Falch VVS Teknik Opiniões 11

4,4

Informações sobre a empresa

1. Canalizador

Escrito pela empresa

Årets VVS firma i 2020. Falch VVS Teknik tilbyder alt inden for VVS-arbejde og blikkenslager-arbejde i Odense, Svendborg og på resten af Fyn samt Langeland. Vi tilbyder bl.a.: varmepumper, badeværelser, gulvvarme. installation af blødgøringsanlæg, energioptimering, opsætning/montering af tagrender og nedløbsrør, zinkinddækninger samt håndtering af totalentrepriser. Få et gratis og uforpligtende tilbud på dit VVS- eller blikarbejde i dag.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

En virkelig god oplevelse!

Fik justeret mit pillefyr, som havde givet mig bøvl længe. Fik i den forbindelse en grundig vejledning i, hvordan jeg kunne vedligeholde det fremadrettet! Service udover det sædvanlige, og blev afregnet for lige præcis den tid de var hos mig - hverken mere eller mindre!

Kan varmt anbefales

28 de fevereiro de 2025

Fantastisk arbejde

For 1 1/2 år siden fik jeg Michael ned , da vores toilet løb, han skiftede indmad og dvs. nu opstod samme problem igen, han kom ned ,inden for et døgn og fandt hvad der var galt...
Selv den sværeste opgave ! opgiver Falch vvs teknik. ikke

6 de fevereiro de 2025

Diverse opgaver

Min virksomhed benytter falch aps til hverdag, både til små serviceopgaver og større ombygninger! vi har haft et længerevarende samarbejde igennem mange år.
De er til at stole på, en aftale er en aftale, pris og kvalitet matcher godt.
Jeg kan klart anbefale Michael og hans super seje team :)

9 de janeiro de 2025

Udskiftning af anode og 2 blandingsbatterier mm

Har fået udskiftet anode på varmtvandsbeholder, 2 blandingsbatterier og en pakning i toilettet. Opgaven blev løst til fuld tilfredshed og derudover nød vi godt af den venlige og flinke montør Lars. Vi vil helt sikkert bruge Falch VVS Teknik ApS igen og kan på den baggrund kun give den bedste anbefaling. "

11 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

DÅRLIG OPLEVELSE

Udgiver sig på nettet som lokal på Langeland og Tåsinge. Ville egentligt helst have støttet en lokal og ikke en fra Odense. Brugte efter min overbevisning en time for meget, sikkert fordi der skulle hentes ren stump fra det lokale vandværk, til trods for at jeg havde sendt nærbillede af den stump der skulle skiftes. Kommer desværre ikke til at anbefale Falch vvs Teknik

26 de fevereiro de 2021
logótipo da Falch VVS Teknik

Resposta da Falch VVS Teknik

Hej Torben,
Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med, at vi er et Odense firma.
Vi forstå ikke din store utilfredshed, da vi pænt beskriver på vores hjemmeside, at vi hører til i Odense - men naturligvis også servicerer Langeland såvel som resten af Fyn.
Inden vi udførte arbejdet hos dig, kontaktede Michael Falch dig forud for opgaven, hvor han også fortalte dig telefonisk, at vi var et firma med base i Odense.
Du er naturligvis velkommen til at støtte en mere lokal håndværker til dit næste projekt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bare generelt gode erfaringer...

Vi har brugt Falch VVS Teknik nogle gange nu, dels ifbm. en forsikringsskade samt montering af gulvvarme og (lettere akut) udskiftning af en defekt/utæt cirkulationspumpe.

De er hurtige til at reagere, behagelige medarbejdere, giver troværdig rådgivning og til rimelige priser.

Anbefales.

23 de janeiro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais