Skønne produkter
Virkelig hurtig levering, og aktivitetsbogen, jeg bestilte, lever til fulde op til forventningerne. Bestilte onsdag eftermiddag, og fredag morgen lå pakken foran døren.

Resposta da Famli
Super webshop at handle i. Hurtig levering og varen lever fuldt ud op til mine forventninger.

Resposta da Famli
Ordren blev hurtigt afsendt og billedrammerne er super fine 👌🏼

Resposta da Famli
Jeg købte en fin barnevognstaske, fordi jeg havde brug for en kopholder på min ene barnevogn - og så synes jeg, det var smart med lommerne på tasken, så man havde lidt ekstra plads til vådservietter, lidt legetøj og lignende, så man ikke behøvede at skulle i pusletasken efter det, når man var på tur.
Jeg har lige modtaget tasken, og den er så fin. Jeg testede det vigtigste, jeg skulle bruge den til - passer mine Starbucks kopper deri? Og det gjorde de! Så nu glæder jeg mig til at sætte den på barnevognen, så jeg kan have min kaffe med, når vi går tur :)

Resposta da Famli
Var lidt skeptisk i starten, da det er en relativ ny hjemmeside, som derfor ikke havde ret mange anmeldelser - men jeg tog chancen og har bestemt ikke fortrudt.
Handler gerne hos Famli igen - god kvalitet, hurtig og sikker forsendelse - modtog et par dage efter bestilling 🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da Famli
Great service! It was delivered 2 days after ordering and even included an additional gift from the company and a thank you card. It was a very sweet gesture! Thank you!

Resposta da Famli
Jeg var lidt skeptisk i starten, da det er en relativ ny hjemmeside, men kundeservicen var i top. De besvarede mine mails indenfor 3 timer! Og min lille Magnus er så glad for sit læringstårn!
Jeg har intet dårligt at sige om dette køb

Resposta da Famli
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Famli. Deres produkter er super nemme at bruge og super god kvalitet!
Kundeservicen har været super god med hurtige og venlige svar, når man har haft spørgsmål. Alt i alt et firma, der tager børnefamilier seriøst.
Kan varmt anbefales.

Resposta da Famli
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.