Excellent Liften Opiniões

1. Serviço de elevadores
  2. Empresa de construção
  3. Fabricante de elevadores

Excellent Liften BV is dé lift-specialist voor heel Nederland en België. Vanuit onze hoofdvestiging in Kerkrade leveren en installeren wij uiteenlopende lift-types — van compacte trapliften voor particuliere woningen tot zware industriële goederenliften voor productie en logistiek. Onze missie: kwalitatieve liften op maat, ondersteund door eigen monteurs (geen onderaannemers) en een service-organisatie die landelijk bereikbaar is. Ons portfolio bevat acht hoofdcategorieën: trapliften (stoeltjeslift, platformlift, rolstoel-traplift, bocht-rail, wenteltrap), huisliften & personenliften (EMB100 compact, EMB120 ruim), goederenliften (500-5000 kg, hydraulisch of elektrisch), platformliften voor rolstoelgebruikers, heftafels (174 modellen, enkelschaars/dubbelschaars/mobiel/RVS/ATEX), autoliften (Elecar 2500-5000 kg voor parkeergarage, showroom, villa), brancardliften en horecaliften (etenslift/dumbwaiter voor restaurants en hotels). Wat onze klanten waarderen: 20+ jaar specialist-ervaring in lift-technologie, transparante offertes op maat (vrijblijvend adviesgesprek), ondersteuning bij WMO-aanvragen voor traplift-financiering, levering binnen 4-6 weken van akkoord tot oplevering, en installatie door eigen monteurs in 1-3 werkdagen. Onze producten voldoen aan Machinerichtlijn 2006/42/EC met CE-keurmerk, met CE-verklaring en technisch dossier bij oplevering. Voor uw situatie maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat. Bel 0348-342144 of vraag online een offerte aan via excellent-liften.nl. Wij bedienen heel Nederland (Maastricht, Heerlen, Sittard, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen) en heel België (Antwerpen, Brussel, Hasselt, Luik, Gent). Onze klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, professionele service en transparante communicatie. Wij nodigen u uit uw ervaring met Excellent Liften te delen via deze Trustpilot-pagina.

3,8

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses