Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Reklamacja. Dzisiaj otrzymałem przesyłkę której nie zamawiałem. Zamówienie 51289 dotyczyło Cenforce 200 w ilości 25 szt i cenie 300 zł. Do tego doliczyliście 19 zł za przesyłkę kurierską która trwał... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kupowałem od nich kilka lat i tabletki, które kupowałem działały idealnie. Zawsze otrzymywałem przesyłkę w 2 dni. Płaciłem przy odbiorze. Jestem zaskoczony tymi opiniami. Myślę, że to konkurencja ro... Ver mais

Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

Reklamacja.

Reklamacja.
Dzisiaj otrzymałem przesyłkę której nie zamawiałem. Zamówienie 51289 dotyczyło Cenforce 200 w ilości 25 szt i cenie 300 zł. Do tego doliczyliście 19 zł za przesyłkę kurierską która trwała 7 dni, chociaż w reklamie piszecie, że powyżej 300 zł zamówienia przesyłka gratis. Otrzymałem Super Kamagrę w ilości 16 szt. oraz gratis Videalista 40 w ilości 18 tabletek. To są jakieś kpiny. Nikt się ze mną nie konsultował. Proszę o zwrot gotówki 319 zł, ja zwracam niepotrzebne mi tabletki. Proszę o kontakt. K.C.
Oszuści których nie polecam.

10 de junho de 2022

Facet

Byłem klientem facet365 od lipca ubiegłego roku.Zamawiałem głównie środek modafinil, tudzież armodafinil.Dla mnie również strona, ceny, dostawa na naprawdę świetnym poziomie.Pojawiają się pytania -" co się dzieję ? -" dlaczego nie działa " Strona była bardzo długi czas z końcówką .pl co ułatwiało monitoring służbom pożądkowym.Później zmieniono z końcówki .pl na końcówkę .com, by sądzę uniemożliwić monitoring polskim służbom.Aktualnie strona jest niedostępna.Jest informacja -" Strona w przygotowaniu " przypuszczam, że facet365 ma możliwe problemy prawne.Oczywiście to tylko przypuszczenia, bo strona nie zajęła jak dotąd stanowiska, przy użyciu np właśnie trustpilot.

16 de fevereiro de 2022

100% zadowolenia

ja też zamawiałem ponad rok systematycznie co miesiąc i było wszystko ok i gratisy były zadowolony 100% nie mogę wejść na stronę czy ktoś wie dlaczego?

8 de fevereiro de 2022

Zaskoczony

Kupowałem od nich kilka lat i tabletki, które kupowałem
działały idealnie. Zawsze otrzymywałem przesyłkę w 2 dni. Płaciłem przy odbiorze. Jestem zaskoczony tymi opiniami. Myślę, że to konkurencja robi aferę żeby się ich pozbyć.
Marek

12 de janeiro de 2022

Oszuści

Oszuści. Sprzedają gips czy jakieś inne ścierwo zamiast leków na potencję. Tak sobie myślę, że dobrze że się nie zatrułem. A kto wie co tam jest. Atestu brak, paragonu brak i jakieś badziewo w opakowaniu. A kasa niemała. Masakra.

15 de dezembro de 2021

Uwaga oszustwo!!

Uwaga oszustwo!!! modafinil to jakaś słodka witaminka. Nawet koło prawdziwego nie leżał. Omijać szerokim łukiem.

28 de outubro de 2021

Omijać dużym łukiem !

Omijać dużym łukiem. Oszuści. Produkty podrobione. Talk z mąką ziemniaczaną w pozornie oryginalnym opakowaniu. Tabletki na potencję bez charakterystycznego smaku leków (ostry, piekący, powinien lekko drętwieć język po rozgryzieniu). Działanie raczej podobne do bromu niż Viagry.

28 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Zamówiłem 07.09, paczka była u mnie 09.09 - wszystko jak zamówiłem do tego darmowe tabletki

8 de setembro de 2021

Wszystko ok

Przesyłka była w drodze do paczkomatu następnego dnia po zamówieniu, dotarła dzień później. Wszystko zgodnie z zamówieniem + dodatkowe gratisy

8 de setembro de 2021

Dno oszustwo i kłamstwo

Dno oszustwo i kłamstwo zamówiłem leki 7 opakowań zapłaciłem a w paczce 1 opakowanie o wartości 140 zł włożone puste pomyślałem że przez przypadek choć bardzo dziwny więc napisałem emaila by wyjaśnić sprawę w odpowiedzi otrzymałem informację że zapakowano 7 opakowań no tak tylko jedno puste 100%NIE POLECAM UWAGA!!!

28 de julho de 2021

Uwaga Oszustwo

mogę tylko potwierdzić
poprzednie wpisy otrzymałem produkty niezgodne z zamówieniem !!!
skład preparatów również niezgodny z opisem !!!
Uwaga oszustwo nic więcej
brak odpowiedzi na moje reklamacje
sprawę przekazałem na policję

21 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Wszystko szybko i sprawnie.

Wszystko szybko i sprawnie.

Martwiłem się trochę ze względu na parę złych opinii na trustpilot ale wszystko doszło tak szybko ja mogło i wszystko było tak jak powinno być, od siebie polecam stronkę.

28 de abril de 2021

1NIE POLECAM

1. Produkty nieskuteczne, brak kontaktu
2. Rozsyłają spam na telefony podane w zamówieniu, nie da się z tego wypisać ani zablokować bo za każdym razem przychodzi z innego numeru.

Ciekawe czy są zarejetrowani w Sanepidzie i US... Sprawdzi się....

23 de novembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais