Al een aantal jaar gaan wij met veel plezier en enthousiasme op vakantie met Estivant. Alles mag, niks moet! Fijne laagdrempelige sfeer, waar een ieder open staat voor contact. Wil je samen met je kid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een heerlijke meivakantie gehad met Estivant in Padenghe sul Garda. De tenten waren mooi en comfortabel, op een fijne camping met prima restaurant. Het mooiste was de kids te zien genieten met e... Ver mais
5e x Estivant, dat zegt al wat. Team in Bled was onwijs enthousiast. Prachtige omgeving, mooie camping, schoon sanitair, veel gave activiteiten. Enige minpuntje, s avonds geen plek waar de tieners me... Ver mais
Erg leuke vakantie gehad. Leuke sfeer, mooie camping, goede reisleiding en fijne keuze in activiteiten. Er kreeg op een gegeven moment iemand corona, maar moest toen zelf alles uitzoeken zonder steun... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Estivant is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Zorgeloze vakanties voor ouder én kind. Bekijk al onze alleenstaande ouder vakanties.
Informações de contacto
Nieuwe Marktstraat 54c, 6511 AA, Nijmegen, Holanda
- 024-360 01 04
- info@estivant.nl
- estivant.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Ik boekte 2 weken geleden
Ik boekte 2 weken geleden, ontving de factuur die ik betaalde en heb sinds dan niets meer gehoord. Ik zou binnen 6 dagen al vertrekken. Gaat dit wel door?
Goede service!
Als je er naar toe belt,wordt heel goed geholpen
Als je er naar toe belt,wordt heel goed en vriendelijk geholpen
Het is voor mij de eerste keer dat ik mee ga,kijk er echt naar uit want naar 3 jaar niet op vakantie is nu hoog tijd laat me verassen.
Estivant Elba 2022
Elba Estivant 2022
Leuke en mooie reis. Camping is eenvoudig maar wel netjes. Mooi zwembad en dicht bij het strand. Mooie omgeving. Leuk en afwisselend programma, goede reisleidster en chauffeur. Topvakantie gehad.
Ronduit geweldig service
Ronduit geweldig service, goed geregeld, toen in Italië topvakantie gehad en daarom nu weer geboekt
Les de informatie goed door!
Ziet er aantrekkelijk uit. Informatie moet je goed lezen, als je snel lees denk je dat er heel veel in het programma staat (en dus zit).
Fotomateriaal van de tent (inhoud) en hoe de tenten staan (veldje) had ik wel fijn gevonden.
Ook spannen hoe ver de tent van zee staat. Oogt als een hele grote camping (is nieuw voor mij, dus spannend).

Resposta da Estivant Vakanties
Aan Estivant zal het niet liggen om een…
Aan Estivant zal het niet liggen om een mooie vakantie te krijgen.
Duidelijk en direct inzichtelijk, dus goed
De website is heel overzichtelijk
De website is heel overzichtelijk. Bij vragen wordt je via WhatsApp heel snel geholpen! Dit wordt mijn tweede vakantie met Estivant. Ik kijk er alvast naar uit!
Estivant is een betrouwbaar bedrijf
Estivant is een betrouwbaar bedrijf. Ze ontzorgen je als ouder zodat je echt vakantie hebt.
Na de eerste aanmelding stond mijn…
Na de eerste aanmelding stond mijn vakantie naar Kreta aanvankelijk "op aanvraag" en het definitieve doorgaan zou 2 tot 3 werkdagen op zich laten wachten. Wat schetst mijn verbazing toen ik al dezelfde middag de definitieve bevestiging kreeg. En ook de betaaltermijnen van de factuur bleken schappelijk.
Eerste keer geboekt
Voor mij is de boeking die ik nu gedaan heb bij Estivant de eerste geweest. Ik ben zeer tevreden over de informatie op de site. Helaas kon ik niet mee met de eerste keus van reis, maar daar werd ik keurig over gebeld en gewezen op alternatieven.
Ik heb nu voor de alternatieve reisdatum gekozen, waarmee ik nu wel mee kan.
Tot nu toe een goed gevoel bij de organisatie, ik hoop dat dat zo blijft 👍
Prima site
Gewoon een makkelijke, overzichtelijke site. Informatie snel en duidelijk te vinden.
Fijne en duidelijke communicatie
Jullie zijn een hele goede organisatie…
Jullie zijn een hele goede organisatie de beste vind ik..alles wordt in de puntjes geregeld om een ieder een fantastische vakantie te geven...wel zou het fijn zijn volgend jaar weer eens nieuwe reisjes erbij te doen het kiezen wordt steeds lastiger als je al heel wat jaartjes meegaat
Was al lang op jullie website aan het…
Was al lang op jullie website aan het kijken, en al telefonisch contact gehad. Kon geen goede keuze maken. Tis de eerste keer dat ik met jullie meega, ondanks de kado bon die ik heb gehad van mijn kids en schoonzonen. Kende jullie voorheen nog niet.Wel veel revieuws gelezen.Heb telefonisch mijn reis doorgenomen wat zeer positief is ervaren. Heb een vakantie van 8 dagen uitgezocht, voor de eerste keer lang genoeg om het uit te proberen .
Prima te woord gestaan, super !!!!
Overzichtelijk website en boeking gaat…
Overzichtelijk website en boeking gaat eenvoudig.
super!
Vorig jaar een fantastische vakantie gehad.
Nu weer zeer behulpzame meedenkende medewerkers bij de zoektocht naar een nieuwe vakantie.
Dikke pluim
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.