Estafadores
Nunca enviaron el pedido que hice, pese a haberlo reclamado en diversas ocasiones. Estafadores.
fabzop: Shop online for women's swimwear at fabzop.com. Find latest fashion bikinis, one-piece bathing suits, plus size swimsuits, and cover-ups of fabzop.
almani flour mill azeem colony nawabshah, 67450, Nawabshah, Paquistão
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Scam website never order from here!!!!I ordered a wedding dress from here. They never responded to any email,message or phone call.. its just a bunch of indians making money by scamming people
Wat ging er niet mis??? Al vanaf eond mei 2024 bezig om de 2 door mij bestelde artikelen in handen te krijgen!! 12 emails verder en nog steeds niets! Alleen maar automatische antwoorden op mijn emails! Er gebeurt he-le-maal niks!!!! Wat een waardoze, onbetrouwbare organisatie. Heb volgens de pakketservices de pakketten ontvangen, maar dit is niet waar. Ik eis nu mijn geld terug, naar ook daar reageren ze niet op.... Schofterig gewoon. Niet bij FabZop bestellen!!! 1 doffe ellende!
I ordered 4 swimsuits. It took forever to ship so I reached out and after a while they responded and said they will ship soon. I get my package but it’s only 2 items. Weeks later and I’m still waiting. I have an email thread that is is over 10 messages long I put the order number I. The subject and they still ask me for it taking up time. I reached out via their site which there is no phone number so your stuck waiting for 24 hours for a reply. Which it’s been longer in my experience. Still nothing. I’m sure now they are just ignoring me. I have a vacation soon and purchased the items for that. I either want the items in time or my money back. Can’t get anyone.
La photo ne represente en rien a ce que j ai recu il dise le retour facile mais c est a nos frais en chine alors gardez votre argent