F-MOBILE Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

iPhone 16 pro aangekocht via de website. Dag later werd deze geleverd. Perfecte staat en het toestel werkt tiptop. Zeer tevreden

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had wat problemen met het betalen met mijn ecocheques, ik kreeg meteen een mail en telefoontje of ze konden helpen. Ik had bij het plaatsen van de bestelling een screenprotector mee besteld en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Online op hun website de laptop gevonden die mijn plusdochter nodig had voor haar studies. Eerst heb ik wat informatie gevraagd via de chat, de winkelmedewerker was zeer vriendelijk, heeft correcte in... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

iPhone aangekocht: Helaas waren er een heel aantal gebreken: - Batterij gaat 3 uur mee bij normaal gebruik - Batterij niet gekalibreerd - Zodra je 4G aanzet maakte het batterij percentage... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Loja de acessórios para computadores

F-MOBILE is een bedrijf dat zich online focust op de in- en verkoop van refurbished multimedia producten van de hoogste kwaliteit. Via onze eigen webshops bieden wij smartphones, laptops en tablets aan van de hoogste kwaliteit en met een uitstekende service. De klant staat bij ons op 1. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitstekende kennis van de markt en van de producten waardoor we reeds een groot vertrouwen hebben opgebouwd bij onze bestaande en nieuwe klanten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

379 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

iPhone aangekocht:

iPhone aangekocht:

Helaas waren er een heel aantal gebreken:
- Batterij gaat 3 uur mee bij normaal gebruik
- Batterij niet gekalibreerd
- Zodra je 4G aanzet maakte het batterij percentage sprongen van 10% naar beneden
- Flash van camera werkt maar vervolgens valt de iPhone uit of herstart
- Een niet originele oplaad kabel meegeleverd, van 2 euro kwaliteit
- Geen schroefjes onderaan ter hoogte bij de luidspreker
- Veel krassen en blutsen op de behuizing
- Geleverd in een noppenfolie zakje en verder los in de doos, er werd dus geen gebruik gemaakt van opvul materiaal

16 de fevereiro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Iphone aangekocht tot 2 keer terug…

Iphone aangekocht tot 2 keer terug gestuurd voor herstelling nu moederbord stuk en ze weigeren te herstellen.toestel is nog 6 maanden geleden aangekocht.bovendien namaak stukken binnenin het toetsel.
Koop daar geen iphone,zeker niet te vertrouwen.

15 de fevereiro de 2019

Aanrader!

Snel, makkelijk en zoals alles online staat beschreven is het oom werkelijk voor mij gegaan.

29 de dezembro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is de 4de maal dat ik een iphone…

Dit is de 4de maal dat ik een iphone bestelde bij hen en altijd heel vlotte en correcte service! als er een fout is dan helpen ze je ook graag verder!
Heel tevreden van hun service

9 de setembro de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Aan te raden voor prijs en service

Eerlijke service die zo snel als mogelijk werkt. In het begin hadden ze wat problemen met het magazijn, waardoor ze een niet goed functionerende refurbished iPhone hadden geleverd, maar ze namen alle verantwoordelijkheid op zich. De iPhone werd dan ook snel vervangen. In de communicatie bleven ze steeds vriendelijk en beantwoorden al mijn mails heel erg snel. Zeker aan te raden voor de prijs.

5 de agosto de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Afschuwelijke na-verkoop service !!! NOOIT MEER F-Mobile !

Afschuwelijke na-verkoop service !!!
Koop daar nooit een gsm, het enige dat je zeker weet, is dat je nooit recht zal hebben op de garantie.
De paar Euro’s die je minder betaalt bij de aankoop wegen niet op met wat je kwijt bent als er iets aan jouw gsm scheelt. Toevallig zal jouw gsm water-, druk- of valschade gehad hebben zelf al was dat nooit het geval. NOOIT MEER F-Mobile !

2 de agosto de 2018

Oplichterij bij aankoop Samsung S8

2 x Samsung s8 aangekocht + en S7 in een tijdspannen van 1 maand. Ondertussen het glas stuk van een S8, dit door een bedrijfje in het dorp waar ik woon laten maken. Ondertussen gaat de microfoon van een S8 stuk. Toestel binnengebracht, trage communicatie en uiteindelijk na verschillende testen door F-MOBILE het toestel naar de fabrikant opgestuurd. Naar welke weten we niet, maar zeker niet in België. Blijkt dat de garantie is vervallen omdat het glas ergen anders is vervangen. Ok, kunnen we mee leven, alhoewel je er op een maand voor ca 2.000 euro aan gsm's koopt. Uiteindelijk blijkt dat het toestel niet meer te herstellen is en ik 30 euro moet betalen om het terug te krijgen. Bij afhaling van het toestel geen formulier met de gegevens van de controle gekregen. Wat en door wie is het toestel gecontroleerd. Daarna een kleine firma aangesproeken die herstelling aan gsm's doet en hebben dit gefixt binnen het uur voor 45euro en werkt al meer dan 2 maanden. Indien ik geen 30euro had betaald en het toestel had achter gelaten bij F-MOBILE stond het nu te koop als tweedehands toestel. Ondertussen gemerkt dat het geen Belgisch toestel is en dat de sticker als verzegeling op de doos doorgesneden was. Totaal onbetrouwbaar, slechte communicatie en niet zakelijk door 30 euro aan te rekenen als je ondertussen voor 2000 aan gsm's haalt. Er is zelfs geen bankcontact.

Update 12/06

- Wat betreft die garantie schrijf ik dat ik daarmee kan leven.
- Als iemand bij mij 100 toestellen koopt zal ik daar extra mijn best voor doen en zorgen dat het toestel hersteld wordt.
- Omdat jullie groothandelsprijzen aanbieden is de service niet belangrij
k?
- Hoe komt het dat de sticker doorgesneden was?
- Hoe komt het dat het toestel niet meer te herstellen was en geen kosten van 30 euro aanrekent als het toestel bij jullie blijft?
- Ik verwacht geen paard voor de prijs van een ezel, maar een correcte en klantvriendelijke service.

De toon die jullie aanslaan bij reacties op slechte reviews zegtr al veel over de ingesteldheid.

10 de junho de 2018
logótipo da F-MOBILE

Resposta da F-MOBILE

Dag Koen,

Bedankt voor je review. Helaas kunnen wij geen garantie meer geven op een toestel dat reeds is geopend door een derde partij. Ik vind het zeer jammer voor je, maar de fabrikanten zijn hier heel streng in.

Mvg,
F-MOBILE Klantenservice

Classificada 4 em 5 estrelas

Iphone SE

Iphone SE gekocht; alles prima in orde en snel geleverd. De telefoon zal wel in een doosje van een iPhone6 (maar op de doos stond netjes dat het een SE was). Er zaten ook geen oortjes bij - omwille van dat laatste een 4 als beoordeling; anders was het een 5 geweest :)

4 de junho de 2018

Oplaadkabel besteld

Oplaadkabel besteld, hiervan geen bevestigingsmail ontvangen (wel betaald). Na 3 dagen niet in huis ( er stond 1 à 2 werkdagen). Hierna een mail gestuurd maar geen antwoord gekregen. Na 6 dagen nog geen antwoord en geen kabel...

28 de maio de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.