Sjældent har jeg oplevet en mere dedikeret ung mekaniker der kan sit håndværk så godt som Emil. Kæmpe anbefaling og god kundeservice. Jeg kom med min bil og synes selv det hastede. Trods travlhed,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super god service og hurtig aktion på de nødvendige reparationer. Giver også gode input hvis andre dele med fordel kan eller skal skiftes
God og professionel service udført hos ETM Auto. Jeg fik lavet stort service på bilen, samt skiftet støddæmper + fejdre hele vejen rundt. Nemt, hurtigt og billigt! Ses igen ETM Auto! Vh Jonas
Emil holder, hvad han lover og regelmæssigt eftersyn blev lavet hurtigt og godt, så vi ikke mærkede afsavn af bilen.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Dit professionelle autoværksted med fokus på service, kvalitet og den rette pris. ETM Auto er centralt beliggende i Vantinge nær Ringe, hvilket gør os til det ideelle valg for bilister i området mellem Odense, Fåborg, Nyborg og Svendborg Hos ETM Auto er vi stolte af vores dedikation til at finde den optimale løsning for både dig og din bil. Vi tror på, at ingen opgave er for stor eller for lille, og vores erfarne bilteam er klar til at håndtere alt fra serviceeftersyn og reparationer til synstjek og klargøring til syn. Så lad os sammen holde din bil i topform. Kontakt os i dag, og lad os tage os af dine bilbehov med vores ekspertise og engagement i høj kvalitet og enestående kundeservice. Kør sikkert med ETM Auto
Informações de contacto
Gestelevvej 56, 5750, Vantinge, Dinamarca
- etm@etmauto.dk
- etmauto.dk
Super service.
Super service. Han prøver ikke at sælge dig alt muligt, så her kan du stole på manden.
God og professionel service udført hos…
God og professionel service udført hos ETM Auto.
Ses igen ETM Auto!
Vh Jonas
Super service hos ETM Auto!
ETM Auto styres af en ekstremt flink og venlig ung mand. Han arbejder effektivt og er super dygtig. Jeg har været dernede et par gange nu og det var en 100% succes, hver gang. Kan klart anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.