A empresa respondeu
Efter 2 besøg kan jeg fortsat anbefale EVR. De kommer som aftalt efter abonnement og de skriver dagen før de kommer. Ingen problemer overhovedet og arbejdet er udført absolut godkendt. Jeg synes pris... Ver mais
A empresa respondeu
Altid professionelt arbejde. Vinduerne er pletfri, fordi vores faste vinduespudser er meget omhyggelig. Vi får en SMS et par dage før, han kommer, og hvis det ikke passer ind i vores aftaler, finde... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har lige fået pudset mine vinduer for første gang af EVR (Robert), og i fortjener alle 1000 stjerner. 🤩 Dejlig kundeservice da jeg først ikke var helt tilfreds.. ☺️ Det viste sig dog at være du... Ver mais
A empresa respondeu
EVR A/S blev etableret i 1976 og tæller i dag ca. 60 medarbejdere fordelt over Jylland og Fyn. Vores fokusområde er primært vinduespolering til private, erhverv og institutioner. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne teknikker. Vi tilbyder udelukkende faste aftaler på udvendig vinduespudsning, mens indvendig kan meldes på efter behov. Udover vinduespolering tilbyder vi også solcellevask, vask af orangerier ude og inde samt en lang række ekstra services til private. Til erhverv yder vi også højtryksrens og herunder facaderens, graffitirens, algerens og andre specialopgaver. Vi råder over avancerede maskiner og kompetente medarbejdere indenfor dette felt, og er en foretrukken partner til udførelse af diverse rensningsopgaver. Vi afrenser alle typer facader for snavs, alger, graffiti m.m. til kundernes store tilfredshed. Sidst men ikke mindst tilbyder vi trappevask til kommuner, boligforeninger og ejendomsselskaber i Esbjerg-området, og vi har over 25-års erfaring på området. Alle vores medarbejdere er dansktalende og omfattet af gældende overenskomst på området. Derfor kan du trygt vælge EVR som leverandør af såvel vinduespolering som højtryksrens og trappevask.
Havdigevej 29, 6700, Esbjerg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg har brug EVR det seneste år til vask af mine vinduer og kan kun på de varmeste anbefale dem. Kvalitet af udført arbejde er altid i top. Altid bliver jeg informeret 1-2 dage før arbejdet udføres og har jeg måtte ønske at ændre dato har det ALDRIG været et problem.

Resposta da EVR A/S
Altid trofaste. Der er slet ingen grund til, at vi aftaler hvilken dag; de kommer bare som aftalt hver anden måned. Jeg har haft dem nogle år nu og er stadig tilfreds. Og siger tak til dem.

Resposta da EVR A/S
De yder super god service, er imødekommende, altid nemme at tale med også er vinduerne altid rene.

Resposta da EVR A/S
De er meget omhyggelig, de arbejder effektivt og hurtigt.

Resposta da EVR A/S
Fin og grundig pudsning og flink vinduespudser

Resposta da EVR A/S
Troværdig, altid flot arbejde. Dejligt med sms hvornår vinduespudseren kommer

Resposta da EVR A/S
Vi er super tilfredse med EVR. Meget venlige medarbejdere, kommer stille og roligt, vasker vinduerne, kører stille og roligt OG lukker havelågen efter sig. 5 stjerner herfra.

Punktlig 1 gang hver måned,
Flot arbejde

Resposta da EVR A/S
Jeg synes prisen er lav, og det er væsentligt billigere end jeg havde forventet da jeg begyndte at undersøge hvad vinduesvask koster hos et proff firma.

Resposta da EVR A/S
Meget Grundig, god kommunikation og god service

Resposta da EVR A/S
Så blankpolerede ruder har jeg vist ikke haft de sidste 12 år, tak til Dennis.

Resposta da EVR A/S
God service! Virkelig rar og behagelig vinduespudser, som efterlader både smil og pæne vinduer,

Resposta da EVR A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.