Bannad EN vecka för jag sa att en kille va riktigt dålig på spelet. Något överdrivet enligt mig, faceit varnar en om man beter sig dåligt men här smäller dem en veckas ban lite hur dem vill. Kommunist... Ver mais
Esplay är en seriös och välorganiserad plattform för tävlingsinriktad gaming i Sverige. De erbjuder tydliga regelverk, bra struktur på matcher och turneringar samt ett aktivt community. Plattformen fr... Ver mais
Riktigt skev sida där 90 procent av "supports" är nazister som gör som dom vill och sitter och suger av pani. Man får ingen hjälp och dom skriver saker som inte stämmer. Sedan så vet dom inte sj hur d... Ver mais
Grymt bra spelsida för att samla ihop communityt. Har spelat över 100 matcher och även i förluster så har jag känt mig trygg på denna plattform. Finns alltid spelare som gnäller men det har inte v... Ver mais
Respondeu a 53% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Trivs väldigt bra på esplay, alla är tillmötesgående och man spelar i regel alltid mot samma svårighetsgrad som en själv, mycket bättre än vanlig MM
Vill du ha en underbar upplevelse med en plattform där du kan ranka upp, öppna cases och levla upp till massa olika nivåer med en superfin användar gränssnitt? Då är Esplay något jag rekommenderar väldigt starkt, sen jag började på Esplay har det blivit min go-to plattform för CS 2.
Verifiering med Bank-ID erbjuder dig en spelarupplevelse som aldrig förr, mindre smurfar, mera tävlingsinriktad!
Grymt bra spelsida för att samla ihop communityt.
Har spelat över 100 matcher och även i förluster så har jag känt mig trygg på denna plattform. Finns alltid spelare som gnäller men det har inte varit något problem. De flesta är schyssta. Spelar man som vanligt och är trevlig så slipper man alla problem. Ser att några gnäller på denna plattform. Vad finns det att gnälla om? Är det bara gnäll pga av att ni har blivit bannade?
Det här är förmodligen den bästa plattformen för svenska CS2 spelare. Alla talar svenska, inga ryssar. Ett svensk FaceIT med BankID. Folk är som oftast trevliga. Annars mera tysta. Tycker nivån är relativt jämn, om man inte blir matchad mot 5-stacks med nya användare.
FaceIT är kanske bättre om du kör 5-stacks med polarna men är du själv så är detta en perfekt plattform. Om ni löser omdömena nedanför som röstar 1/5 så förstår ni nog vilka människor som inte spelar på den här plattformen och det är just det som gör den så bra.
Det enda jag önskar är däremot att man fick Signera via BankID varje gång man spelar. Jag tycker verkligen de ska gå all in på den biten.
Helt ok platt form, Men servrarna är sämst, du kan få ena stunden en server som allt fungerar på, Men överlag är servrarna totalt värdelösa

Resposta da Esplay
Esplay är en riktigt bra sida där man enkelt kommer igång genom att identifiera sig med BankID, snabbt, säkert och smidigt. Det bästa är att man kan spela tillsammans med sina vänner och ha riktigt kul ihop! En perfekt plats för både tävling och skratt. Rekommenderas varmt!
En bra sida om man vill spela svensk CS. Sällan krångel med servrar/anti-cheat, bra hjälp från admins och själva designen på sidan är 5/5
Tyvärr kan man inte säga detsamma med matchmaking på Esplay…
Hade precis en match där jag mötte en Elite 3 tillsammans med en guld 2 (nästan 1000 elo skillnad!) och lite blandade ranker där emellan (en elite 1 och två diamond 2). Detta borde inte ens vara möjligt.
Alla i mitt lag var diamond 3 men att vi ska bli matchade mot en spelare som är näst högsta ranken på sidan är väldigt orättvist och det är inte första gången det händer.
Ett enkelt fix på detta är att införa max elo skillnad på dem man söker med.
Jag själv och många andra hade säkert föredragit jämnare ranker i matchmaking men med längre söktid, än att bli matchade med folk utanför sin rank bara för att få en snabbare söktid.
Tyvärr 3/5 då spelupplevelsen blir så dålig hälften av matcherna pågrund av detta problemet.
Site is decent. Sadly, admins are on another planet. The site will most likely have 20 players within the next year, simply because everyone on the site gets banned for 6 months when they gets their first ban. I have never seen anything like this on any other platform. Faceit gives 24 hours for a first time Ban. 48 2nd, Them 3 days and then a week. What about esplay you might wonder? Oh, you have 900 games 100 honor and maybe 3 reports in your name? 3 months ban, no problem 😂. Completely unrealistic 😂😂. Im not sure if you think you have the same player base as faceit(Numberwise)… NEWSFLASH!!! You dont. You have a small fraction. Im not saying everyone should get away with being idiots, but get a grip here. I just witnessed a guy who Got 8 month Ban for Bad Behaviour, 8 months. Thats a longer sentence than stealing a Old ladys purse 😂. And admins wont tell you which game, they banned you for. Completely crazy. Wake up if you want the site to continue, cus if we are being real, faceit probably beat you guys in every area. Better AC, Better servers, Much shorter Q time. So ofc it goes without saying, that you cant Ban half the platform for 6 months ffs.
Riktigt bra sida, alla är trevliga och hjälper direkt när man behöver hjälp. Det finns fantastiska turneringar som är roliga att spela :)
riktigt nice sida, alla är trevliga och hjälper direkt när man behöver hjälp. Det finns fantastiska turneringar som är roliga att spela
Feministisk sida som vanligt man får inte ens skämta och trolla utan att bli bannad som vanligt ska allt tas på allvar nördar på hög nivå ger mod och verifierad användare till alla tjejer på plattformen jäkla simps 🤣
Ännu ett bevis på att denna sidan är sklt. Man kan inte skämta att en är säsmt när killen går 3-9 och har muckat mot en innan. 3 månaders ban, löser inte detta har dem förlorat mig. Sidan kommer konka som Esportal gjorde.
En sån fruktansvärt skitsida. Admins gör på tok för lite mot fuskandet. Varannan match är fusk och med köpta steamkonton. Nu har jag gjort det rätta och inaktiverat mitt konto och går tillbaka till faceit. Jag uppmuntrar samtliga att göra det samma. Fyfan vilket skämt ni är
Skön sida & gött folk. Gillar att man kan skapa sitt space och ha ett community där, samt att är man toxic lr fuskar så ryker man. Så när man är inne i cs grindet är Esplay sidan att vara på
Välkomnande sida där man identifierar sig med Bank-ID för allas trygg och säkerhet. Man möter andra svenskar som också vill ha en ömsesidigt seriös och trevlig match. Jag fick äran att spela mina två första matcher med grundaren när jag uttryckt min nervositet. Otroligt varm och trevlig snubbe som bjöd på två härliga vänskapsmatcher. Rekommenderas varmt, välkomna hem!
Sämsta anticheat jag har varit med om, fixa det så man kan spela. 💩

Resposta da Esplay
Esplay är vad vi saknat. Jag har lirat på många ställen som Faceit, esportal och ESEA. Att vi äntligen kan spela på ett ställe där vi har bankid gör att man känner sig mer säker. Jag tycker också det är bra att det äntligen finns ett rum där sexism är förbjudet vilket gör att fler kvinnor kan spela CS i en trygg miljö. Detta är ett underbart projekt!
Dom har hyrt dom billigaste servrarna man kan få tag i, konstant lagg och ticket loss. Ni som spelade MW3, ni vet det där spelet som släpptes för 14 år sen, ungefär samma känsla på servers. Där man dör bakom väggar osv.
Även klienten är buggig och deras AC akros krachar cs för många och ofta.
Sidan verkar vara mest inriktad på att ge ut admin till tjejer och stremers med 20 viewers som ingen vet vem dom är. Och inte att ha ett komp intriktat cs. Man blir matchad med spelare som är både mycket högre och mycket lägre rank än en själv. Vilken blir frustrerande när man har en snubbe med 0.20 ADR i laget och matchen är förlorad sen runda 1. Men säg för guds skull ingenting i frustration när du är inne på din fjärde förlust, då åker du ut med huvudet före.
Blir man bannad och vill få en förklaring så bannar dom en från att skapa en support ticket, trots förklaring och trevlig attityd.
Vet inte om dom vill dölja anledningen eller om dom bara är för lata för att ens orka engagera sig, konstigt är det iallafall.
Sorry men hoppas verkligen att denna sida går under så att mer seriösa aktörer får användare istället.
Faceit finns alltid där. Och där är heller inte hemsidan full med tjej streamers utan fokuset är cs

Resposta da Esplay
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.