Leia as opiniões dos outros
Customer support is very poor and almost non existent. WhatsApp account is handled by an Ai bot that is useless and says it will forward to an employee but then no more response. Email with que... Ver mais
airco voldoet niet aan de verwachtingen. Retourlabel aangemaakt, volgens klantenservice moet daar de vervoerder op staan. Dit is niet het geval. Tel. contact opgenomen ik was no.5 in de wachtrij.... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
extreem slecht
extreem slecht! Evolar is niet bereikbaar!! Product is een dag later dan aangegeven bezorgd. Na bezorging blijkt het product beschadigd te zijn. Hierover een mail met foto's naar de klantenservice gestuurd om graag contact te hebben hoe dit op te lossen. Geen reactie vanuit de klantenservice. Telefonisch contact opgenomen. 2 uur in de wacht gestaan , gestart als nummer 4. Waarvan de laatste 45 min als nr 1. in de wacht. na 2 uur werd de verbinding verbroken.
Wees gewaarschuwd!
Eind juni een airco besteld. Na betaling en bestelbevestiging werd het stil. Contact opgenomen met de vraag om informatie over de levering. Op geen enkele manier in contact te komen. Hierop de bestelling schriftelijk geannuleerd. Paar uur later mail van de transporteur, airco was onderweg. Deze werd de volgende dag geleverd. Later op deze dag een mail van evolar dat het apparaat verzonden was. Na levering wederom op meerdere manieren in contact proberen te komen ivm retourzending. Er bleek geen enkel contact mogelijk. Lang verhaal kort: tot op heden twee aangetekende brieven gestuurd. De eerste is in ontvangst genomen, de tweede niet. Inhoud van de tweede brief tevens per mail gestuurd, geen antwoord. Inmiddels is het eind augustus en zijn wij al twee maanden bezig om in contact te komen. Meerdere mails, appjes en uren in de wacht gehangen….er is geen contact te krijgen. Apparaat staat nog ongebruikt in de doos te wachten om geretourneerd te worden. Wij laten het er niet bij zitten, volgende stap is de juridische stap.
airco voldoet niet aan de…
airco voldoet niet aan de verwachtingen.
Dit is niet het geval.
Tel. contact opgenomen ik was no.5 in de wachtrij.
Na 1 uur en 59 min. werd de verbinding verbroken.
Ik sta al meer dan 3 uur in de wacht
Ik sta al meer dan 3 uur in de wacht. Nu denk je misschien waarom zou je zo lang in de wacht staan. Maar ik was tegelijk ook andere aan het doen. Maar ik check nu en ik sta echt al 3,5 uur in de wacht. Ik ben nu zogenaamd de eerste die aan de beurt zou zijn. Maar ik denk dat ik gescamd wordt dus ik ga nu ophangen. Ik zou daar nooit iets kopen!
Customer support is very poor
Customer support is very poor and almost non existent.
Email with question on deliver date stays unanswered.
Phonecall results is long waiting in a queue that never seems to reduce. So called 2 minute wait time remains the same during 15min. wait.
Chat on website looks as if it is a person but it's just another useless Ai bot that tells me to fill the online form with my question.
I would not recommend this company and will not buy from them again in the future.
Mijn ervaring met twee Evolar 9000’s
Mijn ervaring met twee Evolar 9000’s: zeer teleurstellend
De Evolar 9000 is wat mij betreft zelfs geen 1 ster waard.
Ik heb twee Evolar 9000 airco’s tweedehands gekocht. Bij beide kreeg ik het originele garantiebewijs mee; op het ene apparaat zat bij aankoop nog 18 maanden garantie en op het andere 21 maanden. De oorspronkelijke verkoopprijs van deze apparaten was €995 per stuk.
Met beide airco’s heb ik uiteindelijk slechts ruim tweeënhalf jaar plezier gehad.
Bij de ene airco bleek de interne printplaat te zijn gesmolten. De andere airco heeft een probleem waarbij de zekering doorslaat, waardoor ook deze niet meer bruikbaar is.
Ik realiseer me dat beide apparaten inmiddels buiten de garantietermijn zijn en verwacht dan ook niet dat een reparatie zomaar kosteloos wordt uitgevoerd. Mijn teleurstelling zit vooral in het feit dat beide apparaten na een relatief korte gebruiksperiode defect zijn geraakt én in de manier waarop ik vervolgens ben geholpen.
Om überhaupt contact met de importeur te krijgen heb ik behoorlijk veel moeite moeten doen. Na intensief telefonisch contact kon men mij uiteindelijk niet verder helpen. De importeur gaf aan de Evolar te importeren, maar reparaties niet zelf uit te voeren. Binnen de garantietermijn wordt service verleend; na afloop van de garantie is het advies om zelf op zoek te gaan naar een aircomonteur.
Dat betekent in mijn geval dus dat ik met twee defecte apparaten zit en zelf maar moet zien uit te zoeken of en waar ze nog gerepareerd kunnen worden.
Nogmaals: ik begrijp dat de garantie inmiddels verlopen is. Maar bij apparaten met een oorspronkelijke verkoopprijs van €995 per stuk vind ik het bijzonder teleurstellend dat beide na ongeveer tweeënhalf jaar gebruik defect zijn en dat er vanuit de importeur geen concrete mogelijkheid voor reparatie wordt geboden.
Dit is mijn persoonlijke ervaring met Evolar en de bijbehorende service. Ik deel deze review vooral omdat potentiële kopers wat mij betreft ook moeten weten wat er kan gebeuren wanneer een Evolar 9000 buiten de garantietermijn defect raakt.
Mijn advies: bezint eer ge aan een Evolar 9000 begint.
My husband ordered a fan over a month…
My husband ordered a fan over a month ago, broken. it makes so much noise when turned on. We've tried to reach them for a return but they didn't answer since then. Very frustrating when you pay 70€ for a broken product and when you want to return it, they are avoiding you
Geen reactie of antwoord op email en whatsapp. Onbereikbaar bedrijf
Bestelling in eerste instantie bij herhaling geprobeerd te annuleren. Uiteindelijk toch bezorgd. Vragen gesteld over onder meer betaling, omdat die door Paypal (gelukkig) ongedaan is gemaakt.
Op geen enkele email een reactie/antwoord ontvangen. Ook via Whatsapp hetzelfde. Telefonisch niet bereikbaar.
No one to answer a question
First time I had a question they got back to me in 6 weeks.
Now the power cable or plug is broken and I just need a repair adress in The Hague. I’m not looking for restitution or guaranty just an adress. Been waiting 3.5 hours. First call got disconnected after 2 hours. Now second call is goi g the same way.
Now contemplating opening mashine and replacing the power cable myself.
Klantenservice reageert nergens op
Klantenservice reageert nergens op, heb de ventilator nu een paar maand en als ie op draaien staat zit er een heel irritante piep in!! Wat een rotzooi en er dan nog 35 euro voor vragen ook! Beneden heb ik een ventilator van action staan, blaast 10x beter, is stiller en een keer zo goedkoop.
onbetrouwbaar bedrijf zonder service
bedrijf is niet te bereiken; telefoon wordt beantwoord door machine die nooit doorverbind met medewerker, medewerkers nemen ook na talloze verzoeken geen contact op.
Ik heb een mobiele split unit airco gekocht bij Evolar die gereinigd moet worden omdat er steenstof in is gekomen, een urgent probleem, ik heb geen enkele hoop meer dat ik daarvoor bij Evolar terecht kan: Evolar bied geen service en verbergt zich achter een niet bestaande klantenservice die je voortdurend op de mouw speld dat het drukker is dan normaal en dat je nummer 8 in de rij bent, contact krijgen met een medewerker is niet mogelijk en dat is zeer waarschijnlijk een bewuste tactiek van Evolar.
vragen meer dan het dubbele voor…
vragen meer dan het dubbele voor sommige artikelen, oplichters.
Geen product en geen contact
Na de bestelling en bevestiging bleef het stil. Nu al weken aan het wachten op verzending. Al drie mails gestuurd en ze reageren gewoon niet.
Gelukkig met achteraf betalen besteld. NIET BESTELLEN BIJ DEZE WINKEL!
lange wachttijd bellen, geen email communicatie
Als je belt, heb je een enorme wachtrij en zit je meer dan een uur te wachten tot je aan de beurt bent. Op email reageren ze niet...
Defect apparaat en onmogelijk om contact te krijgen
Om te beginnen werd de ventilator te laat geleverd. Na het aansluiten blijkt het ding defect. Vervolgens heb ik uren in de wacht gehangen voor telefonisch contact maar ben er nooit doorheen gekomen. Op de e-mail wordt uiteraard niet gereageerd. Waardeloos bedrijf.
Eigenlijk zou zo één aangepakt worden en de site geblokkeerd zodat er niet nog meer gedupeerden volgen.
Oplichters
Eigenlijk geen ster. Stelletje oplichters. Heb een airco gekocht van bijna 900 euro en wilde hem terugsturen omdat hij niet naar behoren functioneert. Ze zijn onbereikbaar, 3 uur in de wachtrij gezeten en nog steeds geen reactie. Wij gaan juridische stappen ondernemen
Wel besteld, niet geleverd, geen geld terug. Scam!
Op 7 juli een bestelling geplaatst en direct betaald. Vervolgens geen verzendbevestiging, geen track & trace en geen duidelijke communicatie ontvangen.
Meerdere keren contact gezocht via e-mail, WhatsApp en telefoon. Telefonisch heb ik meer dan een uur in de wachtrij gestaan zonder resultaat. Op e-mails ontvang ik vooral standaardantwoorden die geen betrekking hebben op mijn vraag of verzoek tot annulering.
Ik heb inmiddels gevraagd om annulering van mijn bestelling en terugbetaling van het betaalde bedrag, maar ook daarop heb ik nog geen inhoudelijke bevestiging ontvangen.
Ik hoop dat Evolar dit alsnog netjes oplost, maar op basis van mijn ervaring kan ik de klantenservice en communicatie momenteel niet aanbevelen.
I ordered 3 weeks ago and have not…
I ordered 3 weeks ago and have not received anything, you can't get in contact with anyone other than the AI bot, the AI bot says it will submit a ticket but no one ever answers. Scam
Scalper website
Scalper website. 799 kosten de midea airco's eerst nu snel 1300 gemaakt.
Geen levering en geen contactmogelijkheid
Zeer slechte ervaring met Evolarshop.
Bij bestelling van een mobiele airco werd op de website vermeld dat het product direct leverbaar was en dezelfde dag verzonden zou worden. Ik heb direct betaald via iDEAL, maar vervolgens bleef een verzendbevestiging uit en werd de beloofde levering niet nagekomen.
De klantenservice is in mijn ervaring feitelijk onbereikbaar. Via WhatsApp, telefoon, e-mail en chat kreeg ik geen inhoudelijke reactie op mijn vragen over de status van de bestelling. De enige reactie bestond uit een AI-/chatbotbericht dat niet inging op mijn concrete vraag over levering. Zelfs op mijn ontbinding van de koopovereenkomst en verzoek tot terugbetaling is niet inhoudelijk gereageerd.
Het gaat bovendien om een seizoensproduct dat tijdens warme dagen aanzienlijk duurder is. Juist dan is tijdige levering essentieel. Een late levering maakt het product grotendeels waardeloos, terwijl het volledige bedrag al vooruit is betaald.
Ik raad daarom aan om zeer voorzichtig te zijn met vooraf betalen bij deze webshop zolang niet duidelijk is dat zij hun leveringsbeloftes daadwerkelijk nakomen en bereikbaar zijn wanneer er iets misgaat.