fast, reliable,

1 de dezembro de 2025

Great! Reliable!

Easy to install, i ordered it in the evening, i got it next morning.

10 de novembro de 2025

A Experiência Trustpilot

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais