Een top website waarmee je kunt zien de meeste kruispunten/rotondes waar je examen gaat doen, super handig want zo onthoud je de wijk beter!!
Leia as opiniões dos outros
Ik heb praktijkexamen auto gehad vandaag en de route die ik had was ook hetzelfde zoals op de video maar wijken bijna altijd wel af in het echt dus let daar bij op! Ik heb route Aalst via CBR Ein... Ver mais
Het volgen van de examenroutes geeft me rust en rijden word ineens leuk omdat ik me veel beter voorbereid voel. Het neemt ook een stuk spanning weg omdat ik nu alle routes uit mijn hoofd ken inclusief... Ver mais
Legit business and decent videos. The available 'routes' for exam centres are guesses. Some going out way too far. I can't say the videos helped me. You're better off being in the car and driving be... Ver mais
Informações sobre a empresa
Test Route specializes in driving test preparation through offering online driving test routes. Through examen-route.nl (Netherlands), examen-route.be (Belgium), and koreprove.dk (Denmark), tens of thousands of students use our platforms to gain insights into driving test routes and complex traffic situations around test centers in the Netherlands (CBR), Belgium (GOCA), and Denmark (Færdselsstyrelsen), helping students improve their driving test pass rate. Our driving test routes are developed by collaborating with a large network of driving schools and driving instructors. For every city, we have done careful analysis of challenging traffic situations in various test scenarios across the Netherlands, Belgium, and Denmark. We focus on real-world traffic situations to prepare students as realistically as possible for their practical driving test. Updates: We verify and update our routes monthly to ensure accuracy. When changes occur in road infrastructure or test procedures in a region, we adjust our materials immediately to ensure they remain current. The goal of our platforms is to provide support alongside regular driving lessons through visual route training and video guidance for driving test preparation.
Informações de contacto
Mississippidreef 151A, 3565CE, Utrecht, Holanda
- info@examen-route.nl
- examen-route.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Super site
Super site, zeer goede tips om parcours te oefenen, parcours zijn zelf ook zeer goed!
Examenroutes Erembodegem
Routes komen goed overeen met examenroutes. 1 route was echter gewijzijgd. 1 richtingverkeer geworden
Een top website waarmee je kunt zien de…
Heel goed
Heel goed, echte praktische om te leren voor het examen

Resposta da Test Route
Een echte confidence boost!
Super handig. Een echte confidence boost!
je hebt een goed inzicht hoe de routes…
je hebt een goed inzicht hoe de routes lopen
goed voor je zelf als instructeur maar je leerlingen hebben er ook veel baat bij
tuurlijk de examinators wijken heus wel af van de routes maar je krijgt wel een heel goed idee wat je kan verwachten bij zon route
Goed en sterk
De routes worden niet altijd goed…
De routes worden niet altijd goed gereden qua voorrang etc en kiezen van juiste rijbaan

Resposta da Test Route
clear video
Goeie videos
Goeie videos, maar misschien wat meer uitleg bij verkeerssituaties
Realistische weergave van routes die je…
Realistische weergave van routes die je helpen bij het praktijkexamen.
De toegang tot de beelden die erop…
De toegang tot de beelden die erop stonden was heel handig. Zowel de filmpjes van het gereden parcours als de filmpjes van de gevaarlijke punten. Het enige wat niet zo makkelijk is, zijn de routes zelf. Ze bewegen niet mee waardoor het voor de persoon die ze moet lezen niet makkelijk is.
It is a good app.
aanrader
Ik heb zeer goed kunnen oefenen door de routes te rijden. Maar ik moest eerst een goede app voor zoeken want tomtomgo was betalend en uiteindelijk kon ik de geïnstalleerde bestand op die app niet openen.
Goede routes allemaal juist
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.