Vi vil på det kraftigste fraråde at anvende Ejby Tømrer & Snedkerforreretning
Vi vil på det kraftigste fraråde, at man entrerer med Ejby Tømrer & Snedkerforretning A/S Nørregade 137 5592 Ejby (Fyn) (herefter benævnt ETS). Retten i Odense afsagde den 23. maj 2025 dom i en tvist mellem ETS og undertegnede, der gav os 100% medhold i, at der var sket en overfakturering på ikke mindre end 42 %.
Sagen handler om at vi i juni måned 2024 havde en vandskade i vores sommerhus Strandgårdsvej 209 5464 Brenderup. Vi kontaktede ETS for at få udbedret skaden, skaden bestod i en utæt inddækning ved skorstenen, ETS udbedrede skaden ultimo juni måned 2024, vi konstaterede at den medarbejder der var sat på opgaven, var til stede på adressen i ca. 7 timer, men ETS fakturerede 12 timer for udbedringen af den udvendige skade, hvilket svarer til en overfakturering på ca. 42 %.
En sådan overfakturering kan jo sidestilles med simpelt tyveri, og er i vores optik en kriminel og strafbar handling.
Årsagen til at vi kontaktede ETS, var at firmaet står på håndværkerlisten på ejerforeningens hjemmeside, vi har nu kontaktet ejerforeningens bestyrelse i Bro Strandpark, og delagtiggjort dem i vores oplevelser, med henblik på at få fjernet ETS fra håndværkerlisten, ligesom vi vil publicere vores oplevelser på alle tilgængelige sociale medier og kontakter pressen.
20 de junho de 2024
Opinião espontânea