solfilm som er enkel å ta på å av. Passformen kunne gjerne vært litt større/bedre så det slipper å bli glipper mellom filmen å ruta, vanskelig å få strekt den. Men alt i alt så er jeg fornøyd å komme... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gode produkter. Rask levering og god kvalitet. Passet min Tesla model 3 og ganske grei montering når man først kommer inn i det. Utrolig god kundeservice som sendte meg ny solfilm når det var noe je... Ver mais
A empresa respondeu
Ich habe mich für die zugeschnittene EVO75% DARK Folie entschieden. Die Lieferung erfolgte schnell. Die Folie ist leicht zu verarbeiten, ist passgenau geschnitten und qualitativ sehr hochwertig. Alle... Ver mais
A empresa respondeu
Spara pengarna och köp riktig solfilm direkt. Evofilms produkt är grumlig, blir aldrig helt klar och har dålig passform (krymper om man försöker justera den). Att de sedan använder monteringen som sv... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!
Informações de contacto
Norra Ljunggatan 16, 252 28, Helsingborg, Suécia
- customerservice@evofilmshop.com
- evofilmshop.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Fulgte anvisningerne 100% men bliver…
Fulgte anvisningerne 100% men bliver aldrig helt tilfreds med resultatet, det et gummi lignende produkt der er særdeles vanskeligt at monterer ned ved ved rude listerne, uanset hvor meget væske du sprøjter på, gummi mod gummi det ikke let .Fik lavet et godt resultat uden luft blæner under montering, men næste dag var der små luft blæner rigtig mange steder og jeg endte med at afmontere det på på bagdørene, desuden er det meget uklart og sløret udsyn igennem denne form for folie .Mit råd er følgende: spar pengene og får en professionel til at monterer rigtig sol film på dine ruder det koster omkring 2.000kr og så det 100% iorden ,jeg lover dig du blir aldrig tilfreds med dette produkt hvis først du har haft rigtig monteret sol film i din bil før ..

Resultatet ble kjempe bra
Resultatet ble kjempe bra. Var litt for har med å få det ned mellom vindu og lnnertrekket på døren. Så der ble en skade.

Solfilmen passer ikke i alle 3 ruder
Solfilmen passer ikke i alle 3 ruder. Absolut ikke tilfreds

Filmen var grei
Filmen var grei, litt dårlig passform. Men at man automatisk får sendt en pakke ved å gå inn på sia dåkkers likte jeg ikke.

Resposta da EVOFILM
Var ikkje i nærheten til å passe…
Var ikkje i nærheten til å passe eingang og må lage ein svær klage sak for å kanskje få pengene tilbake. Seier litt om produktet når det er eget klage system

Resposta da EVOFILM
De folie is netjes op tijd geleverd met…
De folie is netjes op tijd geleverd met alle bijhorende spullen. De maatvoering was uitstekend en het monteren ging goed. Zeer tevreden over het eindresultaat

Rask levering
Rask levering. Handlet tidligere og. Så alt i alt fornøyd med filmen!

Resposta da EVOFILM
Opzich een mooi product en ook het…
Opzich een mooi product en ook het meegeleverde gereedschap was erg goed,alleen is de maatvoering slecht, voor èèn raam was de folie gewoon 2 cm te smal.het verwerken van de folie is met een portie geduld goed te doen.

Tak evofilm
Bestilte solfilm til min Volvo v50 og det passer perfekt. Det var dejlig nemt at montere og så er de 2 “how to” videoer en kæmpe hjælp selv om der også medfølger en vejledning i pakken. Selv om jeg har prøvet at undgå det er der dog kommet lidt støv ind mellem film og rude det er lidt svært at undgå, men alt i alt er jeg ret tilfreds og det ser super godt ud.
Tak til evofilm 🙏🏼🤗

Geen thuislevering
Product kwaliteit weet ik nog niet, maar de levering was vreemd. Niet thuis maar op ophaalpunt.

Resposta da EVOFILM
I was sent the wrong tint shade for my…
I was sent the wrong tint shade for my front side windows

Resposta da EVOFILM
Täysin turha keksintö kyseiseen…
Täysin turha keksintö kyseiseen malliin. Liian pieneksi leikatut kalvot joka ikkunaan

Helt håpløst å montere
Helt håpløst å montere, anbefales ikke med mindre du vil stå i 14 døgn for å få det montert riktig. Bmw i3

Resposta da EVOFILM
Bestilte et sæt til min up
Bestilte et sæt til min up, fin min skilte tekniker til at montere det. Ca en 1 cm gab i hver side af bagruden. Plus ca 5 milimeters gab rund om i side runderne.
Får så tilsendt et nyt sæt. Uden monterings tilbehør. Som kun kunne holde til første gang. Og sæben er blevet brugt til første gang

80% off the sizes did not fit
80% off the sizes did not fit. Plus the product goes of after use of the Windows. Very Very bad. Sorry

Resposta da EVOFILM
Da jeg satte min film på så det rigtigt…
Da jeg satte min film på så det rigtigt godt ud 3 dage efter er der bobler under filmen, det ligner at der blevet skåret i selve filmen så der er kommet små bobler under ALLE filmene

Resposta da EVOFILM
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.