Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

solfilm som er enkel å ta på å av. Passformen kunne gjerne vært litt større/bedre så det slipper å bli glipper mellom filmen å ruta, vanskelig å få strekt den. Men alt i alt så er jeg fornøyd å komme... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter. Rask levering og god kvalitet. Passet min Tesla model 3 og ganske grei montering når man først kommer inn i det. Utrolig god kundeservice som sendte meg ny solfilm når det var noe je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich habe mich für die zugeschnittene EVO75% DARK Folie entschieden. Die Lieferung erfolgte schnell. Die Folie ist leicht zu verarbeiten, ist passgenau geschnitten und qualitativ sehr hochwertig. Alle... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Spara pengarna och köp riktig solfilm direkt. Evofilms produkt är grumlig, blir aldrig helt klar och har dålig passform (krymper om man försöker justera den). Att de sedan använder monteringen som sv... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para automóveis

Escrito pela empresa

Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Rekommenderas Ej 👎👎👎

Ska ni solfilma era bilar köp inte från detta företag. Har en v90 och xc60 beställde till v90 bakruta och filmen passade perfekt men till xc60 filmen till bakdörrar va för kort på sidorna, bakruta var för korta på alla sidor, bakluckan tog mycket tid för att sträcka filmen så den passar men inte 100% vilket inte snyggt. Kontaktar deras kundtjänst och skulle skicka nya film med nya mått som lite längre&bredare. Fick nya filmer och när jag haft tid så tänkt montera men gissa de skickar filmer till xc60 med nya kaross vilket inte alls passar nån ruta.
Skickar då igen att det är så och jag vill inte ha nån film längre så jag skickar tillbaka all filmer förutom bakruta för den passade på nåt sätt efter mycket jobb. Och ni återbetalar mig resten för orkar inte lägga mer tid faktiskt på det. Då svarar de med vi gjort fel men det finns inte ångrätt på färdigskuren film och vi dra 50% av vid återbetallning vilket skämt alltså ni skickar fel grejer och krånglar till och kan inte lämna tillbaka nåt felprodukt de skickat. Skumt företag. Så mit tips ska ni ha solfilm åk till proffsföretag och lägg 2-3k och ta en kaffe när de monterar och även får man garanti. DÅÅÅÅLIGT!!!👎👎👎👎

12 de julho de 2024

Resposta da EVOFILM

Hej W, tack för din återkoppling. Beklagar att du inte är nöjd med hanteringen av ditt ärende. Enligt svensk konsumentlagstiftning har ett företag rätt ersätta en felaktig vara med en ny korrekt vara. Vi har erbjudit dig ny film utan kostnad vilket du tackat nej till. Eftersom det går inte att avbryta ett köp på en vara som säljs utan ångerrätt så erbjuder vi på eget initiativ en generös "Ångergaranti" som ger en slant tillbaka om man trots allt inte vill ha en ny film. Schysst deal tycker vi men det är givetvis upp till var och en om man vill ha pengar tillbaka eller inte.

/Peter Modig Ägare & VD EVOFILM

p.s om någon funderar på om vi är bra eller inte och vill bilda sig en egen uppfattning så kolla in oss på instagram där vi heter evofilmshop.

God kvalitet

God kvalitet. Masse utstyr/verktøy med i pakka. Gode instruksjoner. God passform.

2 de julho de 2024

Resposta da EVOFILM

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med solfilmen, tusen takk for at du deler. / Emelie

Classificada 4 em 5 estrelas

Hello,the quality is perfect,but…

Hello,the quality is perfect,but dimensions of the rear window is too small.

26 de junho de 2024

Hello,

We are sorry that the films did not fit correctly. Please make a complaint and we will send new films. https://www.evofilmshop.com/complaint

Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit

25 de junho de 2024

Hallo,

Sorry om te horen dat u niet tevreden bent. Als er een fout is in een van de films, dien dan een klacht in. / Emelie

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, solfilm passer meget dårligt og efter at have kontaktet firmaet siger de bare man har bestilt til en forkert bil.
Ikke noget jeg kan anbefale og handler der ikke igen

15 de junho de 2024

Hej,

Beklager, at du har afgivet en forkert ordre og ikke er tilfreds. Du er altid velkommen til at bruge fejlbestillingsgarantin / Emelie

I chosen the 20% film

I chosen the 20% film, after installation, the result is milky white and blurry. EVOFILM reply me said it's normal. After a week, I remove the film.

17 de junho de 2024

Hello,
If the film is blurry to see through, there is water left, this usually disappears during drying, but if there is a lot of liquid left, you may have to redo the assembly.
If you feel that it is milky, it is low angel haze. When the sun is at a low angle in the sky, this hazy appearance is most visible. You can read more about it here: https://www.evofilmshop.com/why-are-tinted-windows-hazy

Veldig kjapp levering

Veldig kjapp levering, og lett å montere 👌🏻

27 de junho de 2024

Godt å høre at du er fornøyd. 😊 / Emelie

Classificada 3 em 5 estrelas

Bakruten er litt feil kuttet

Bakruten er litt feil kuttet, klarer ikke strekke filmen 1cm.

Verktøy til å dra av vann med, den store var knekt så kunne ikke bruke den som gjorde det litt vanskeligere

2 de junho de 2024

Resposta da EVOFILM

Beklager hvis solfilmen til bakruten var feil. Send en klage og send ny film og skrape 😊 / Emelie

Classificada 3 em 5 estrelas

Har ikkje fått det eg bestilte enda

Har ikkje fått det eg bestilte enda

25 de junho de 2024

Resposta da EVOFILM

Det ser ut til at pakken din er tilgjengelig for henting på et avleveringssted. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg. / Emelie

Halofolie met motif

Halo
Ik heb nog niks besteld en gekocht.
Ik zou graag willen een achterram folie met zelfgemaakte motif (sort reclame) .is het misschien bij u mogelijk .

30 de junho de 2024

Momenteel verkopen wij alleen reguliere zonnefolie / Emelie

Classificada 1 em 5 estrelas

Those tints did not fit the 5th door…

Those tints did not fit the 5th door window in the back. The 4 little windows in the back fit ok and the rear right door window was ok but the rear left door window the tint did not reach all the way. Those two should be same size. That was wery disapointing

19 de junho de 2024

Hello,
We apologize if the films did not fit correctly. Please make a claim and we will send new ones free of charge : https://www.evofilmshop.com/complaint

Fin solfilm

Fin solfilm
Eneste som trekker ned er mine egne skills. Ble noen luft bobler her og der og trekk for at den ikke var stor nokk. Ikke noe man legger merke til lett men kan ses.

3 de junho de 2024

Hallo,
Hvis det har dukket opp luftbobler etter montering, er det greit å fjerne filmen og gjøre om.
Er den for liten kan du gjerne klage så sender vi deg en ny film : https://www.evofilm.no/solfilm/retur-og-klager

Classificada 1 em 5 estrelas

Raam folie komt weer aan beide kanten…

Raam folie komt weer aan beide kanten te kort dit keer minder dan de vorige keer. Het is al de tweede keer dat het niet op de juiste maat word geleverd stuur anders gewoon een rol snij ik het zelf uit want dit schiet niet op heb 2 keer betaald en nog niet goed

26 de maio de 2024

Hallo,
Onze excuses dat de film niet goed paste en voor zover ik kan zien is deze aangepast zoals gevraagd. Helaas kan ik niet antwoorden op wat er daarna gebeurde, maar ik zie dat we je een nieuwe film hebben gestuurd en ik hoop dat deze beter zal zijn / Emelie

Kan ikke anbefales

Købte færdigskrevet film til en Volvo V60 og alle sideruderne passede men bagruden kunne ikke give sig nok til at dække i begge sider. Ente med at pille de af og købe rigtig solfilm i stedet. Eneste fordel er at det er nemt at afmontere

6 de abril de 2024

Hej,
Beklager at filmen til bagruden ikke passede perfekt. Indgiv en klage, så sender vi dig en ny film 😊 https://www.evofilm.dk/solfilm/klage

Easy to install

The product was really easy to install and there is a video that guides you on YouTube the results were great 10/10 will highly recommend.

15 de junho de 2024

Så glad for at høre du er tilfreds. Mange tak for at dele 😊 / Emelie

Classificada 2 em 5 estrelas

Takalaseihin ihan ok

Takalaseihin ihan ok, jos niistä ei tarvitse ulos kenenkään katsella ei kovin "kirkas" näkymä verrattuna oikeisiin kalvoihin

29 de maio de 2024

Hei,
Jos se on epäselvä, tämä johtuu siitä, että kalvon ja ikkunan väliin on jäänyt vettä asennuksen jälkeen, joka yleensä häviää, kun kalvon on annettu kuivua. Odota muutama päivä ja katso katoaako se, jos vettä on paljon jäljellä, suosittelemme poistamaan kalvon ja tekemään kokoonpanon uudelleen ja kaapimaan hieman ylimääräistä 😊 / Emelie

Toppers

Er ontbrak 1 folie voor De zij ruit in de verpakking en de achterste ruit was te klein
Netjes nieuwe toegestuurd gekregen top

26 de maio de 2024

Resposta da EVOFILM

Sorry dat er een probleem was met de bezorging, ik ben blij dat we het hebben kunnen oplossen 😊 / Emelie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais