Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen hos Eurodent. Tusen takk til doktor Dominika, hennes veldig hyggelige assistent Hoda og hele teamet – jeg kan endelig smile igjen 😊 Takket være doktor Domini... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Veldig dyrt med tannregulering. Kunne fått det til halvpris hos Colosseum med invisalign og alt inkludert hadde jeg ikke vært så naiv og sjekket mer rundt. Dårlig med info om prosessen. Hardhendt også... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dominika er en svært profesjonell og dyktig tannlege. Hun er veldig oppmerksom og tar seg god tid til å forklare alt grundig og tydelig, noe som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har alltid hatt tannlegeskrekk og vurderte faktisk klinikker som tilbyr narkose. Etter første behandling her skjønte jeg at det ikke var nødvendig. Hele teamet er utrolig flinke, rolige og effekti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista
  2. Dentista cosmético
  3. Periodontia e implantes dentários

Escrito pela empresa

Eurodent en ledende, internasjonal tannlegekjede med avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest. Unik behandlingsmodell til rimelige priser. Kontakt oss!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Min erfaring med estetisk…

Min erfaring med estetisk tannbehandling ved Eurodent i Budapest var svært negativ. Kommunikasjonen var mangelfull, og behandlingen ble preget av dårlig informasjon, store smerter og et utilfredsstillende sluttresultat. Jeg følte meg presset til å godkjenne behandlingen uten tilstrekkelig tid til vurdering, og resultatet ble både estetisk og funksjonelt skuffende – med synlige mellomrom, fleksible kroner og vedvarende smerter. Klinikken har ikke tatt ansvar for problemene i etterkant, og lovet garanti og dokumentasjon har uteblitt. Jeg fraråder på det sterkeste å bruke denne klinikken.

16 de julho de 2025

Ukvaliserte tannleger

Innsetting av kroner i overkjeven og underkjeven.
Dette gjelder min kone som fikk denne elendige opplevelsen. Den ukvalifiserte tannlegen tok ikke hensyn til min kone. Hun måtte sitte i 6 til 8 timer i stolen under store smerter den ene dagen.Tannlegen kunne ikke forklare noen ting hverken på norsk eller engelsk. Og de snakket bare ungarsk mellom seg over hode på min kone. Tannbehandlingen vart total feilbehandling. Min kone har store smerter i dag 3 måneder etter. Men de fraskriver seg alt ansvar. Garantien er bare en vits. Der bare ute etter pengene og har ingen kompetanse. Vi har fått skjekket jobben i Norge og tannlegen her såg med en gang at det har vært gjort feil. Så vi tar nok advokat mot dem får å få mesteparten av pengene tilbake. Jobben må gjøres om igjen. Håper flere kan bli med på det. Må opplyse flest mulig om ikke å bruke disse ukvalifiserte tannlegene.

7 de julho de 2025

Forferdelig dårlig opplevelse

Forferdelig dårlig opplevelse. De skryter over overkvalifiserte tannleger fra Ungarn, men dette var ingenting annet enn en stor flopp. Jeg ga en anmeldelse på Google, hvor dem kommenterer tilbake at kommunikasjon fra min side ikke var tilfredsstillende. Problemet hos dem er at de sier en til og gjør en annen og legger skylden på pasient. De forsøkte lure meg til betale nesten 30.000 kr. Når jeg gikk til annen tannlege på Frogner, endte jeg med betale 18.000 kr for en 100% seriøs tannlege hvor jeg merket fra dag en at var profesjonell.

Eurodent raner pasientene sine og gjør mye rart med tennene.
Daglig leder ved klinikk minner meg mer om en figur i Andeby. Totalt blottet for selvinnsikt og forståelse for at man reagerer på behandlingen man får..

Til dere alle: boikott dette useriøse tannlegesenteret og gå til en seriøs aktør som ikke lurer dere.

6 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vil ikke anbefale Eurodent…

Jeg vil ikke anbefale Eurodent Trondheim. De ønsker ikke å innrømme feil, men tar i tillegg betalt for å utbedre feil…. Ble sendt til spesialist å måtte betale over 2000,- etter å ha vært hos Eurodent Trondheim. De hadde ikke avdekt at tanna mi var død, no som total medfører en regning på over 6600,- for å trekke en tann. Prøvde å ta det opp med de, men Eurodent var ikke interessert i høre min sak. Måte i tillegg ta 2-4 røntgenbilder hver gang jeg hadde ny time.

17 de fevereiro de 2025

Hei Trine,

det er kjempe trist at du har fått en sånn opplevelse, og det beklager vi! Vi forstår at du er bekymret.
Ifølge regler om behandling av sensitiv informasjon kan vi ikke gå inn i detaljer her.
Vi har opplyst deg på alt som har vært gjort, og hvorfor.
Vi anbefaler å ta kontakt med Norsk pasientskadeerstatning for uavhengig vurdering. Vi ville gjerne være behjelpelig om du trenger noen dokumentasjon. Ta kontakt med oss om det blir noe spørsmål, så hjelper vi gjerne!

Med vennlig hilsen,
Larisa Tarasova
Avdelingsleder Eurodent Trondheim

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig service og behandling

Dårlig service, kjeveortoped fremstår uprofesjonell og frekk, fraskriver seg ansvaret for dårlig behandling ifbm. tannregulering. Styr unna.

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Eurodent

Hei Bård, takk for at du tok deg tid til å skrive tilbakemeldingen. Vi kan selvsagt ikke gå i detalj her i saker, men vi vil understreke at vi på ingen måte fraskriver oss ansvar for noen behandlinger ved Eurodent, tvert i mot. Vi oppfordrer deg, og alle pasienter, til å holde dialog med våre behandlere for å bistå best mulig.
Vennligst ta kontakt med oss på telefon for videre hjelp med det dere lurer på.
Ha en fin dag.
Mvh Eurodent tannklinikk

Classificada 1 em 5 estrelas

Nine het den onde tannlegen

Nine het tannlegen, hun lagde frakturer, slipte ned en tann til halv størrelse og ødela tenner I munnen min. Hun var sint fordi hun ikke hadde fått jobb hos Smiles. Styr unna, dette er farlige folk å de krever penger for feilene de gjør. Måtte betale kr 15000,- for ubehag, smerter og se helt ødelagt ut ved tennene.

26 de outubro de 2023

Utrolig god kundeservice

Utrolig god kundeservice, og Christian strekker seg langt for å få best mulig resultat. Jeg er veldig fornøyd, både med oppfølgingen og resultatet!

8 de outubro de 2024

Resposta da Eurodent

Takk for din tilbakemelding! :)

Classificada 2 em 5 estrelas

Anbefaler ikke

Opplevde feil med implantat, de omsider har gjord opp for seg, men jeg endte opp å betale mer en det var estimert i prisforslaget. Helhets vurdering- jeg sitter fremdeles med følelse å ha blitt dårlig behandlet.
Mer brutal rens som jeg opplevde på årlig sjekk har jeg aldri opplevd.

2 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig behandling av misfornøyd kunde - ikke god ide.

Når jeg leser anmeldelser så ser jeg at jeg ikke er eneste som synes dette stedet behandler ikke pasientene sine godt. Jeg skal prøve å ikke bruke mer enn nødvendig for å skrive om dette fordi det gjør meg bare forbanna, så kort fortalt: jeg fikk tannbro for noen måneder siden laget av en snill lege (sånn trodde jeg da), Ivan. Jeg fortalte at jeg forventer ekstra god behandling fordi jeg sluttet å tro på tannleger etter så mange problemer med mine tannkroner og det gjør at jeg er ganske emosjonell. Det visste seg etter noen uker at tannbro var feil laget så jeg måtte få en ny... Ventet MYE på den, tror ikke jeg hadde fått time uten at jeg måtte mase - gud forby at de kunne ta bedre vare på en misfornøyd pasient og finne time fort. Da jeg endelig kom på timen trodde jeg at jeg skulle få tannbro DA, men det viste seg at det var ingen tannbro laget, hele prosedyren måtte gjøres på nytt og jeg ble veldig lei meg og sint fordi som sagt, har jeg hatt problemer med disse tennene ganske lenge, så jeg ville endelig kunne smile uten stress. Jeg begynte t.o.m å gråte på stolen og tannlegen Ivan ble plutselig helt annerledes: ble tydelig stresset/sint, sa at han er ukomfortabel og at jeg oppfører meg feil (fordi jeg gråt og sa at jeg var overbevisst at jeg skulle få tannbroen da og ikke om enda tre uker til) - han sa at han vil ikke ha meg som pasient som førte til at jeg ble skremt enda mer - det var jo snakk om fortann som mangler og jeg trodde at ingen der hadde jo samme kompetanse som han i protetikk. Etter at jeg måtte nesten beklage at jeg har FØLELSER så gikk det *fint*, men det var veldig *awkward* stemning, jeg ville bare få min tannbro og aldri komme tilbake, t.o.m begynte jeg å bli redd at han skal gjøre noe ondskapsfult til tennene mine, noe som skal føre til store problemer om noen år... og kanskje det er akkurat det som skjer nå! Noen dager siden oppdaget jeg ved tilfelle at mine nedre tennene, fra hjørnetenner og små jeksler, begynte å vokse sideveis!!! :O For en rart syn, jeg ble helt skremt på hvor mye styr blir med dette - må jeg plutselig gå med tannregulering, jeg som er 40 år!?, og hvor mye må jeg betale. Jeg skrev epost til dem, fikk ingen svar, så ringte i dag og de sa at jeg ikke skal få gratis time som reklamasjon fordi det er ingen sammenheng, men selvfølgelig er det sammenheng - 40 år og ingenting skjedde med mine tenner og plutselig etter at jeg fikk tannbro fra Eurodent så noe sånt skjer? Om det er sant eller ikke så god kundebehandling er at man tar imot kunder som klager eller er misfornøyde og behandler dem ekstra godt og kanskje da hadde dere ikke hatt så mange dårlige anmeldelser! Noe å lære hvis man vil ha en vellyket tannklinikk... Nå må jeg gå til andre tannlege, betale enda mer penger og til slutt så sitter jeg igjen med en til dårlig erfaring på tannlegestol som gjør at jeg stoler på tannleger enda mindre, takk for det!

Styr unna!

7 de fevereiro de 2024

useriøst og mangler etikk

Jeg er svært bekymret over hvordan Eurodent i Oslo behandler pasientene sine. Moren min var der nylig for å få hjelp med et infisert implantat. Jeg ringte dagen før for å forklare at implantatet måtte fjernes, og vi ble lovet at en dyktig implantatkirurg skulle være tilgjengelig neste dag. Da hun møtte opp, ble hun i stedet sendt til røntgen – noe som i utgangspunktet er forståelig, siden tannlegen må ha en fullstendig oversikt før han gjør noe inngrep. Problemet var imidlertid at hun aldri fikk den hjelpen hun faktisk trengte, nemlig å få fjernet implantatet.

I stedet fikk hun et prisoverslag for å fikse hele munnen, uten at det ble tatt hensyn til det akutte problemet eller hennes helse. Dette er spesielt frustrerende fordi hun dagen før hadde fått beskjed av en annen tannlege om at implantatet måtte fjernes, og hun hadde allerede avtalt time for dette på fredagen. Hun avbestilte denne timen for å få time hos Eurodent på torsdagen. Det er uakseptabelt at de prioriterte et omfattende kostnadsoverslag framfor å gi henne den akutte hjelpen hun trengte.

Jeg er opprørt, ikke bare fordi moren min har det vondt, men fordi Eurodent ser ut til å være mer opptatt av business enn pasientenes tannhelse. Jeg anbefaler derfor å finne en annen tannlege, eller tannleger som virkelig har etikk og bryr seg om sine pasienter.

5 de setembro de 2024

Jeg fikk et implantat i 2016

Jeg fikk et implantat i 2016. Da det skulle fornyes sist høst, var systemet FORELDET!!! Jeg betalte flere tusen uten å få annen "hjelp" enn at dessverre, ikke mulig å sette inn nytt implantat. Attpåtil ville de sette inn implantater for tenner jeg selv opplever som helt OK, noe som bekreftes av norsk tannlege som ikke fant noe galt med tennene Eurodent ville erstatte med implantater! 😡 Snakk om uetisk praksis.

11 de outubro de 2023

Helvettes uke. Styr unna Eurodent

De ga meg den verste uken jeg har hatt i hele mitt liv. Ble innlagt på sykehuset i flere dager etter at de hadde trukket min visdomstann. Kirurgen på eurodent har ikke faglig kompetanse og dette ble også bekreftet på sykehuset der jeg ble innlagt. Eurodent kirurgen gjorde at jeg ikke klarte å spise, svelge eller åpne munnen på en uke. Har levd med intense smerter og er langtidssykemeldt grunnet dem. IKKE GÅ TIL DENNE TANNLEGEN. De var heller ikke behjelpelige når jeg spurte om kompensasjon eller hjelp etterpå.

8 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ble møtt på en lite profesjonell måte

Ble møtt på en lite profesjonell måte.
Resepsjons/sekretær damen var i skikkelig dårlig humør, å det var ikke noe godt inntrykk jeg fikk.
Jeg syns hun oppførte seg skikkelig ufhøffelig
Kontor disken ligger også sånn til at alle som sitter dær , får med seg alt som blir sagt .
Skikkelig ubehagelig opplevelse, frister bare å hente sine røyken bilder og finne en annen tannlege.
Styr unna 👎
Tannlegen derimot var grei og snill.
Men minuset dær var at han ikke kunne Norsk .

3 de agosto de 2022

Veldig fornøyd kunde!

Fantastisk behagelig tannlegebesøk.Proft utstyr, smertefri behandling i rolige omgivelser, hyggelige folk og ikke minst rimelige priser. Anbefales absolutt!

23 de fevereiro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais