Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter pludselig opståede smerter i hofte og knæ ringede jeg til Falck for transport til lægen ( har kørsel åbn.) Ingen ventetid i telefon, venlig betjening, der lovede at jeg vil blive afhentet ind... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

For 2. gang i en uge sender Falck en Taxa, da jeg rekvirerer transport mellem min bopæl i Haderslev og Sygehuset i Aabenraa. Her er et simpelt regnestykke: Falck abonnemet: 3.588,00 kr for 10... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har modtaget kreditnota p g a ændret abonnement for 1,5 måned siden, men efter utallige opringninger til Falck, kan man ikke få besked om forventet betaling af kreditbeløbet. Man får det samme svar h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software

Informação fornecida por diversas fontes externas

Falck A/S is a Nordic-based organization with activities in most areas of Europe and representation on five continents.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Det billigere - og bedre med Taxa!!!

Jeg har betalt det [mdr.] gebyr på = 457 kr.
+ betalt for [ekstra] tur. på = 1.069 kr.
Senest har jeg haft en tur på = [892 kr.]
- hvor Falck kom for sent, så jeg nået ikke min tid på privathospitalet.
Den aftale måtte udskydes.
Jeg fik afvide, jeg [SELV] skullet havde taget højde for morgentrafikken.
Endte med at bruge 3 timer på ingenting. :-/ Nået kun at sove et par timer, inden min aftenvagt begyndte.
Falck ville maile, tilbage til mig, af hensyn til mit aftenarbejde. Mailen var selve FAKTURAEN - på den mislykket tur til privathospitalet.
(Som jeg havde bestilt, dage, i forvejen.)
Og Falck havde da også ringet tilbage, til mig, mens jeg var på arbejde. På trods af en personlig note fra operatøren om, at jeg har aftenarbejde - og det ikke er muligt at snakke i telefon. Regningerne blev: 457 kr. +1.067 kr. +892 kr. = For evigt, farvel, Falck!

12 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Har kontaktet jer ang besøg hos optiker…

Har kontaktet jer ang besøg hos optiker på gr. af ødelagte briller. Jeg er dårligt gående og bor alene. Har ikke bil.Familie bor i stor afstand fra mit hjem. Har problemer med balance og har svært ved at færdes uden briller.
I mente ikke, at dette hører under mit abonnement, hvilket undrer mig, da det i høj grad udgør et sundhedsproblem for mig som snart 80 årig.

11 de fevereiro de 2026

Det startede godt.

Det startede godt. Jeg fik oprettet et abonnement til min mor. "planlagt". Hun blev Hjertepatient sidste år i juli og har derfor været på Rigshospitalet og Nykøbing F Sygehus vedr hjertet. Jeg fik ikke spurgt da jeg oprettede abonnementet, hvad man gjorde, når man har brugt sine 10 ture og jeg tog det som en selvfølge at man kunne tilkøbe 10 ekstra ture. Det kunne man ikke. Jeg kan give 1000 tur/retur for at få min mor til sygehuset. Så tænkte jeg at jeg da kunne opgradere hendes abonnement til et plus abonnement. Det kunne jeg så heller ikke!! De lever til dels af at sælge transport, men de vil ikke finde en løsning. Så inden du laver et abonnement - ER DU KRONISK PATIENT OG HAR REGELMÆSSIGT BESØG PÅ SYGEHUSET, SÅ TEGN IKKE ABONNEMENT

14 de janeiro de 2026

Doven og inkompetent chauffør

Den 24. oktober d.å. var jeg til konsultation på Bispebjerg Hospital, og jeg, der er polio-patient fra 1944, blev hentet i en høj Falck-bil. Da det er direkte farligt for mig, der er meget dårligt gående, og som udtrættes meget hurtigt, bad jeg om en lav Falck-bil til hjemtransporten. Dette sørgede afdelingens reception for, men den chauffør, der hentede mig efter en lang ventetid, gad åbenbart ikke køre bilen frem. I stedet sendte han mig og min rollator ud på en særdeles lang gåtur ad noget, der virkede som en labyrint. Resultatet er, at jeg har været totalt kvæstet i flere dage, hvilket ene og alene skyldes denne dovne og inkompetente Falck-chauffør. Sådan en praksis over for gamle og syge skal stoppes en gang for alle!

24 de outubro de 2025

BONDEFANGERI

PAS PÅ. deres smarte telefonsælger som sælger sundhedsforsikring, og man efterfølgende bliver bondefanget hvis man ikke lige er helt inde i betingelserne, som i øvrigt er tvivlsom om er lovlig.
De glemmer helt at de lever af tilfredse kunder, og ikke ved at træde på dem.
Skriver eller ringer man til dem bliver man mødt kynisk og arrogant.
JEG køber aldrig noget som helst fra dem
HOLD JER LAGT VÆK.

