Euromaster AB Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Trevlig bemötande. Rimligt pris. Jag visste om innan att vänstra bakfjädrar var kass, men verkstaden sa det var vänstra stötdämpare. Stötdämparen fungerar bra och jag har bytt båda bakfjädrar, så all... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eftersom Subaru(Hedin Bil) i Karlskoga slutat existera, så behövde vi ett nytt alternativ och valet föll på Euromaster. De var yrkeskunniga,har ett bra erbjudande,samt finns nära tillhands,mycket nöjd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pneus
  2. também em
  3. Loja de acessórios para automóveis
  4. Loja de peças automóveis
  5. Loja de rodas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Köp eller byt till bra däck, fälgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad.

Informações de contacto

• Stormhallsvägen 6, 432 32, Varberg, Estados Unidos da América

• euromaster.se

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

113 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

83 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och bra pris

Det var lätt att beställa och jag fin bra
Service,och snabbt gick det.
Sedan var det ett bra pris,kan varmt
Rekommenderar flera att göra ett
Besök hos Euromaster Trollhättan.

👏👏👏

23 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Polering och lackförsegling av min…

Polering och lackförsegling av min Porsche Taycan gjort mycket proffsigt av Fredrik som verkligen brinner för sitt jobb. Han bokstavligt talat fortsatte att polerad på bilen när jag åkte därifrån. Fredrik ska även hjälpa mig med vinterhjul och däckförvaring. Kan varmt rekommenderas.
//Per

17 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kasst och oprofessionellt bemötande…

Kasst och oprofessionellt bemötande idag i Karlstad. Testade att lämna en bil för oljeservice hos Euromaster. Ford F150 med V8. Enligt bilens manual är oljevolymen 5,5 liter. Verkstaden tog betalt för 7,5 liter som dom hävdade var rätt mängd…
Det värsta var inte det, utan det tog drygt 20 minuter för fyra av personalen att reda ut hur mycket jag skulle betala medan jag väntade. Alla djupt försjunkna i datorn. Borde man inte ha det klart för sig det innan kunden hämtar upp bilen..Inget SMS eller att bilen var klar. Nä, jag har varit på Euromaster två gånger idag. Första å sista! // Dan

22 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hos Euromaster i Högbytorp blir man…

Hos Euromaster i Högbytorp blir man alltid väl mottagen. Som dropp-in kund eller med bokad tid får man alltid professionell hjälp och de hittar alltid en lösning. Bra service glad, trevlig och kompetent personal. Tack för allt ni gör😊

31 de agosto de 2026

Personalens bemötande är världsklass

Personalens bemötande är världsklass. Bästa jag varit med om. Dessutom är de snabba och mycket prisvärdiga. De som jobbar där känns som MYCKET kompententa. Euromaster i Köping är mitt förstahandsval när det gäller min bil. Jag rekommenderar alla mina vänner att ta sina bilfrågor med Euromaster i Köping.

28 de agosto de 2026

Fick akut punktering...

Fick akut punktering med luften som sakta lämnade däcket – Körde direkt till Euromaster Berga, då jag sen tidigare har god erfarenhet från dem gällande mina ordinarie däckbyten. Direkt fick jag hjälp! Bilen in i hallen – Skadan lokaliserad – Däcket reparerat. Kan med stor nöjdhet säga att det positiva bemötandet och den proffsiga hanteringen gjorde mig jätteglad – Rekommenderas starkt!

25 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionell mekaniker som man får…

Professionell mekaniker som man får förtroende för.
AC fungerande igen och min semester är räddad tack vare Euromaster Oskarshamn ☀️

6 de agosto de 2026

Resposta da Euromaster AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att få AC att fungera igen och att du kände förtroende för vår mekaniker.
Vi önskar dig en fin semester och trygga mil på vägarna!

Trevlig personal

Trevlig personal, bra bemötande. Snabb och proffsig service. Rekommenderas. Per, Bil YRA

6 de agosto de 2026

Resposta da Euromaster AB

Tack Per för din fina recension! Det är roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen. Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka!

Bra service

Bra service, bra förslag på åtgärd samt tips. Seriöst och prisvärt

3 de agosto de 2026

Resposta da Euromaster AB

Tack för din fina recension! Vi uppskattar att du lyfter fram både servicen, våra råd och prisvärdheten. För oss är det viktigt att du som kund får tydliga rekommendationer och känner dig trygg med den åtgärd vi föreslår.
Varmt välkommen tillbaka!