Sælger varer som skulle ligne den oprindelige købte, men ak og ve, de er det værste skrammel. Havde jeg da bare tjekket her på Trust Pilot først. Nuvel, jeg slår mine tanker op, fordi jeg var så held... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snyder deres kunder. produkterne der sendes er ikke hvad de viser. og selvom de skriver 100% tilfredsgaranti og penge retur uden problemer etc. Så får du at vide med lange svartider at det ikke er m... Ver mais
SMID HELLERE PENGE UD AF VINDUET. Jeg har aldrig oplevet noget lignende…. Dansk firma og min bare r.. Har prøvet at kontakte dem på mail flere gange, da min leverance ikke var svarende til de små,... Ver mais
har bestilt en allergi hovedpude på Fabuluxe 399.00 den 1-10 26 pengene er trukket på mit kort 1-10 25 og sporing af ordre lover firmaet en levering mellem 02-10 og 14-10 2025 denne meddelse har stå... Ver mais
As pessoas também visitaram
Reklamation over emballage der var…
Reklamation over emballage der var smadret - ingen respons fra kundeservice overhovedet - HOLD JER LANGT VÆK
Her skal du IKKE handle...
Her skal du IKKE handle...
Jeg har købt 2 små legetøjs hunde til børn som på ingen måder lever op til deres video.
Jeg har kontaktet dem flere gange og de vender ikke tilbage, jeg kan derfor ikke returnere og få mine penge igen 🤬🤬🤬🤬
Bestilte en størrelse L men min ordre i…
Bestilte en størrelse L men min ordre i den kategori passer til 10- 12årig dreng. Bukserne skal jeg selv returne til Kina for egen regning og får jeg nogensinde dem tilbage? Så ikke et troværdigt og servicevenligt handelspartner.
Det er det dårligste firma
Hold da op et l.... Firma varen kommer ikke og de svare ikke når man skriver til dem så kom bare men ikke det man havde betalt for så hold jer lange væk fra dem de snyder og bedrager dig og vil ikke svare SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM
Møgfirma
der er intet der lever op til forventningerne. defekt vare, ingen svar på mails, ingen svar på returaddresse osv. må nok se i øjnene at pengene er tabt!!!
Vi har endnu ikke modtaget de vare vi…
Vi har endnu ikke modtaget de vare vi bestilte i oktober...
Men pengene er selvfølgelig trukket
Jeg modtog en gamewave som var defekt
Jeg modtog en gamewave som var defekt. Har skrevet til butikken men de reagerer overhovedet ikke.
Opdatering.
De har nu svaret og kan kun tilbyde 10% refundering eller 10% rabat på mit næste køb. Som om det kommer til at ske. Det er under alt kritik og et eller andet sted nok også ulovligt.
HOLD JER VÆK
Sur kunde :(
Hej. Ville meget gerne have givet minus, kan man desværre ikke. Jeg købte noget Thermoplastic Denture Adhesive og efter alt for lang leveringstid kom det endelig. Efter at have prøvet det, er jeg meget skuffet. Produktet virker overhovedet ikke og ingen retur label, så Produktet er så lige til skraldespanden. Køber aldrig derfra igen.
Den dårligst service jeg nogen sinde har fåret
Det er så ringe jeg fik ikke min pakke inde for tidsgrænsen jeg skrev til dem 3 gang at jeg ikke ville have min pakke og de svare først sidst gang at jeg ikke kunne returner den da den var afsendt fra Jylland bestil den den 15-10-25 og fik besked den 3-11-25 at den er leveret ??????? Men jeg har ikke modtaget nogen pakke??
Den ringeste hjemmeside og firma jeg…
Den ringeste hjemmeside og firma jeg nogensinde har købt varer igennem. Købte og betalte den 18. oktober 2025. Pengene har de trukket, men købte varer og levering har man intet hørt noget om her den 01. november 2025. Overvejer kraftigt at rette kontakt og annullere køb, hvorfor de bedes returnere trukne beløb. Advarer mod denne hjemmeside - hvor jeg kan se, at dette er jeg ikke ene om. Modtog varer den 5. november 2025. Ændre ikke mit syn på anbefalinger.
Hold jer fra at handle her.pengene…
Hold jer fra at handle her.pengene bliver trukket med det samme men varen kommer aldrig.
Jeg har købt en hvid væg maling i jem…
Jeg har købt en hvid væg maling i jem og fix. Luxi 9 L. Pris 289 kr.
Efter at have malet væggen 4 gange og det var grundet først, dækker det stadig ikke godt nok.
Da jeg henvendte mig i forretningen og fortalte om det og gerne ville have pengene tilbage, fik jeg nej.
Det er de selvfølgelig i deres gode ret til, men jeg forventer når jeg køber en maling at den dækker ordentligt og det gør denne maling ikke.
Jeg vil anbefale til dig der står og skal købe maling at ikke købe denne, da den bare ikke er god nok. Mvh jan
Fusk firma
Fusk firma. De skiver at pakke er blevet leveret.har aldrig modtaget den
Når man kontakter dem svarer de ikke til bage
Snyd og bedrag firma !!!
Snyd og bedrag firma !!!
Modtog en pakke uden følgeseddel og uden returneringsvejledning , skrev til dem hvordan jeg skulle returnere , ingen svar med hvor jeg kan returnere pakken til !!! Sendte den retur til adresse der stod på pakken hvor den kom fra - nu skriver de at det er et firma der destruerer det man sender retur ?? Hvad er det for noget svindel !!!
De stjæler dine penge.
Det har firma snyder og bedrager folk på det groveste jeg bestilte en spillebox ved dem , det er nu 3 uger siden og jeg har stadig ikke fået nogen pakke , de har i dag sendt mig en mail hvor der står at nu er leveret , men jeg har ikke modtaget en skid ,
De lyver om alt , og har rippet mig for 600 kr . Hold jer langt væk de tager dine penge og du ser aldrig varen .
Købt robothund
Købt robothund. Det værste møg som jeg nogensinde har givet penge ud til. Det er fis og humbug hvad der vises i reklamen.
Dårlige webshop
Dårlige webshop , hold væk fra den.
Støt ikke snyder.
har bestilt en allergi hovedpude på…
har bestilt en allergi hovedpude på Fabuluxe 399.00
den 1-10 26 pengene er trukket på mit kort 1-10 25
og sporing af ordre lover firmaet en levering mellem 02-10 og 14-10 2025 denne meddelse har stået på ordre siden bestilling.og har endnu ikke modtaget varen endnu 14-10 2025 og regner heller ikke med at den nogensinde kommer....må hellere meddele at min pude er kommet 17-10 2025 efter 17 dages lev.fra tyskland .jeg fik min hovedpude.....
Har idag modtaget en TOM pakke
Har idag modtaget en TOM pakke. Svindel, det har jeg aldrig prøvet før
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.