12 de agosto de 2025

persontransport

persontransport - der er betalt til det igennem længere tid. Da vi skulle gøre brug af det kunne det ikke lade sig gøre fra aflastning til plejehjem..
det er kun til/fra sygehus eller behandlinger og hjem.
Det nye "hjem" er et plejehjem - og aflastningen ligger på samme adresse som et andet plejehjem - derfor kan man ikke få en transport...:-(

27 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Rykker på et forlængst opsagt abonnement

1. maj fik vi en opkrævning på et abonnement vi havde opsagt i januar. Opklarede pr telefon at - korrekt vi havde opsagt vores abonnement. Alligevel fik vi en rykker 16. maj på abonnement 2025/2026! Falck er åbenbart helt uden moral og etik. Stol ikke på dem. Hvis ledelsen ikke kan styre butikken er medarbejderne ladt i stikken - føj!

16 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lever ikke op til de forventninger, de beskriver i deres reklamer

Jeg har oplevet det tilsvarende som Gert Bo Jensen.
Skulle have refunderet ca. Kr. 2.000 vel at mærke 1,5 mdr. efter min opsigele i Marts. 2025.
Falcks svar var at jeg ville modtage beløbet start Maj 2025. Dette skete blot ikke, hvorfor jeg kontaktede Falck og fik at vide, det skyldes et computerproblem. Ingen Beklagelse over fejlen. Derudover er jeg efter flere dårlige oplevelser, blevet overbevist om, at Falck sælger Abonnementer, som de slet ikke kan honorere.
Komme indenfor 45 min. Nej, de kommer efter 2 timer. Deres sygetransport er i visse dele af landet, ikke som vi ser i deres reklamer, men en røgfyldt Taxi. Patienten blever hverken fulgt fra dør eller til dør.

21 de maio de 2025

Dårlig service

Efter at have ventet i køen i 20 minutter fik jeg at vide at jeg blev videre stillet. Det betød så at jeg bare røg bag i køen igen. Da jeg kom igennem påstod en meget uhøflig person at jeg havde valgt forkert nummer. Farvel Falck!

29 de abril de 2025

The Times They Are A-Changin’

“Life is precious” er smukke tanker fulgt op af løfterige “we meet the changing needs of people”, mundende ud i “we turn care to action” … at finde på Falck’s website.

Jeg tegnede i januar i år et abonnement på Falck Sygetransport, og betalte da den fulde abonnementspris, til trods for, at jeg på det tidspunkt kunne have indgået aftale om månedlige afdrag.

Da jeg ved skæbnens ugunst allerede her i april (2025) havde opbrugt de 10 kørsler, som abonnementet omfatter, og hos Kundeservice spurgte til en eventuel forlængelse, fik jeg et positivt tilsagn (10 ekstra ture for 2.990 kr.), men på forespørgsel om denne gang at måtte opdele beløbet i månedlige rater, var svaret et nej.
For den, der kan forudse op til flere sygetransporter, vil det således være klogt at stifte gæld straks fra abonnementets begyndelse og samtidig afsætte et større beløb til en eventuel senere forlængelse.

My life is precious - to me - and I’ve had changing needs, men desværre formåede Falck ikke to turn care into action.

Da jeg on and off har været kunde hos Falck i 20-25 år, er jeg egentlig ikke overrasket - over andet end min egen manglende forudseenhed.

Men tiderne har jo ændret sig en del siden Falck var et velrenommeret familieforetagende - og som en Falck-redder på et tidspunkt betroede mig: Førhen var mit arbejde også et kald for mig, i dag er det blot et job med en aflønning, som så mange andre jobs.

4 de abril de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Forgæves forsøg på tlf

Forgæves forsøg på tlf. kontakt. Ingen retur svar. Skrevet på hjemmesiden om spørgsmål. Ingen svar.
Gider I ikke have kontakt til private kunde . Ønsker at spore afsendte pakker. Forsendelses nummer oplyst.
Så svar dog.?

26 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra Falck

Hold jer langt væk fra Falck. Jeg er ved at lukke mit Firma ned. Tager kontakt til Falck for at høre om priser som privat person. Finder ud af at Vejhjælp er billiger i gennem men Forsikring. Så jeg opsiger Vejhjælp hos Falck. Så hører jeg om Sundheds Forsikring. Den er lige så god som ERV. Så den tegner jeg hos Falck. Får betalt, tror alt er ok.... Men NEJ. Personen jeg har talt med om alt det her, Kan ikke opsige ERV. Hvorfor får jeg ikke det at vide. Hold jer væk. Simon Dam

25 de março de 2025

Vanvittig dårlig service

Vanvittig dårlig service. Sidder i Sverige med min søn som har 2 komplicerede brud på underarmen, som de mener skal opereres. De vil dog ikke sende ham hjem med fly, de mener han kan sidde 12 timer i bil på ujævne veje og at han bare skal bide smerten i sig.
Det er under al kritik og som sygeplejerske må jeg undre mig at små skader i Alperne bliver fløjet hjem.
Falck tag jer sammen.

6 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Gav mig 6 måneders abonnoment uden…

Gav mig 6 måneders abonnoment uden opsigelse som jeg ikke havde bedt om eller bestilt.
Jeg ringede til Falck for at tjekke om jeg stadig var medlem, da jeg ikke længere har en bil.
Efterfølgende fik jeg en regning et års Bronze vejhjælp.
Da jeg så ringer til dem for at afklare at det må være en fejl, bliver jeg oplyst at der er 6 måneders binding. Yderst dårlig service!

17 de fevereiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais