Fabricroad Opiniões 15

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Superb service og leveringstid

Superb service og leveringstid.

Jeg bestilte nogle metervarer over nettet, og kort tid efter min bestilling var afgivet fik jeg en SMS om at der var en lagerfejl og at der ikke var tilstrækkeligt af den ene vare. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre, da der var halvanden meter for lidt. Fabricroad foreslog at sende det af min ordre som var på lager, og det blev beslutningen. Senere besluttede jeg at undlade at få det stykke stof med som ikke var langt nok.

.....men et par dage efter, da jeg havde undersøgt markedet yderligere, ændrede jeg mening. Jeg skrev til Fabricroad, lagde ordren klokken 15.20, og nu, dagen efter kl. 11.56 er ordren leveret hos min pakkeshop.

Det er dælme en god oplevelse!

13 de junho de 2025

Altid super god service

Altid super god service, og smilende personale, og jeg har altid fået varer af rigtig god kvalitet. Både når jeg handler i butikken, men også på deres webshop, har jeg kun haft gode oplevelser.

15 de novembro de 2023

Altid super god service.

Super god service.
Man bliver altid mødt med smilende og et meget hjælpsomt personale.
Der er både sykurser, sy café og der har lige været en spændende inspirationsaften.

22 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende oplevelse at handle hos …

Fremragende oplevelse at handle hos Fabricroad. Jeg modtog stoffet dagen efter bestilling. Det var generøst klippet og der var tilmed lagt en bunke små stof prøver ved bestillingen 👍 Så fin en oplevelse - det var første men bestemt ikke sidste gang jeg handler der 🙏

4 de agosto de 2017

Top dollar :-)

Slaaaaaap af - bestilte i går formiddags og nu er den allerede kommet frem. Fedt, med hurtigt levering, men bliver bare aldrig skuffet når man handler ved Fabricroad.

15 de junho de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling, dag-til-dag-levering og super service

Er vild med konceptet om at købe mindre stykker stoffer (nye - afskårne stykker), da man derved får flere forskellige slags og der er mindre spild af stof.
Afsendte bestillingen fredag d. 27/5 kl. 9.40 og hentede pakken i pakkeboks allerede lørdag d. 28/5 kl. 10.00
Pakken var fint pakkede ind, flere af stofferne var endda større end forventet, og stof og bånd købt på metermål var også større end bestilt.
Der er ikke fri-fragt på hjemmesiden, men efter telefonisk kontakt blev der aftalt fri fragt ift. ordrens størrelse.
VIRKELIG en positiv oplevelse - vil varmt anbefale FabricRoad til alle :-)

28 de maio de 2016

Fantastisk!

Lækkert koncept med at man kan købe rester, så kan man få flere forskellige stof for samme mængde penge :)
Hurtig levering, fin indpakning og god kvalitet, har handlet på siden 2 gange nu, alt er bare ok :)

21 de março de 2016

Hurtig levering!

Her var der absolut hurtig levering! Jeg bestilte stoffet mandag og havde det allerede dagen efter.
Mulighed for betaling med Mobilepay - Helt i top!

2 de dezembro de 2015

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais