Banner for EWII

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med EWII. De er en pålidelig og professionel el-leverandør, som gør det nemt at være kunde. Deres service fungerer gnidningsfrit, og kommunikationen er klar o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det fungerer bare.. Ingen irriterende sælger opkald, fin app med godt overblik over elprisen og jeg betaler kun for mit egentlige forbrug.. Nemt og godt😊

Informações sobre a empresa

1. Empresa fabricante de equipamentos e instalações eléctricas
  2. Empresa fornecedora de energia eléctrica
  3. Fornecedor de energia
  4. Fornecedor de energia renovável
  5. Operador de Internet

Sobre EWII

Escrito pela empresa

EWII er en dansk energikoncern, der sælger faste, variable og grønne elaftaler, ladeboks til elbilen samt hurtigt, stabilt internet til både private og erhverv i hele landet. Du finder også EWIIs offentlige ladestandere i hele landet. Vi er en koncern, der ønsker at gå forrest i den grønne omstilling og som investerer i fremtidens grønne infrastruktur og stabile leverancer.

Få gode tilbud og info om konkurrencer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med aktuelle tilbud, nyttig viden og andre fordele.

Hvordan må vi hjælpe dig?

Escrito pela empresa

Se hvor meget strøm du bruger
Som kunde hos EWII får du adgang til vores selvbetjening, som 24/7/365 giver dig overblik over dit forbrug. Det er nemt for dig at se dit elforbrug helt ned på timeniveau og holde styr på dine produkter hos EWII. Du får også et overskueligt overblik over dine betalinger og regninger, ligesom du får adgang til gode råd og artikler om, hvordan du sparer på energien.
Undgå aconto regninger
Hos EWII betaler du kun for dit faktiske elforbrug én gang om måneden. Vi synes nemlig ikke, at det er fair, at du skal lægge ud for dit elforbrug.
Ring eller skriv til os
På ewii.dk/kundeservice finder du ofte stillede spørgsmål. Her kan du også finde åbningstider i Kundeservice og Teknisk Support.

Udsving i energiforbrug?

Følg dit forbrug på selvbetjeningen

Følg dit forbrug på selvbetjeningen
På selvbetjeningen har du mulighed for at følge dit forbrug og dermed reagere, hvis det skulle stige eller falde uventet.
Gå til selvbetjeningen

Informações de contacto

Spar 20% på Allente TV-pakker hos EWII

Få 20% rabat hver måned på Allente, som el- eller internetkunde.

4,1

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen hjælp tilgængelig, men true en, det kan de.

Forvent aldrig hjælp til men forvent at alle er eksperter i at gentage de samme fraser og robotsvar som ikke løser noget som helst.

3 rykker er ankommet.
Nummer 2 landede før nummer 1. For en regning der aldrig kom.

3 rykker er ankommet før betalingsfrist er udløbet.

Emails besvares ikke gennem 3 uger. De fejl de selv er ansvarlige for retter de ikke op. Forventer også som med de andre utilfredse anmelder, endnu et standard svar om, at sende jer en mail.

Men! I besvarer ikke mails og er der ikke for at løse de problemer vi har med regninger gebyrer som jeg ikke er årsagen til, er der.

7 de abril de 2026

Opsigelse af internet.

Fin, god betjening i forbindelse med ophør af fibernet (flytning fra lejebolig). Venlig og imødekommende medarbejder.

17 de abril de 2026

Hej Peter

Rigtig mange tak for din anmeldelse. 🤩

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice - vi ønsker nemlig altid at give vores kunder den bedste oplevelse, så det er dejligt, at det bliver bemærket.

Du ønskes en god weekend. 😊

Bedste hilsner fra os i Kundeoplevelser

Classificada 5 em 5 estrelas

EWii kundeservice giver altid god oplevelse.

Aldrig haft et spørgsmål eller et problem som EWii kundeservice ikke straks kunne hjælpe mig med i en behagelig samtale.

17 de abril de 2026

Hej Frits

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🤩

Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores kundeservice som både hjælpsom og behagelig.

Vi gør os umage for altid at være tilgængelige og finde gode løsninger, så det glæder os, at det også er din oplevelse.

Du ønskes en dejlig weekend.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vores internetforbindelse gik ned…

Vores internetforbindelse gik ned tirsdag igennem uge. Vi har været i telefonkø i lang tid og efterfølgende er vi i kø, hvor der først kan komme en tekniker mandag i næste uge. Dvs vi er uden internet i en uge, og de kan intet gøre. Virkelig dårlig service, hvor vi må indstille arbejdsopgaver oga ventetid!!!

7 de abril de 2026

Hej Nete

Jeg er ked af ventetiden ved kontakt med vores kundeservice og den situation, I står i.

Jeg kan se, at vi har forsøgt at hjælpe jer så hurtigt og godt som muligt, men desværre er det ikke os, der har indflydelse på teknikeres ledige tider.

Det er netejeren, som planlægger og disponerer over disse, og vi har derfor ikke mulighed for at fremskynde tidspunktet.

Jeg forstår fuldt ud, at det er frustrerende at være uden internet i en periode, og beklager de gener, det medfører.

Vores Internet/fiberbredbånd stoppede…

Vores Internet/fiberbredbånd stoppede pludselig med at virke. EWII kundeservice har hjulpet os og reageret hurtigt - og trods påske, havde vi fået etableret forbindelsen igen i løbet af få hverdage! Kan kun anbefale EWII.

Hej Frederik

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse. 🤩

Det er rigtig godt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe jer hurtigt, og at I fik genetableret forbindelsen. Vi ved, hvor meget det betyder, når internetforbindelsen pludselig ikke virker, så vi er glade for, at det hele kom hurtigt på plads igen.

Tak for jeres anbefaling og tillid. Det sætter vi stor pris på.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I får brug for hjælp igen.

Rigtig god weekend. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem overskuelig overblik over hvor…

Nem overskuelig overblik over hvor meget jeg bruger i EL hver måned.

7 de janeiro de 2026

Hej Marcus

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. 🤩

Det glæder os at høre, at du oplever et nemt og overskueligt overblik over dit elforbrug hver måned. Det er netop vores mål at gøre det så enkelt som muligt at følge med i sit forbrug. 😊

Tak for din positive feedback.

Du ønskes en god weekend. 🌞

Opfylder alle forventninger.

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. 🤩

Det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🌟

Classificada 3 em 5 estrelas

Dyr ladeboks-løsning til sommerhuset.

Dyr ladeboks-løsning til sommerhuset, så jeg må finde på noget andet. Ærgerlig og amatøragtig pris på tkr. 10. Andre prissætter til det halve.

Hej Henrik

Vi er stadig relativt nye på markedet, og vi har valgt vores priser ud fra den kvalitet og service, vi ønsker at levere til vores kunder.

Vi ser selvfølgelig på, hvordan vores priser og aftaler fungerer i praksis, hvor vi løbende kan evaluere, om det giver mening at justere på noget.

Classificada 1 em 5 estrelas

Måske den ringeste-Hold jer væk!

Måske den ringeste, dårligst og ikke eksisterende kundeservice i noget større selskab I Danmark!

Til Ewii: kunde nr 400305326

Jeres egen reference på min sag oprettet:
etrack1#:75954294

Bestilte Fibernet d.31.3 og det skulle åbnes d.8.4, på dagen modtager jeg en router og ved opsætning finder jeg ud af fiberboksen mangler strømkablet. 1 x opkald 52 minutter i kø og måtte give op, andet forsøg 35 min og kommer igennem, og får afvide det slet ikke er dem der har strømforsyning til fiberboksen og de nok skal bestille hos det firma der ejer boksen. Ingen kvittering -nu 10 dage senere er det ikke modtaget!

Låner en strømforsyning af en nabo, til den nye ankommer og finder ud af routeren er defekt, Radion der udsender 2.4 signal kan ikke engang levere signal til min mobil hvis jeg sidder en meter fra boksen, så jeg skriver denne gang en mail en kundeservice d.9.4 og siger jeg ønsker 1 ud af to ting
1. At modtaget en nye router indefor en uge
2. Benytte deres 30 dags fuld tilfredshed garanti hvor man får sine penge for oprettelse tilbage

Nu d.16.4 har jeg fået to mails "vi beklager det tager lidt længere at hjælpe dig vi arbejder på at besvare din mail hurtigst muligt"...

Hvor dårligt og ringe er den type kundeservice? Ikke eksisterende.
Men jeg kan dokumentere alt jeg har skrevet, så jeg nægter at betale når produktet ikke virker.

En anbefaling hold jer fra Ewii Fibernet.
Mit 5g router jeg havde før fungerede fra dag 1 uden bøvl og kundeservice de får gange jeg har skrevet om fast ip var muligt har svaret på mindre end 24 timer!

Hej Thomas

Jeg vil meget gerne beklage den lange ventetid. Både på telefon og e-mail. Jeg er virkelig ked af, at du er endt i den situation, og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Ventetiden er desværre noget, vi i perioder er ramt af, og som vi er meget opmærksomme på og arbejder målrettet på at forbedre.

Jeg kan godt forstå din frustration, når der opstår problemer både med levering, udstyr og efterfølgende support.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig og se, om der er noget, vi kan gøre for dig. Jeg kan dog se, at du allerede har været i kontakt med vores kundeservice, som har behandlet din sag og imødekommet dig, ud fra de ting du har beskrevet i din mail.

Jeg beklager endnu engang, at du har skullet vente så længe.

Jeg ønsker dig en god dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

Helt forventeligt

9 de abril de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse. 🤩

Vi er glade for at læse, at vi lever op til dine forventninger.

Du ønskes en god dag. 😊

Super hjælpsom personale

Havde problemer med internettet, ringede og fik en super betjening af kompetent medarbejder kan kun anbefales tusind tak
Torben
Fra Vejle

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du fik god hjælp, da du havde problemer med internettet, og at vores medarbejder kunne løse det på en kompetent måde.

Vi sætter stor pris din anbefaling, og på at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🤩

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

Du ønskes en god weekend. 😊

God kundeservice

God kundeservice. Hurtigt og nemt forklaret angående bredbånd og flytning.

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. 😊

Det er dejligt at høre, at du fik en hurtig, nem og god forklaring af vores kundeservice.

Tak for din positive feedback. 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig flink og kompetent medarbejder

Rigtig flink og kompetent medarbejder, der på en meget venlig måde løste problemet

Hej B

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du fik den rette hjælp af kundeservice, som fik løst problemet på en god og venlig måde. Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Du ønskes en skøn dag.

Marlene /EWII

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais