Fabletics Sverige Opiniões 1064

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fantastiska kläder men glöm att få något bra svar från kundtjänst. De har ingen svensk avdelning även om du ska tro det. Allt kommer översättas och du kommer få ett mail fyllt med ord för kundtjänst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett helt grymt företag som säljer oroligt bra grejer, har beställt två gånger och är alltid nöjd, man får dock tänka på att man godkänner en prenumeration på 599 varje månad som då kallas VIP men som... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa desportiva
  2. Loja de Alta Costura
  3. Loja de artigos de corrida
  4. Loja de artigos desportivos
  5. Loja de roupas desportivas
  6. Fabricante de vestuário desportivo

Fabletics grundades av Adam Goldenberg, Don Ressler och Ginger Ressler 2013 och är ett globalt varumärke för aktiv livsstil som är utformat med alla i åtanke. Det är den ultimata destinationen för världens bästa lifewear och activewear för kvinnor och män. Med miljontals femstjärniga modeller i storlekar från XXS till 4X och från korta till långa byxor finns det något för alla - och för varje träningspass, oavsett hur du väljer att svettas!

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Mycket bra o lätt

24 de abril de 2021

Hej Lars,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra du har haft en smidig shoppingupplvelse och vi hoppas du blir jättenöjd med dina nya Fabletics stilar.
Glöm inte att kolla din butik i början av månaden och antingen shoppa nyaste stilar eller hoppa över månaden!

Riktigt bra!

Hej Jona,

Vad kul att du tycker så! Tusen tack för ditt positiva omdöme och dem fem stjärnorna! Vi hoppas du blir supernöjd med ditt köp hos oss och att du hittar fler stilar du gillar i din Fabletics butik.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra kvalitet men svårt att förstå alla…

Bra kvalitet men svårt att förstå alla regler när det inte finns svensk support.

Hej Helene,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det är så fint att höra du är nöjd med dina köp hos oss och vi uppskattar att du tog dig tiden att dela din positiva upplevelse med oss!
Om du har några frågor eller det finns något vi kan hjälpa med är du alltid välkommen att kontakta oss på sociala medier eller mail där man kan få hjälp på svenska.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mjuka, sköna och bra kläder

Mjuka sköna och bra! Nöjd med alla mina varor och de sitter perfekt

Hej Disa,

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du är vår medlem! Det är underbart att höra du har varit så nöjd med dina Fabletics stilar och att de passar perfekt!
Vi hoppas Fabletics alltid uppfyller dina önskemål och ser fram emot att shoppa med dig igen.

Love my ner tights

Love my new tights

Hey Mashela,

Thank you so much for your five star review and for being our member! It is great to hear you are happy with your latest Fabletics order and we always hope you find new styles that you love and enjoy wearing!

Bra passform

Alla de fableticsplagg jag har köpt har passat bra och kvalitén har varit bra utom på ett par tights där sömmarna hade gått upp. Jag sände dem tillbaka och fick ett nytt par efter flera veckor där sömmarna hade samma defekt. Istället för att skicka tillbaka igen tog jag nål och tråd och sydde ihop för hand. Sedan dess är de mina favorittights.

Hej Ylva,

Tusen tack för ditt jättefina omdöme och för att du är vår meldem! Vi ber så mycket om ursäkt för denna par tights och uppskattar din feedback. Vårt team kontaktar dig på mejl inom kort för att hjälpa vidare med detta :)
Det var kul att höra du är nöjd med dina Fabletics kläder annars och vi hoppas du alltid hittar nya stilar du gillar och som passar perfekt.

Väldigt nöjd med varorna

Väldigt nöjd med varorna. Hög kvalitet och bra passform.
Anser att mail-utskicken är för många.
Är VIP-kund och det skulle räcka med ett utskick i månaden.

Hej Catharina,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra du är nöjd med dina Fabletics stilar och att de passar perfekt!
Man kan hantera preferenser för nyhetsbrev på sin profil och välja vilka utskick man vill få varje månad.
Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på sociala medier, mail eller telefon.

Plus och minus

Gillar poängsystemet och att det finns möjlighet att pausa när man har det knapert. Men det blir ju jobbigt när man missar att pausa, så jag får sätta påminnelse i min kalender i förväg.

Älskar stilvariationerna i kläderna och leggingsen som håller allt på plats!

Hej Camilla,

Tack för ditt positiva omdöme och för att du är vår medlem! Att sätta påminnelse i kalendern är en fantastisk ide -
då missar man aldrig att kolla nya butiken och antingen shoppa eller hoppa över månaden.
Om man prenumererar på våra nyhetsbrev skickar vi också påminnelser på mail i början av månaden.

Vi hoppas du blir lika nöjd med dina Fabletics stilar framöver och ser fram emot att shoppa med dig igen!

Rekomenderar starkt

Snabb smidig leverans. Bästa träningskläderna jag någonsin testat, lever i princip i mina fabletics. När man väl testat fabletics går det inte att gå tillbaka till andra märken på träningskläder.

Hej Tindra,

Stort tack för ditt positiva omdöme och dina fina ord! Det är underbart att höra du är så nöjd med dina
Fabletics stilar och vi uppskattar att du tog dig tiden att rekommendera oss här.
Vi önskar dig en trevlig dag och ser fram emot att höra från dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

This is my favourite activewear brand!!

This is my favourite activewear brand ever! The designs are beautiful, the leggings are SO comfortable, they do not go see-through when you bend over and they actually stay in place too which is something I have always had problems with from other brands. They have different materials too, some are softer and more flexible, others have a stronger hold and support so there is something for every different kind of activity you might do.
The customer service is also fantastic. They are very quick to respond, super friendly and always helpful.
Plus there are always great deals and sales!
Highly recommend!!

Hi Denise,

A huge thanks to you for taking the time to write this amazing review and share your positive experience with us! Your kind words truly inspire us to keep providing only the best products and service to our fantastic members like you.

Thank you for being a part of Fabletics VIP experience and we hope you will always enjoy shopping with us. Stay tuned and subscribe to our newsletter for latest collections, discounts and sales!

We wish you a fabulous day and hope to hear from you again.

Älskar era modeller

Älskar era modeller! 😍

21 de abril de 2021

Hej Linda,

Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du är vår medlem! Det gläder oss att höra Fabletics modeller uppfyller dina önskemål och vi hoppas du alltid blir nöjd med dina köp hos oss.

Önskar dig en fantastisk dag!

Great outfits

I love Fabletics training outfits, they fit perfectly, look good and stays that way all through the workout.

21 de abril de 2021

Hey Emma,

Thank you so much for your fantastic review! We're thrilled to hear Fabletics outfits have met your expectations and we hope you always enjoy discovering new styles.
Thanks for taking the time to share your positive experience with us!

I love these!

16 de abril de 2021

Hi Rebecka,

Thank your for you awesome review! We appreciate that you are our member and that you took the time to recommend us here.

It is great to hear you are happy with your Fabletics styles and we hope you always find new outfits that you'll absolutely love!

Classificada 4 em 5 estrelas

Kläderna är jättebra men konceptet är…

Kläderna är jättebra men konceptet är uselt! Om du inte fyller i att du inte vill handla en månad så dras 599 kr som du kan handla för en annan gång. Problemet är bara att du bara kan handla för exakt 599 kr. Köper du ett par tights som kostar 600 kr så kan du inte använda din kredit.

Hej Elin,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme och för at du är vår medlem! Vi är ledsna om det har uppstått ett missförstånd kring hur medlemkrediter fungerar - man får absolut använda dem för varor som kostar mer än 599 sek. Vi kontaktar dig gärna på mail för att svara på alla din frågor och hjälpa till och man är också välkommen att skriva till oss på sociala medier eller ringa vår kundsupport, kl 10-18 varje dag.

Bra tights

Bra tights! Lite krångligt att hoppa över månaden i sitt medlemsskap dock.

Hej Mia,

Tack för ditt fina omdöme, det var kul att höra du är nöjd med dina Fabletics tigths! Glöm inte att prenumerera på våra nyhetsbrev så att du aldrig missar nyaste stilar och kollektioner och får påminnelser om att hoppa över månaden på din profil.

Classificada 2 em 5 estrelas

Skulle klart få fler stjärnor om det…

Skulle klart få fler stjärnor om det gick att säga upp prenumerationen men det går inte trots idoga försök i flera års tid. Sedan är det heller inte bra att pengar bara dras i början av varje månad om man inte hinner meddela att man önskar stå över denna månad. Dessutom är storlekarna väldigt varierande...de behöver bli mer lika en large kan verkligen vara large men lika gärna en medium storleksmässigt.

Hej Annika,

Tack för ditt omdöme och din feedback om storlekarna. Vi är ledsna att du bestämde dig att ge oss bara två stjärnor och att du inte var helt nöjd med din shoppingupplevelse hos oss.
Man får avsluta sitt VIP medlemskap precis när man vill och man blir aldrig tvungen att handla eller betala någon avgift varje månad.
Du kan kontakta oss på sociala medier eller ringa vår kundtjänst kl 10-18 varje dag och vi hjölper dig gärna med allt!
Vårt team kontaktar dig också via mail inom kort.

Supersnygga och sköna

Supersnygga och sköna. Älskar färgen.

Hej Emelie,

Vad kul att du tycker så! Tusen tack för att du tog dig tiden att dela din positiva upplevelse med oss och för att du är vår medlem.

Vi önskar dig en fantastisk dag och ser fram emot att höra från dig igen!

Super!!

Super!! Bra passform, sitter där de ska och dessutom kanonfina! 👍

Hej Sarah,

Tusen tack för ditt positiva omdöme och för att du är vår medlem! Det gläder oss mycket att höra du är nöjd och vi ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en trevlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag tycker det gick smidigt

14 de abril de 2021

Hej Ninni,

Tack så mycker för ditt fina omdöme! Det är underbart att du har haft en smidig shoppingupplevelse och vi hoppas du blir lika nöjd med dina nya Fabletics stilar.

Bästa tightsen!

Bra passform, bra kvalité. Älskar dessa tights.

10 de abril de 2021

Hej Hanna,

Vad kul att höra du är nöjd med dina Fabletics stilar! Tack så mycket för ditt positiva omdöme och för att du är vår medlem.
Vi hoppas du alltid hittar nya stilar du gillar i din Fabletics butik och önskar dig en underbar dag.

Ditt Fabletics Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.