Godt tilbud på ladeboks og installation og salt er gået helt efter planen. Fra deres kundesupport har jeg kun mødt imødekommende og hjælpsomhed. Super kundeoplevelse hele vejen igennem.

Leia as opiniões dos outros
Jeg droppede Clever efter 4 år pga. dårlige vilkår og elendig kundeservice! Når jeg siger elendig, så mener jeg frustrerende uduelig. Så tog jeg chancen med evdk, og har kun oplevet positivitet og meg... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kundeservice, der kan, og gerne vil, hjælpe når behovet er der. Maria skal have mange roser herfra. Bestilte en ladeboks gennem dem uden installation, og til trods for den manglende guide... Ver mais
A empresa respondeu
Alt har været perfekt. Fra første opkald, rådgivning og svar på alle vores spørgsmål til installation af ladeboksen, som Gronell udførte. Kunne vi give en million stjerner, så gjorde vi det.
Informações sobre a empresa
- Posto de abastecimento de veículos eléctricos
- Empresa fornecedora de energia eléctrica
- Empresa fabricante de equipamentos e instalações eléctricas
- Fornecedor de equipamento eléctrico
- Equipamentos e soluções de energia
Escrito pela empresa
Hos evdk gør vi opladning enkelt. Vi har skåret alt det unødvendige fra, så du hurtigt og nemt kan finde den rette ladeløsning - uden bøvl. Vi tror på kvalitet, pålidelighed og brugervenlighed. Vores ladeløsninger er fremtidssikrede og designet til at gøre din hverdag lettere. Med mange års erfaring i elbilbranchen ved vi, hvad der virker. Derfor har vi samlet de bedste løsninger ét sted - så du slipper for at lede. Med evdk og vores app får du en enkel og tryg opladningsoplevelse. Ingen forvirring, bare strøm på bilen.
Garanti og serviceaftale
Du får 2 års fabriksgaranti på ladeboksen.
Informações de contacto
Stegholt 8a, 6200, Aabenraa, Dinamarca
- info@evdk.dk
- evdk.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Godt tilbud på ladeboks og installation…
Fremragende service
Dårlig app
God service indtil videre. De opkræver dog noget mere end mit relevante forbrug hvilket jeg syntes er dårlig stil. Deres app er elendig. Den lader meget ustabilt. Har flere gange sat den til at lade uden at det sker. Senest i dag. Her kunne de lærer af Greenbow som har en meget mere overskuelig app. 🙏
God service til løsning af problemer
Vi har fået installeret en ladeboks, der havde en del opstartsproblemer: Først havde elektrikeren fået deaktiveret en stikkontakt, men kom hurtigt tilbage og fiksede den. Derefter virkede ladeboksen ikke, og vi måtte have fat i kundeservice. De kunne ikke umiddelbart fikse problemet, men udviste ihærdigheder og efter en times tid fungerer ladeboksen nu perfekt.
Irriterende med problemer, men dejligt med en virksomhed, der er serviceminded og sikrer løsning af dem.

Yders tilfreds
Alt kom som aftalt Og til aftalt tid. Havde dog bestilt og betalt for brun front. Men modtog sort front. Beløbet er tilbage betalt. Elektrikeren har været forbi
og lade-boks virker som den skal. Yders tilfreds

Tip top kundeservice
At kundeservice rettede op på de fejl jeg selv havde begået - uden besvær

Fungerer OK
App'en, bygget Spiri er lidt noget rod, men efter at have leget lidt med de forskellige muligheder fungerer det fint.

Regningssystem
Jeg får kæmpe regninger uden et større forbrug. Det er også udfordrende at gennemskue regningerne rent tidsmæssigt (forudbetalinger, tilbageførsler) og generelt en masse posteringer. Ikke særlig intelligent eller pædagogisk udformet.Fra min personlige oplevelse virker det som om der tjenes penge på en slags bankforretning.

Verdensklasse Service 😊
Kunne vi give en million stjerner, så gjorde vi det.

Resposta da evdk
Super go oplevelse og fik svar på alle…
Super go oplevelse og fik svar på alle mine spørgsmål 😊

Resposta da evdk
Super hurtig service og opsætning af…
Super hurtig service og opsætning af vores nye ladeboks.
Alt spiller efter opsætning👍

Resposta da evdk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.