EzBoosting Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Generalnie nie wystawiam opinii, ale w tym przypadku muszę ! Kupowałem na wielu stronach boosting - polskich oraz zagranicznych, ale Ci tutaj to totalny sztos. Z s2 do p4 wbili mi w 2 dni, MEGA bo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wahałam się bardzo z kupnem - ale nie ma co dużo pisać: realizacja WOW (dosłownie 100% WR na jakieś 25 gier, staty szalone - nadal jestem pod wrażeniem), czasowo też szybciutko, cena w stosunku do jak... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mimo postawienia boostera Manji przed trudnym zadaniem, udało mu się sprawnie wnieść moje konto spowrotem do D4. Konto było w tragicznym stanie, lobby były bardziej toporne niż walka w Gothic 1, ale w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybkie przyjęcie zlecenia jak i odezwanie się boostera. Wspaniały kontakt jak i pomoc w uzyskaniu jakich kolwiek informacji z właścicielem "Ghostlly" . +Mozliwoś dogadania sie z Boosterem i obejrzeć... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de serviços de gaming

Sobre EzBoosting

Escrito pela empresa

#TOP 1 Serwis Boostingowy w Polsce!

15000 + Wykonanych Zleceń
15000 + Zadowolonych Klientów!
Ponad 5 Lat na Rynku!

EzBoosting to serwis oferujący usługi Lol Elo Boosting - wbijanie dywizji w grze League of Legends, Valorant oraz TFT.

Nasze usługi to:
- Lol Elo Boosting dywizji
- Rozgrywanie Placement Games
- Wygrywanie gier (Net Wins)
- Wbijanie Champion Mastery
- Coaching

Dodatkowe opcje do wyboru to:
- DUOQ z Boosterem
- Offline mode
- Wybór summoner spells F/D lub D/F
- Streaming podczas boostingu

GWARANCJA ZADOWOLENIA KLIENTA!

Nie czekaj i skorzystaj z naszej oferty już teraz!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

38 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ban po boostingu

Konto tymczasowo zawieszone po boostingu, strata honoru, obniżona ranga i kara na 20 gier, od 3 tygodni brak odpowiedzi ze strony ezboosing dlaczego za usługę która dużo kosztuje dostałem bana, najwidoczniej brak chęci na rozwizanie sytuacji, nie polecam jeżeli ktoś nie chce mieć zbanowanego konta

14 de julho de 2025
logótipo da EzBoosting

Resposta da EzBoosting

Witam,
Bardzo prosimy o ponowny kontakt w tej sprawie, nie możemy zlokalizować żadnej wiadomości, na którą nie została udzielona odpowiedź.
W związku z aktualizacja wprowadzona przez riot, zwiększyła sie szansa wylapania kont, które były boostowane.
My jako serwis nie bierzemy odpowiedzialności za bany otrzymane z tego tytułu, szczególnie jeśli zostal on otrzymany po zakończeniu naszej usługi.
Nie jesteśmy w stanie zweryfikować czy został on otrzymany z winy boostera czy klienta, np. Gdy otrzymał on reporty od innych graczy lub po prostu zostal zlapany przez system, który wyłapał znacząca różnice umiejętności.
Inna sytuacja, gdyby taki ban zostal otrzymany w trakcie naszej usługi.
Nieustannie usprawniamy nasze usługi, aby zminimalizować ryzyko wykrycia ze znacznymi sukcesami.
Zapraszamy do kontaktu, zawsze wychodzimy klientom naprzeciw aby rozwiązać wszystko korzystnie dla obu stron.
Pozdrawiam
Zespół Ezboosting.net

5/5 :3

Wszystko bez problemowo polecam gorąco booster miły i nawet doradził jak poprawić swoje umiejętności więc podsumowując ranga wbita zlecenie wykonane nic dodać nic ująć

27 de outubro de 2025

Godna polecenia pomoc!

Wszystko super!!! Dobry kontakt z boosterem, odpowiadał na moje pytania, dał mi kilka cennych porad. Usługa zrealizowana ekspresowo! Polecam boostera ziembaaaaa

5 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais