Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FåRabat er virkelig en fantastisk platform! Det er utroligt let at bruge, og jeg fandt hurtigt mange gode tilbud, der passede perfekt til mine behov. Appen gør det nemt at søge efter r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

FåRabat.dk tilbyder rabatter til mere end 200 webshops. Der er stort set alt hvad man kunne tænke sig, lige fra elektronik, boligudstyr, bøger eller rejser og meget mere. Rabatterne er også særd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Overskuelig hjemmeside med masser af rabatter. Købte selv gennem Muscle House og fik min rabat på kontoen. Det er ikke sidste gang jeg tjekker FåRabat før jeg shopper online!

Informações sobre a empresa

1. Serviço de cashback
  2. Serviço de cupões

Escrito pela empresa

FåRabat.dk er en gratis rabatside, hvorpå det er muligt at opnå rabat til over 200 forskellige danske webshops.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig let og masser af gode tilbud! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FåRabat er virkelig en fantastisk platform! Det er utroligt let at bruge, og jeg fandt hurtigt mange gode tilbud, der passede perfekt til mine behov. Appen gør det nemt at søge efter rabatter og sørger for, at man altid får de bedste priser. Jeg er imponeret over, hvor mange forskellige tilbud, der er tilgængelige, og hvordan de opdateres løbende. Kan varmt anbefales til alle, der vil spare penge uden besvær!

13 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ekstra rabat uden problemer!

Ekstra rabat uden problemer!

Har nu flere gange benyttet faarabat til at få ekstra cashback på mine køb, og alle gange har det været vellykket.

God kundeservice med hurtig løsning af eventuelle problemer.

Kan klart anbefales.

22 de setembro de 2018

Så fin en løsning

Så fin en løsning, fungerer uden problemer - ingen hager, ingen grund til skepsis, hvis den måtte være der - jeg har sparet rigtig mange penge allerede og tænkte også først "gad vide om det virker" - men det gør det, så en klar anbefaling herfra!

7 de julho de 2018

Fungerer perfekt!

Jeg har brugt servicen 3 gange, og det har fungeret upåklageligt - en måned efter købet udbetales rabatten nemt til din konto. En super måde at spare penge på!

31 de março de 2016

Rabat på alt

Fantastisk koncept, forhåbentligt kommer flere hjemmesider med på ideen i løbet af tiden.

12 de janeiro de 2016

Sådan skal det gøres!

Jeg har før anvendt forskellige sites, for at få "lidt ekstra i lommen", når jeg handlede på internettet. Udfordringen er dog at man så f.eks. som minimum skal have 200kr samlet sammen, stå på tær i 2 timer, eller måske en fod i en dag eller to. (Nej.. Ironi kan forekomme, men det er de mest underlige krav der findes rundt omkring).

Her stod købet på siden allerede et par minutter efter, og udbetalingen er gået som smurt, her en måned efter - som også er meget synligt markeret på siden. Sågar er der info-ikon ved hver enkelt betaling, så man ved hvornår pengene bliver "låst op" til udbetaling.

Kan varmt anbefales. OBS: Husk nu at benytte en browser uden Ad-blockers eller andre ting. Ellers risikere du at sitet ikke ser det. Det vil dog ikke være FåRabat's skyld, da de gør alt for at gøre dig opmærksom på det :-)

Sitet kan varmt anbefales, og jeg regner med at løbet står på min konto i morgen.

28 de dezembro de 2015

Det fungerer bare!

Benyttede mig af FåRabat.dk i forbindelse med Black Friday, hvor der var lidt ekstra "rabat" at hente - i dag har jeg anmodet om udbetaling og kort tid efter anmodningen, får jeg besked om at pengene er udbetalt. Kort fortalt, så fungerer det bare!

27 de dezembro de 2015

Nemt og ingen snyd :)

Find den hjemmeside du skal bruge og klik på linket via faarabat.. Køb og gør det du plejer.: når du tjekke faarabat igen så står pengene på din konto. 30 dage senere kan du hæve din rabat :)

2 de maio de 2015
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik aldrig rabat og kundeservice kan ikke hjælpe.

Efter mit køb venter jeg 30 dage da der står at rabatten kan udbetales derefter.
Altså i god tro.

Efter 30 dage er der stadig ingen rabat registreret og jeg kontakter derfor kundeservice.
De kan ikke hjælpe da der er gået for lang tid.
Hvordan kan det nogensinde være mit problem at deres sytem ikke fungerer?
Ja, det blev det så i sidste ende.

Jeg har ingen penge mistet, men jeg er blevet en dårlig oplevelse rigere.

18 de abril de 2015
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais