Kjøpte et par relativt billige briller her, forholdsvis rask levering og problemfritt kjøp. Brillene holdt derimot bare fire uker før en skrue falt ut og gjorde dem ubrukelige. Brillene ble levert med... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Spesifiserte hvilke brille jeg skulle ha. De sendte meg en anne type som de antagelig hadde på lager. Klagde og de ordnet opp og sendte riktig brille.( her forsvant 3 uker). Men det er noe galt med gl... Ver mais
Jeg bestilte noen fotokromatiske briller i mørketiden og bor i Nord-Norge. Jeg visste ikke at de ikke fungerte før det hadde gått noen måneder. Jeg hadde fått feil produkt, brillene var ikke fotokro... Ver mais
Jeg har mistet 2 par briller (med styrke) de siste par årene, og satt meg på et par. Frem til nå har jeg betalt ca 2000 kr per par der jeg tok synstest, men dette ble dyrt i lengden. Googlet meg... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Norges ledende optiker på nett! Vi kan korrigere for nærsynthet, langsynthet, og skjeve hornhinner. Se det store utvalget av briller og linser her!
Informações de contacto
Midtre Flatåsveg 12, 7079, Flatåsen, Noruega
- kundeservice@extraoptical.no
- extraoptical.no
Não respondeu a opiniões negativas
Dårlig kvalitet
Hei. Fikk tilsendt briller hvor glasset på venstre side ikke var satt skikkelig inn. Ringte kundeservice hos dere og fikk beskjed om å oppsøke forhandlere på mitt hjemsted som helt sikker kunne rette opp feilen. Dette er for dårlig. Brillene burde blitt returnert og feilen rettet av der og ikke en konkurrent.
Jeg er godt fornøyd med komplette…
Jeg er godt fornøyd med komplette briller fra Extra Optical, progressive med prismer, uten fargeskifting samt solbriller.
Kjell.
Et lite «men»
Et lite «men». Føler liksom at glassene ikke er helt rett slipt i forhold til mitt synsvidde og til mine gamle briller??
Gode briller som kommer raskt i posten
Gode briller som kommer raskt i posten, billig.
Bestillte progressive briller
Bestillte progressive briller. Bestilling og dens forløp gikk knirkefritt men brillene er ikke til å bruke. 🤔
Kommer til å bestille flere briller
Kommer til å bestille flere briller. Kjempefornøyd.
Fikk levert heilt perfekte solbriller
Fikk levert heilt perfekte solbriller.
Bra pris også.Tommel opp
Superfornøyd med mine nye briller👌🏻🤩
Anbefales!
Anbefales!
Har kjøpt flere briller fra EXO og har alltid fått god oppfølging. Ved retur har det vært rask refusjon av betalt beløp. God kvalitet på alle briller jeg har kjøpt herfra!
Enkelt å velge briller med…
Enkelt å velge briller med Brillevelgeren. Fint å kunne få briller på hjemlån også, selv om jeg kunne ønske meg at det var større utvalg i utlånsinnfatninger. Kjøpte solbrille med styrke. Det gikk veldig greit - sendte inn synsseddelen og fikk brille som er tilpasset til meg. Kommer til å velge briller herfra neste gang også!
Jeg er veldig fornøyd
Jeg er veldig fornøyd. Brillene kom raskt og er helt perfekt for meg 👍😀
I ordered glasses from Extra Optical…
I ordered glasses from Extra Optical and didn't really expect much. The glasses were difficult for me to adjust to and I thought I'd just leave it - but my boyfriend said he had had really good experiences with their service so I contacted them about it. They let me send the glasses back (after marking where my pupils were when I looked through the lenses) for a check and then they also offered to make me another pair or a refund! I was actually amazed. So they made me a new pair with different frames and they work much better! Very happy customer - really good customer service which I honestly did not expect. Hence the 5 star review :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.