Som forælder til en på 17 år har vi været rigtig glade for køreskolen. Der er tydelige rammer, små hold og en rigtig god pædagogisk tilgang. De små hold giver plads til at møde den enkelte elev... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Efter en lang periode, med stor angst for at tage kørekort, så fandt jeg endeligt et sted, hvor at jeg følte at man var i trykke rammer og gode hænder. Jeg vil enormt gerne rose Kørelæren Ahmed, for... Ver mais
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Virkelig god oplevelse! Jeg kan kun sige positive ting om min oplevelse hos Færdsels køreskole . Fra start til slut følte jeg mig taget godt imod, og hele forløbet var præget af pro... Ver mais
Hos Ahmed er du altid i gode hænder. Meget venlig og forudseende ift. min generhvervelse. Ahmed sendte på eget initiativ masser af brugbart materiale og kommer altid med mange ekstra råd og fif. Man... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Færdsels Køreskole hjælper vi dig trygt og sikkert gennem hele kørekort forløbet. Vi gør vores bedste for at ruste dig bedst muligt til at bestå teori- og køreprøven. Vores kørelærer er nede på jorden og imødekommende. Køreskolen har sine hyggelige lokaler i Rødovre.
Informações de contacto
Kirstine Pedersens Vej 7, 2610 , Rødovre, Dinamarca
- 51 73 81 82
- Faerdselskoreskole@gmail.com
- færdselsførstehjælp.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Nemt hurtige sikre.
Det er en rigtig køreskole, med dygtige og høflige kørelærere
Nemt hurtige sikre.
Jeg kan varmt anbefale det.
Super sted at tage kørekort
Super sted at tage kørekort , alt kørte efter planen , teori / praktisk i første forsøg ✔️ , og prisen var også rigtig fornuftig 🚗💨💨💨 tak til Færdsel trafikskole 🤗
Jeg havde en vildt fed oplevelse hos…
Jeg havde en vildt fed oplevelse hos Fædselskøreskolen!! De havde bare styr på alt og var mega flinke, især når det kom til at planlægge. Deres førstehjælp var seriøst luksus – der var morgenmad, frokost, sodavand og alt muligt.
Min kørelærer hed Usman, og han var bare sindssygt god. Han vidste virkelig, hvad han lavede, og han lærte mig så meget. Plus, han var altid klar på en hyggesnak. Jeg bestod alt i første hug uden ekstra køretimer eller noget som helst. Det viser bare, at hvis du lytter til dem, så kan du gøre det vildt billigt!
Og så er der lige en ekstra bonus – hvis du gør det godt, kan du vinde små præmier som en tur i en sej bil, gavekort og andre fede ting!
Og så høre man tit at nogle køreskoler er svære, at få fat på.. Men skal du slet ikke tænker over her!..
Fantastisk oplevelse
Det var et fantastisk forløb kørelæreren vare altid tilstedet når der brug for hjælp eller har nogle spørgsmål. Så jeg kan varm anbefale at starte hos færdsel køreskole hvis du mangler et kørekort også sidst men ikke mindst så de til billig penge
Mega god køreskole
Mega god køreskole. De hjælper med at komme i mål 👍
Fantastisk kørerskole
Færdsels Køreskole er en fantastisk køreskole, der sætter standarden højt for både undervisning og de praktiske kørerlektioner. Min kørerlærer, Ahmed er engageret, tålmodig og dygtig til at forklare både teori og det praktiske, hvilket gjorde hele processen tryg og lærerig. Ahmed var også meget fleksibel i forhold til kørsler og ville altid prøve at tilpasse sig bedst muligt mine ønsker.
Stor anbefaling herfra
Super god kørerlærer
Super god kørerlærer, meget tålmodig og forstående!
Instruktiv køreskole
Simpelt og rigtig lærenem, ville anbefale færdsels køreskole til enhver tid.
Positiv oplevelse
En meget positiv oplevelse.
Hele forløbet hos færdsels køreskole i Rødovre er virkelig gået hurtigt, lige fra første kontakt til jeg stod med kørekortet gik der kun 5 uger.
Jeg mødte op til et lyst og fint lokale og en meget venlig og imødekomme Ahmed.
Han gav sig tid og var meget hurtigt med tilbagemeldinger. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål.
Ahmed er god til at lære fra sig og behagelig i sin undervisning.
Alt i alt god og tryg oplevelse .
Tusind tak til Ahmed.
Jeg bestod teori prøven i første hug…
Jeg bestod teori prøven i første hug hos Ahmed, han er en virkelig god lærer, god undervisning de kør med et godt lokale, så jeg vil klart anbefale det herfra.
Professionel og meget rimelige priser
Professionel og meget rimelige priser. Jeg har været tilfreds med dette sted.
Danmarks bedste køreskole klar…
Danmarks bedste køreskole klar anbefaling herfra. Alle kørelære er super søde og man kommer hurtigt igennem. Skud ud til Usman for de gode køretimer han er super sød.
Rigtig god køreskole
Lærerene var så sjove, og det var en sindsyg oplevelse det kan ikke glemmes
Køreskolen er en stor anbefaling fra mig
Jeg har været meget tilfreds med mit forløb ved Færdsels Køreskole.
De var gode til at hjælpe under hele forløbet f.eks. med vejledning til at få de praktiske papirer på plads.
Jeg modtog en rigtig god teoriundervisning på køreskolen, som var struktureret og overskuelig så jeg vidste præcis hvad jeg skulle kunne til teoriprøven.
Under køretimerne oplevede jeg en meget venlig og rolig kørelære, som er god til at lære fra sig.
Kørelæreren var fleksibel og kunne tilpasse køretimerne efter hvornår på dagen det passede mig bedst.
Med god undervisning og vejledning bestod jeg teori- og køreprøve i første forsøg.
Køreskolen er en stor anbefaling fra mig.
God kørelærer og god proces
Ahmed er en super god kørelærer, der er god til at vejlede og give gode instrukser. Han hjælper på en hensynsfuld måde, hvis man har problemer og er let at snakke med.
Tak for en præcist og god information…
Tak for en præcist og god information så jeg hurtigst mulig kunne generhverve mit kørekort.
Må sige at servicen & kørelæreren er i top.
Må sige at servicen & kørelæreren virkelig var i top.
Super behagelig & sød kørelærer, han gjorde virkelig meget for at jeg kunne generhverve mit kørekort hurtigst muligt.
Fra jeg kontaktede Ahmed, til jeg stod med mit kørekort i hånden, gik der 8 dage 🙂
Jeg kan varmt anbefale Ahmed.
Også til førstegangs elever.
Og endnu en gang, tak Ahmed, for at du fik mig igennem så hurtigt.
Hvis jeg havde muligheden, vil jeg give Ahmed 8 stjerner 🙂
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, med gode muligheder for hjælp
Rigtig god køreskole
Jeg startede hos Færdsels Køreskole efter et forløb hos Dekra, der blev stoppet grundet skift fra kørelærer til kørelærer og manglende generel indlæring, hos Dekra dumpede jeg 2 gange grundet manglende orienteringer. Hos Dekra havde de endda lavet en genpart af "Ansøgning om Kørekort" grundet den var hos kommunen da vi var på glatbane, problemet er bare man ikke må have en genpart, det fik Ahmed fikset ved at vi kørte ud til Amager hos SKA og fik skrevet underskrifterne ind, det var der for øvrigt ikke tilbud om hos Dekra. Med Ahmed nåede jeg at have 6 timers kørsel og 1 køreprøve, de 6 timers kørsel havde jeg hjulpet så meget at køreprøven blev gennemført uden fejl. Han er fleksibel, snakker pænt, god til at lære fra sig og griber ikke for meget ind.
Mange tak for hjælpen med alt hvad jeg manglede for at kunne bestå.
Mvh Jesper
PS. Der er 4/5 stjerner fordi jeg ikke havde teori undervisning hos Færdsels Køreskole. Hvis jeg havde min teori undervisning her er jeg sikker på der ville stå 5/5.
Ahmed er en fantastisk kørelærer!
Ahmed er en fantastisk kørelærer!
Jeg gik fra at være mega usikker i trafikken, til jeg bestod begge prøver i første forsøg😊 Han er dygtig til at lære fra sig, rolig, sjov og kan lave teori om til sjov
Han giver sig god tid til hver enkelt elev, og er utrolig forstående hvis man arbejde med skæve tider, at man sammen finder en løsning😊
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.