F-MOBILE Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

bestelde AirPods Max en betaalde met ecocheques. Kort daarna heb ik de bestelling geannuleerd. Vervolgens hoorde ik bijna een week niets. Pas nadat ik screenshots en bewijsstukken doorstuurde,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had wat problemen met het betalen met mijn ecocheques, ik kreeg meteen een mail en telefoontje of ze konden helpen. Ik had bij het plaatsen van de bestelling een screenprotector mee besteld en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Online op hun website de laptop gevonden die mijn plusdochter nodig had voor haar studies. Eerst heb ik wat informatie gevraagd via de chat, de winkelmedewerker was zeer vriendelijk, heeft correcte in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

iPhone 16 pro aangekocht via de website. Dag later werd deze geleverd. Perfecte staat en het toestel werkt tiptop. Zeer tevreden

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Loja de acessórios para computadores

F-MOBILE is een bedrijf dat zich online focust op de in- en verkoop van refurbished multimedia producten van de hoogste kwaliteit. Via onze eigen webshops bieden wij smartphones, laptops en tablets aan van de hoogste kwaliteit en met een uitstekende service. De klant staat bij ons op 1. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitstekende kennis van de markt en van de producten waardoor we reeds een groot vertrouwen hebben opgebouwd bij onze bestaande en nieuwe klanten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

380 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ervaring is zeer positief

Ervaring is zeer positief. Goed verpakt en snel bezorgd. 1 artikel niet meegeleverd na contact is dat aankoopbedrag binnen 1 dag terug gestort.

Superservice

Superservice! De kleur van het model telefoon dat ik had besteld was niet direct leverbaar. Binnen een kwartier na mijn bestelling kreeg ik een telefoontje of ik dan een andere kleur wilde of een paar dagen wilde wachten tot de bestelde kleur weer beschikbaar was. Ik heb dat laatste gekozen. Vervolgens de volgende dag een telefoontje en bevestigingsmail dat mijn bestelling onderweg was. Keurig!

Persoonlijke service

Ik wilde eigenlijk een andere kleur S8, maar werd gebeld dat die er niet meer was. Keuze aan mij om te wachten of andere kleur te bestellen. Laatste gedaan en volgende dag in huis. Keurig geprijsd ook. Aan te raden!

Classificada 1 em 5 estrelas

Batterij vervangen - of toch niet??

Gisteren batterij laten vervangen - na korte tijd volledig plat... enkele malen opnieuw herladen. Idem...Na terugkeer vandaag ging de eigenaar achterin om de iPhone open te draaien en kwam terug met de iPhone en "een" losse batterij om aan te tonen dat er lijm op zat die er standaard (bij de originele)niet op zit. Dat ze dus wel vervangen was. Natuurlijk was het eerlijk geweest als ze de iPhone voor mijn ogen openhaalde(en niet achterin) om dit aan te tonen dat deze getoonde batterij uit ons toestel kwam en niet van achter komen met één van de vele batterijen die ze achterin hebben liggen. Er was reeds gisteren een vermoeden toen we de telefoon na een uurtje terugkregen en de sim zelfs niet ontgrendeld moest worden na het "vervangen".... De telefoon stond reeds aan ik ben nog even binnengelopen om te vragen hoe dit kon. Ze gaven aan om op het vliegtuigstand knopje te drukken. Dachten waarschijnlijk met deze flauwe uitleg geloofwaardig te zijn? Maar de sim bleek reeds ontgrendeld na het vervangen. Zelfs nadat de telefoon zogenaamd uit was geweest. Ze hadden dat nogal meegemaakt dat nadat een toestel zonder stroom zit (vervangen batterij) dat de Sim niet ontgrendeld moet worden???? Eigenaardig, want bij navraag bij electronica -ingenieurs en ontwikkelingsingenieurs bij Proximus blijkt dit onmogelijk nadat de stroomvoorziening wegvalt. Ze gingen vandaag nadat ik terugging (nog eens 20km rijden) wel"nog" een nieuwe batterij zetten, wat ze ook deden. Hopelijk zal de "nieuwe" wel werken.... Moest ik recht in mijn schoenen staan toonde ik aan de klant voor zijn neus dat ik de vervangen batterij er uit haalde en gaf ik niet zomaar nog een andere. Ondanks dat ik zelf al menig batterijen vervangen heb en de nodige notie van electronica als docent, dacht ik, voor dat geld ga ik niet meer een batterij online kopen voor 15€ En het zelf doen en laat ik het over aan zogenaamde professionals. Ik heb het vriendelijk proberen aanpakken en had gehoopt op een eerlijk antwoord, ipv onlogische/foute verklaringen/oorzaken te geven die bij jan modaal misschien geloofwaardig klinken. Dit maakt het echt een afknapper. Ondanks dat al enkele vrienden tevreden waren van jullie service was dit een slechte zet. Jammer, want EERLIJK duurt het langst! Opletten dus! Er zijn vele repair winkels. Om u te profileren tussen alle "flutshops" jongens raad ik aan steeds correct te spelen, duidelijk te communiceren en open kaart te spelen naar de klant. Toon aan wat je doet of deed waar hij bij is. Dit komt jullie geloofwaardigheid ten goede. Het volgens jullie "opnieuw" vervangen van de batterij is al een eerste goede stap. Nu nog een geloofwaardige uitleg erbij en je kan weer verder bouwen om jullie te onderscheiden tussen de vele repair shoos! Succes en hopelijk leren jullie hieruit?

6 de janeiro de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

F-Mobile iPhone 6s 128gb …

Via F-Mobile een iPhone 6s 128gb gekocht. De conditie waarin die werd verkocht, stond omschreven als "Zeer goed". Hij is evenwel niet van nieuw te onderscheiden.
Geen ervaring met de service van F-Mobile.

4 de janeiro de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Klantenservice slecht bereikbaar

Klantenservice slecht bereikbaar, producten worden een dag te laat geleverd terwijl ze anders adverteren op de website, product was nog niet bij de verzender aangemeld maar krijg ook geen normale uitleg/excuses.

3 de janeiro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.