Espergaerdedyreklinik Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak Tak for den varme venlige oplevelse, vi modtog i forbindelse med, at vi er i stor sorg i forbindelse med vores afsked med Westie TinTin, 15 år. Mange tak til Simone for hendes respektfu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god behandling! Ringede fredag eftermiddag og fik en hurtig tid lørdag formiddag tid til min hund, som havde meget dårlig mave og opkast. Vi kom ind til Maja og må sige hun var meget omhyggel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Blev overfuset af medarbejder, som talte vredt, grimt og fordømmende til mig, da jeg bad om at købe en ny pakke med 20 stk p-piller til min kat. Tænk hvis man fik samme fordømmende reaktion hos sin læ... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Min oplevelse med Espergærde Dyreklinik startede godt. Jeg skulle have mine to små hankatte igennem en killinge-pakke med øremærkning, kastration, vaccination og registrering. Jeg fik den besked at al... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God behandling hver gang

Har kun haft gode oplevelser på klinikken med vores katte. Personalet er søde og imødekommende. Er søde til at komme med gode råd og vejledning. Desuden er det gode priser ift andre dyrlæger.

1 de julho de 2020
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Rystende oplevelse hos denne klinik.

Rystende oplevelse hos denne klinik.
Har benyttet mig af denne klinik et par gange, uden de store problemer, men de sidse 2 gange har fået mig til at skifte dyrlæge. Den første gang var når min tidligere hund gik bort ( den dog der hjemme)og jeg skulle have klinikken til at kremere den. Jeg og min kone mødte op med vores døde hund, og dyrlæge Jensen kom ud med en trillebør og lastede den døde krop op i den. Nok var vores hund allerede død, men lidt mere respekt for ejeren i denne sorg havde været på sin plads. Jeg ser stadigvæk synet for mig, hvordan min hund blev kørt væk i en trillebør.
Den anden og sidste gang, var med vores nye hund som skulle have en vaccination og samtidigt skulle vi have lidt råd om adfærd, da den havde begyndt at knurre ad folk. Jensen stirrede vores hund direkte ind i øjnene hvorved hun knurrede og markerede at det ikke var ok. Jensen anbefalede så en"hundekonsulent" (Brian Cederbo), som absolut ville løse vores problem. Det viste sig, at denne "hundekonsulent" gjorde mere skade end nytte. Han kom ind i vores hjem og uden at gøre andet, trængte han hunden op i et hjørne og dominerede den så meget at den begyndte at ryste. Efterfølgende har vi talt med andre dyrlæge og DKKs adfærdskonsulent om episoderne og de er rystede. Det er metoder man brugte for 30-40 år siden og har intet med nutidig adfærdsforståelse at gøre. Vi har nu en hund, som er blevet endnu mere usikker overfor fremmede. Min anbefaling er at holde sig langt væk fra Espergærde dyreklinik og slet ikke bruge Brian Cederbo til noget hundeadfærd. Jeg er rystet.

3 de junho de 2020
Opinião espontânea

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais