Oplichterij van de bovenste plank!! Reageert nooit op mijn mails en is niet te bereiken via telefoon. heb een sterk vermoeden dat ze dit bewust doen! Ik wil enkel dat ze mijn bestelde en reeds betaa... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik had 3 speciale 2- euromunten besteld. Toen ik bestel ontving was er 1 van de 3 munten de foute. 1 telefoontje en dit werd opgelost door de correcte munt na te sturen en de verkeerde kon ik houden.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
opgelicht !!
Oplichterij van de bovenste plank!!
Reageert nooit op mijn mails en is niet te bereiken via telefoon. heb een sterk vermoeden dat ze dit bewust doen! Ik wil enkel dat ze mijn bestelde en reeds betaalde coincard opsturen. Ik bestel hier nooit nog.
Prima
Al verschillende malen munten besteld en altijd alles in orde. Vlot contact en goed verpakt.
Alles goed.
Keine Bestellbestätigung und auch nicht…
Keine Bestellbestätigung und auch nicht innerhalb der Lieferzeit bekommen bis jetzt. Auf Support-Anfragen wird nicht reagiert. Weihnachtsgeschenke damit umsonst bestellt.
Bestel al jaren bij Eurocoinhouse
Bestel al jaren bij Eurocoinhouse! Altijd tot volle tevredenheid.
Sneller reageren
Duurt te lang voordat je een reaktie krijgt op telefoon of mail.
Prima
Soms duurt het iets langer dan verwacht, maar alle munten komen altijd in goede staat zoals besteld aan.
Null Kontakt
Bestellung aufgegeben und im Anschluss die Änderung der Zahlungsmöglichkeit beantragt. Keine Antwort, keine Rückmeldung, Nichts.
Nieuwe prijzige 2€ munt vol…
Nieuwe prijzige 2€ munt vol beschadigingen en krassen.
Meteen na ontvangst foto,s gemaakt en een email gestuurd.
Geen reactie en de telefoon wordt niet opgenomen.
Absoluut geen aanrader!
They sent one item doubled instead of…
They sent one item doubled instead of two different items. Offered to send the correct one with the next order. When I told them that even if I will make a new order, I can’t say when it will be. They offered to partially refund the item (price minus nominal value), which is ridiculous, as they are not fixing their error with this. I accepted though as there were no other offers abd sent my details. But I still hadn’t received anything, even after reminder
klantenservice onbereikbaar
veel te late zending en klantenservice onbereikbaar! voor mij geen herhaling waard ondanks dat de munten wel mooi zijn.
Ik bestel al jaren bij eurocoinhouse…
Ik bestel al jaren bij eurocoinhouse tot nu alles geleverd er is nog een bestelling onderweg vrij snel telefonish contanct gehad de eigenaar zei mij dat de bestelling onderweg is.Over het algemeen houden zij zich keurig aan alle afspraken en snelle levering.
Als er problemen zich voor doen dan zorgen ze ervoor dat er een passende oplossing komt.Het bedrijf is een aanrader voor verzamelers,
Order received, but communication needs improvement
I initially placed an order on April 23rd (Order #300009260) and was very concerned because I hadn’t received any shipping confirmation or tracking number, and my attempts to contact the company went unanswered for a while.
However, I’ve now received the order. Although the communication could definitely be improved — especially during the waiting period — I’m glad that the product eventually arrived.
I’ve updated this review to reflect that the order was fulfilled, but I still recommend that the company improves its customer support and order communication in the future.
Geweldige service
Ik koop al een paar jaar 2 euro herdenkingsmunten bij dit bedrijf.
Soms gaat er iets fout en als ik dan contact opneem wordt je keurig beantwoord en de fout wordt direct hersteld.
Ik raad iedereen Eurocoinhouse aan!
Prima bedrijf
Al voor ettelijke duizenden euro’s besteld bij eurocoinhouse. Nog nooit een probleem gehad.
Fout rechtgezet
Begin december bestelde ik een zeldzame munt. Levering liep vertraging op. Bij eerdere bestellingen liep het nochtans steeds prima. Aan de telefoon beloofde een mevrouw me een snelle oplossing. Die bleef uit en er werd niet gereageerd op mijn volgende berichten. Nadat ik op basis hiervan een review indiende met 1 ster nam het bedrijf zelf contact op. Vriendelijk, constructief gesprek. Blijkbaar loopt er iets mis met de berichten via de site. Meneer beloofde dit te zullen onderzoeken. 's Anderendaags werd de munt aangetekend bezorgd. Fout rechtgezet.
Internetoplichting door Eurocoinhouse wij hebben aangifte gedaan.
Eurocoinhouse weigert geld terug te betalen maar heeft order niet geleverd. We zijn al bijna 15 jaar klant bij Eurocoinhouse, en hebben nooit problemen gehad, maar helaas waren wij nu genoodzaakt een aangifte wegens internetoplichting tegen Eurocoinhouse in te dienen. Onze order ter waarde van 317,95 euro is door de vervoerder niet bij ons afgeleverd, Eurocoinhouse weigert echter geld terug te betalen.
Wij hebben Eurocoinhouse herhaaldelijk gemaild zonder dat er een antwoord kwam, echter 1 dag na onze aangifte kon Eurocoinhouse wel reageren. Voor ons voelt het dus alsof ze onze emails opzettelijk negeren waardoor Eurocoinhouse vermoedelijk denkt onder de terug betaling uit te komen.
Order is volgens Eurocoinhouse aangetekend opgestuurd via GLS, maar ze hebben geen handtekening voor ontvangst van ons, logisch als er niet geleverd is. Wij zijn hier nu al meer dan 6 maanden mee bezig en zijn het nu zat vandaar de aangifte tegen Eurocoinhouse.
Eurocoinhouse zegt dat ze aangesloten zijn bij TrustedShops waar ze een geld-terug-garantie bieden, echter krijg je geen geld terug. De regels van TrustedShops gelden maar 30 dagen en Eurocoinhouse wil eerst onderzoek doen ( wat langer duurt dan 30 dagen ), hierdoor is er dus eigenlijk geen dekking via TrustedShops, en hoort Eurocoinhouse dus zelf de verantwoordelijkheid voor een terug betaling te nemen.
Helaas voor Eurocoinhouse weten wij iets meer van Nederlands recht af, en aangezien Eurocoinhouse als internetwinkel verkoopt onder de “Wet verkoop op afstand”, kunnen ze zich beter aan deze wet gaan houden. Want onder deze wet is Eurocoinhouse als bedrijf ALTIJD verantwoordelijk voor de levering, en dit kunnen ze niet afschuiven op iemand anders.
Onze aangifte is de 1e stap en mocht Eurocoinhouse niet binnen 14 dagen ons geld terug betalen, dan gaan we vervolg stappen ondernemen.
Wij laten het er niet bij zitten en raden alle klanten van Eurocoinhouse die ook zo’n probleem hebben aan om aangifte wegens internetoplichting tegen dit bedrijf te doen.
Extreem slechte ervaring met Eurocoinhouse
Geen communicatie ( op email of telefoon). Geen tracking nummer en geen goederen ontvangen. BLIJF ER WEG AUB. Eurocoinhouse kan nog veel leren van andere webwinkels. Daar is de klant tenminste verder geholpen. Bij Eurocoinhouse telt alleen je centen. Heb mijn account opgezegd bij Eurocoinhouse. NOOIT MEER
Zeer slecht
Zeer slecht. Op 20 juni munten besteld het is nu 1 juli. Nog steeds niks geleverd. Dus niet binnen 1 dag geleverd. Ben benieuwd of ze nog binnen gaan komen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.