Fabfoyer Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onwijs snel en goed geholpen. Ik wilde graag een custom made mat omdat de designs allemaal wat druk werken in ons kleurrijke huis. Layla heeft goed meegedacht en we hadden heel snel al het door ons be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele fijne ervaring gehad met Fabfoyer. Ontzettend leuk, goed advies en supersnelle reactie! Wat een geweldig mooie nieuwe mat hebben wij nu liggen! Het is een echte eye catcher, brengt kleur en t... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Recent hebben we twee matten besteld bij Fabfoyer: één mat op maat en één standaard mat in dezelfde kleur en print. Deze matten kwamen een dag na elkaar bij ons binnen. Bij aankomst zagen we dat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige deurmat! De hal heeft zo een make-over gekregen. Iedereen geeft er complimenten over. Het rode ruitdesign met streepje geeft meteen een warme, klassieke uitstraling. De kwaliteit is zo goed!... Ver mais

Informações sobre a empresa

FabFoyer is een webshop vol unieke en kleurrijke design deurmatten. Leverbaar in maatwerk en standaard maten. Altijd uniek in huis ontworpen geproduceerd in België. Persoonlijk contact, een leuke interactie op onze socials en een goede klantenservice vinden wij belangrijk. Stap jij ook binnen op een toffe deurmat?

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

27 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Toffe prints en goede service

Ik heb vooraf contact gehad via DM omdat ik wat vragen had. Ik werd snel en vriendelijk geholpen, daarna heb ik een mat op maat besteld. De mat werd na 3 weken geleverd, zoals vooraf aangegeven. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de uitstraling. Mijn gang ziet er geweldig uit en iedereen die binnenkomt is enthousiast over de mat. Deze toffe prints vind je nergens anders. Echt een aanrader!

21 de junho de 2025

Resposta da Fabfoyer

hi Jessica, fijn dat je het persoonlijke contact goed ervaren hebt en dat de mat nu ligt te stralen in je hal! Veel plezier ervan. gr. Layla

Groot succes!

Super blij met de op maat gemaakte droogloopmat voor in onze winkel. Er lopen maandelijks heel veel klanten in en uit bij ons dus de mat wordt intensief gebruikt. Ziet er na een halfjaar nog precies hetzelfde uit!

23 de junho de 2025

Resposta da Fabfoyer

Fijn om te horen Florrie, hij ligt ook super bij jullie in de winkel past er heel goed bij!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwaliteit deurmat, helemaal hip!

Een fijne webshop en een geweldig inspirerende instagram pagina. Onwijs tevreden met onze deurmat die wij nu ruim een half jaar hebben en er nog even prachtig uitziet.

5 de dezembro de 2024

Resposta da Fabfoyer

Fijn dat de mat zo mooi ligt Wendy!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb zowel een standaard mat als mat…

Ik heb zowel een standaard mat als mat op maat besteld en ik ben super blij met het resultaat het fleurt heel m’n hal op en ook bij de achterdeur ligt hij prachtig. Echt een aanrader. Groeten Daan

18 de junho de 2025

Resposta da Fabfoyer

Hi Daan, dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de matten naar wens zijn en de boel lekker opfleuren!

Super mooie mat

Super mooie mat ! Ik had verkeerde maat besteld (eigen schuld) maar ze hebben super met me opgelost,een top service dus! Bedankt nogmaals

5 de maio de 2025

Resposta da Fabfoyer

Fijn dat we het hebben kunnen oplossen. Veel plezier van de mooie matten!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.