EVA SCOTT skincare Opiniões 7

4,2

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

VELKOMMEN TIL EVA SCOTT SKINCARE. Eva Elisabeth Scott er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og indehaver af klinikken EVA SCOTT skincare, og har en over 20 år lang baggrund som lægesekretær, på Rigshospitalet samt på plastikkirurgiske hospitaler i KBH. Klinikken er beliggende i Valkendorfsgade nr. 5 st.tv. i det indre København. Valkendorfsgade er en lille stille sidegade til Købmagergade. Her ånder fred og ro og en dejlig afslappende stemning og der lægges stor vægt på "privacy". Der tilbydes professionelle ansigtsbehandlinger, som Eva er specialist i. I klinikken tilbydes hudforyngende "anti-age" behandlinger, behandlinger og peelinger af tilstand med pigmentforandringer/solskader og akne. Microneedling aka dermaroller/skinpen behandlinger tilbydes også samt de kliniske peelinger som Cosmelan, Mesoeclat samt Acnelan. Du kan også booke almindelige behandlinger på bryn og vipper samt voksning af hår i ansigtet. Hver enkelte behandling skræddersyes fra gang til gang, og fra kunde til kunde. Hos EVA SCOTT skincare kan du udover at få behandlinger, få skræddersyet et resultatsorienteret hjemmeplejeprogram til din hudtype samt nuværende hudtilstand. Produkterne der sælges i klinikken er fra Mesoestetic, iS Clinical samt fra det franske YUMI.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

De bedste anbefalinger

Jeg havde en tid til microneedling hos Eva Scott, men endte med at gå derfra uden behandling – og alligevel med den bedste oplevelse! Hun tog sig god tid til at undersøge min hud og forklarede, hvorfor det ville være bedre at vente med behandlingen, indtil et andet hudproblem er mere i balance.

Det vidner om en enorm faglighed, ærlighed og ordentlighed. I stedet for bare at udføre behandlingen, tænkte hun på, hvad der reelt var bedst for mig og min hud.

Jeg følte mig virkelig tryg, set og godt rådgivet – og jeg kommer helt sikkert tilbage, når tiden er rigtig. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker professionel og ærlig vejledning omkring hudpleje og behandlinger

5 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Eva er en utrolig sød og rolig…

Eva er en utrolig sød og rolig behandler som har 100% styr på sit håndværk.
Jeg har både fået krop og ansigtsbehandling og jeg er gået med fornyet og meget yngre hud.
Jeg sender mine bedste anbefalinger ❤️
1000 tak for dig og din ægthed kære Eva ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det lækreste og mest afslappende…

Det lækreste og mest afslappende univers Eva formår at skabe! Jeg har både fået lavet ansigts behandlinger, vipper og mader-terapi. Man føler sig så tryg og hjemme, og Eva er så fagligt dygtig! Kæmpe anbefaling. Jeg falder helt til ro i Evas hænder og falder ofte i søvn :)
Hun er den eneste, der har formået at berolige min hud. Jeg går ikke derfra med rød hud i ansigtet, og bliver rigtig godt vejledt i pleje af min hud der hjemme :)

20 de março de 2025

Kompetence og velvære

Elsker at komme i Evas lille hyggelige salon i det centrale Kbh.K, tæt på alting.
Har fået de skønneste behandlinger, Eva er meget kompetent og ordentlig, og man mærker velværen i hele kroppen, når man ligger på briksen og ex. får en japansk lifting.
Har også prøvet flere andre ansigtsbehandlinger, og hvergang svæver jeg derfra, med en fin glød der er til at få øje på!
Varm anbefaling herfra<3

10 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt afslappende at få behandlinger…

Dejligt afslappende at få behandlinger hos Eva i de hyggelige lokaler. Man glemmer alt omkring sig, når man ligger på briksen. Klinikken ligger så centralt, midt i København K, og der er en dejlig ro og meget privacy.
Jeg kan på det varmeste anbefale at booke en behandling hos Eva. Jeg foretrækker selv en Japansk Lifting hvis jeg har brug for en afslappende behandling og ro. Hvis jeg har behov for en mere resultatorienteret behandling med dybderens mm. så booker jeg en FACIAL60, som er en klassisk ansigtsbehandling.

7 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale en Japansk…

Jeg kan varmt anbefale en Japansk lifting behandling hos Eva. Jeg har fået behandlingen før andre steder, men Eva er helt klart en af de bedste, som jeg har prøvet. Man kan fornemme hun er grundig og passioneret, og virkelig gerne vil forkæle én. Det er også et hyggeligt og fint sted hun har, hvor der er ro.
Det bliver ikke sidste gang, at jeg skal have en behandling her.

10 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais