Jeg har flere gange benyttet Kim fra F10 i vore pengesager og hver gang med stort held. De udarbejdede indledningsvis en plan, hvori det bl.a. fremgik hvor mange penge, vi havde til rådighed hver måne... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg sætter stor pris på den rådgivning, som jeg modtager gennem F10. Den sparer mig for mange spildte kroner. Jeg får besøg af en personlig rådgiver, som besøger mig privat hvert halve år- undtagen i... Ver mais
Vi har i samarbejde med F10 finans fået en meget forståelig rådgivning på mange områder på økonomiske område, og fået lagt nogle gode planer for vores vej mod pensionen. Har givet ro i maven☺️
Vi har haft forrygende rådgivning fra F10 Finans/Kim i forbindelse med husbyggeri. Vi fortsætter helt klart forløbet efterfølgende og har anbefalet Kim til vores venner som også er yderst tilfredse me... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
F10 FINANS hjælper private og virksomheder med finansiel rådgivning. Vi er uafhængige og kan derfor hjælpe med at finde den bedste løsning for netop dig. Kontakt os i dag, og lad os tjekke din økonomi - 9 ud af 10 kan spare penge.
Informações de contacto
Hollufgårds Allé 2, 5260, Odense, Dinamarca
- jla@f10.dk
- f10.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Jens Løvstrøm er en af de mest…
Jens Løvstrøm er en af de mest ubehagelige mennesker vi har haft med at gøre.
Vi er meget glad for at meddele at vi fandt en anden ved et andet bureau som mødte os i øjenhøjde.
Godt overblik
En god og ærlig behandling af mine papirer/økonomi. Han er god til at forklare tingene, så selv jeg kan forstå meningen med det, han foretager sig.
GOD rådgivning og vejledning fra F10 finans …
Nærvær, professionel og Altid præcis
Altid præcis , professionel og nærværende rådgivning
Rigtig godt vejledning og altid klar…
Rigtig godt vejledning og altid klar til at hjælpe og forklare økonomien, hvis man er i tvivl om noget. Jeg har efterhånden været kunde ved dem i rigtig mange år og kun fået god og kompetent service. De kan klart anbefales.
Altid yderst kompetent vejledning og…
Altid yderst kompetent vejledning og service. Man har sin økonomi i gode hænder.
Altid hurtig svar og klare relevante…
Altid hurtig svar og klare relevante input.
Det er dejligt at få professionel…
Det er dejligt at få professionel rådgivning af en person, med indlevelse og forståelse for vores situation.
Vi syntes altid det er en positiv oplevelse at få besøg af Kenneth.
Kompetent rådgivning
Vi har været kunde ved F10 i snart 10 år og har gjort brug af kompetent rådgivning i alle år. Jeg kan varmt anbefale F10 Finans.
En af mine bedste beslutninger
Jeg har haft et nu længere positivt og konstruktivt forhold til F10.
De har formået at skabe tryghed for os om at vores investerede midler er i gode hænder
Orientering om investering
Godt møde med en god orientering om evt investering , da jeg aldrig har investeret tidligere.
Vi har kun oplevet stor hjælpsomhed og…
Vi har kun oplevet stor hjælpsomhed og dygtig faglig vejledning og rådgivning, altid med en meget venlig og tålmodig tilgang og parathed ved henvendelse.
Kan i høj grad anbefale F10 Finans
Finans rådgivning
God og kompentent rådgivning, samt altid med et dejligt smil.
hurtig og venlig og hjælpsom betjening…
hurtig og venlig og hjælpsom betjening som altid.
Venlig og meget professionelt.
Venlig og meget professionelt.
Kan klart anbefales.
Kompetent rådgivning
Kompetent, reel og god rådgivning. Altid en god snak på møderne.
Profesionelle utroligere hjælpsomme og…
Profesionelle utroligere hjælpsomme og hele tiden et skridt foran, en undværlig assistance.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.