Europosters.se Opiniões 1898

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu vill jag verkligen berömma Europosters. Efter nedan recension, så agerar de blixtsnabbt och erbjuder återköp. Detta kallar jag kundservice, här agerar man och visar att synpunkter gör skillnad. T... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Första gången jag fick mitt paket hade den ett helt annat innehåll än vad jag hade beställt! Jag kontaktade företaget på mail. Dom bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att de skulle skicka ett nyt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde två posters men fick hem fyra helt olika posters. Kontaktade kundtjänst via mejl och fick snabb respons och fick hjälp med en gång! Och det hade blivit lite fel. De skickade posterna direkt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de interiores
  2. Loja de lembranças
  3. Loja de posters

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Superbra

Superbra! Skedde precis som förväntat och ganska snabb leveranstid.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Europosters.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb, och att ni är supernöjda med ert köp.

Kom inte i tid

Kom inte i tid. Har inte kommit än faktiskt...

31 de março de 2026

Resposta da Europosters.se

tack för din beställning och för din feedback.

Vi är verkligen ledsna att din leverans inte har kommit fram i tid och att du fortfarande inte har mottagit den. Vi förstår att detta är frustrerande.

Ibland kan förseningar tyvärr uppstå hos fraktbolaget, men vi vill gärna hjälpa dig vidare och se vad som har hänt med din försändelse. Kontakta gärna vår kundtjänst med ditt ordernummer så undersöker vi detta omgående.

Tack för ditt tålamod och din förståelse.

Lång leveranstid

Lång leveranstid

28 de março de 2026

Resposta da Europosters.se

tack för din beställning och för din recension.

Vi beklagar verkligen att leveranstiden upplevdes som lång. Vi förstår att det kan vara frustrerande att vänta längre än förväntat.

Vi uppskattar din feedback och tar den vidare i vårt arbete med att förbättra våra leveranstider och kundupplevelse.

Tack igen för att du handlade hos oss.

Spontanköpte fyra inramade posters

Spontanköpte fyra inramade posters. Kvalitetsjobb med inramningen (det blir sällan lika bra när åtminstone jag gör det) och snabb leverans och slutligen enbart kvalitetsleveranser med väl packade packet, plus på kanten att ombudsleveransen var kostnadsfri och grymma erbjudanden på webbplatsen. Kommer garanterat köpa hos europosters igen!

Resposta da Europosters.se

tack så mycket för din beställning och för din fantastiska recension!

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både de inramade posters, kvalitén på inramningen och leveransen. Det betyder extra mycket för oss att du uppskattade packningen, de kostnadsfria ombudsleveranserna och våra erbjudanden på webbplatsen.

Stort tack också för ditt förtroende och för att du vill handla hos oss igen — det uppskattar vi verkligen!

Planscher

Bra kvalitet.

23 de março de 2026

Snygga helt okej leverans

Snygga helt okej leverans

21 de março de 2026

Uselt

Uselt. Veckad affisch med avskrap. Skickas inte i rulle utan i vanlig kartong som lätt böjs vid postleverans.

9 de março de 2026

Resposta da Europosters.se

Tack för din recension och för din beställning.

Vi beklagar verkligen att varan kom fram skadad. För att vi ska kunna påbörja reklamationen ber vi dig att skicka bilder på den skadade varan till vår e-postadress.

Så snart vi har fått bilderna kommer vi att granska ärendet och återkomma till dig så snart som möjligt.

Snabb leverans, bra kvalitet

10 de março de 2026

Ganska lång leveranstid

Ganska lång leveranstid. Postern som kom är helt skrynklig tvärsöver trots att kartongen är helt intakt.

Tack för din recension.

Vi är ledsna att höra att leveransen tog längre tid än väntat och att postern kom fram skrynklig, trots att kartongen var intakt.

Om varan har kommit skadad, vänligen kontakta oss via e-post så att vi kan titta närmare på ärendet och hjälpa dig med en lösning.

Classificada 4 em 5 estrelas

I huvudsak ok

I huvudsak ok, men lite lång logistik….

12 de março de 2026

Bra kvalitet

Bra kvalitetsmässigt tryck. Tjockt och fint papper.

Bilden är helt knöglig.

Bilden är helt knöglig.
Den har packat i kartongen så.
Jätte besviken.

Resposta da Europosters.se

Vi beklagar att du inte har haft en positiv upplevelse.
Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.
Om du fortfarande har något olöst problem eller frågor, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi hjälper dig gärna.

Tack.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har fortfarande inte fått någon…

Jag har fortfarande inte fått någon leverans av vara. Kul att ni frågar och tackar för mitt köp. Var är min poster?

1 de março de 2026

Resposta da Europosters.se

Vi beklagar att du inte har haft en positiv upplevelse.
Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Tack.

Toppenbra kvalitet!

Kvaliteten var bättre än jag förväntat mig. Jag är supernöjd med precis allt!

25 de fevereiro de 2026

Riktigt bra super nöjd

Enkelt att beställa och stort utbud. Bra kvalitet på konsten. Riktigt bra packat och snabb leverans. 5/5 kommer bara handla konst hos europosters. Riktigt nöjd ☺️

26 de fevereiro de 2026

YOU HAVENT EVEN SENT MY SHIT

23 de fevereiro de 2026

Hi,

Thanks for your review. We are already handling your issue via email, so please check our latest message. And just to clarify — we don’t sell or send “your shit” 😄.

Best regards,
Europosters

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.